Sziasztok,
egy hete vagyok "tag"
és Omnia tulajdonos. Ipaq 2210-em sokáig volt es N95, ez nem dicsekvés csak tény közlés
, hogy kérdéseim/(esetleges) válaszaitok "szintje"
miatt. Uhhh, szval nem vagyok nagyon láma nah
.
Rengeteg oldalt olvastam el
amíg eldöntöttem kérdezek. Sok progit felraktam már
rá, a szemeim kifolytak. A kezdeti kis csalódás után (hiányos, egyből nem talált dolgok, üzemidő ....) sikerült úgy beállítanom pár csodás kis progival (S2U2, igo, amigo, russa, mobile shell 3, tc, rex-no data, obexinbox, gb-soft tweak ... stb), hogy most már "szeretem"
. Sok beállítást, progit, ötletet innen tőletek "loptam" le. Egy kis vagyont költöttem elaz ebay-en: 3 féle táska (minek?, hogy legyen
), tv kábel, védő fólia, tartalék ceruzák, visszacsévélhető usb kábel, műanyag gumírozott tok ...
Mit mondjak tovább, sejtitek, következő lépés a romfrissítés (per pill: T_Mobile, BSHI1, angolul választottam a telepítést) és itt van az első kérdésem is: mivel nem szeretném a most szépen beállított rendszert elveszíteni, sem újratelepíteni (megint 3-4 nap
), ha előtte spbackup + pimbackup -ot csinálok, frissítem a rom-ot (DXHK3-ra gondoltam, mivel angolt szeretek a kütyüijeimen, nyelv gyakorlás miatt (is) ) és ezután visszatöltöm ezt a két mentést, minden visszaáll a régire? Csak meglesz a friss rom? (hát nem semmi kérdés bevezetés, remélem nem hajítanak ki
).
Második kérdésem nem ide tartozik, de ha mát itt vagyok
:
Amigo: hogy ne keljen élindítása előtt nekem fekvő módba átraknom (az amigo sys.txt-je őt magát megfordítja csak a képe összekeveredik, "feleződik") van e valami megoldás (megfordul és utána elindítja az amigo-t és ha még kilépéskor visszabillentené is ...)?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Amit én megosztanék viszont (egy angol oldalon találtam, itt nem láttam h valaki említette és hátha én is mondhatok értékeset nektek): ha a képernyő aljából, a közepétől felfelé a képernyő középpontjáig húztok egy "csíkot" megjelenik lent a feladatkezelő.
És egye fene, ha már ennyi nem idevalót (is) ide összeírtam és ezért megszólnak
akkor nem bírom ki, megosztok veletek általam készített két háttérképet is
: