Sziasztok. Ma értem másodjára férfivá! Nekiláttam a romfrissítésnek az Omnián.
Nagyon bonyolúltan van leírva, de nagyon egyszerű dolog. Olyannyira, hogy ma vagy 10-szer raktam fel a gépre. Túlvagyok 2db HK3 szervizromon, 3 db ID1 szervizromon, 2db Shokka9 romon (IA5_SHK16M , IA2_SHK14M), 2db Romovics romon (IA5 , ID1) , és 1db Stevenh STV1L2 - IA5 - 21028 romon. Nagyon nem nyúztam egyiket sem, hisz én csak Igo8 -at és telefont használok leginkább ki az i900-ból.
A szervizromok túlságosan túl vannak zsúfolva, alig 50 MB szabad hely van a Storage memóriában. A Shokka és Romovics romjain már 90 MB hely van, de Stevenh romjában 150MB hely van. Mivel nem használok sok programot, és a gyári samsung cuccok sem tetszenek, illetve se M2D-t, se Shell3-at nem használok, nekem a Stevenh romja jött be legjobban. Egy csupasz rom, melyet én szoftverezhetek fel. 150MB szabad hely a storage -on, és 70 MB hely a rendszermemóriában. Nem semmi. egyelőre ezt tesztelem hosszabb távon, de eddig nagyon jó.
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű lesz a romfrissítés! Ez is egy szép nap volt. További jó frissítgetést. jóéjt