2024, 11 30, 11:43:22

Szerző Téma: Romfrissítésről általában  (Megtekintve 187394 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető imre64

• PDA: HTC DESIRE
  • PDA ROM: CELEBRATION HD MIUI 1.7.22
Re: Romfrissítésről általában
« Reply #1000 Dátum: 2009, 06 06, 09:57:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nemár, a ROM-frissítés újra tudja zárni a telefont?  :shock:

Nem hinném, már vagy 10x frissítettem és megmaradt úgy ahogy volt, a sim-mel sem  volt baj.

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #1001 Dátum: 2009, 06 06, 10:02:16 »
Nemár, a ROM-frissítés újra tudja zárni a telefont?  :shock:
Vannak esetek amikor visszarakja a hálózat zárat, de nem tudni, hogy ez mitöl függ.
Nekem sem volt soha problémám vele mindig megmaradt függetlennek pedig gyárilag nem az.  :)

Nem elérhető Pix

• DOUBLE CLUB
  • §
  • PDA: LG G4
« Reply #1002 Dátum: 2009, 06 06, 11:08:36 »
Vodás PDA-nál bekapcsol a zár ROM frissítést követően, (T-Mobile-os a SIM-em).
S ha kisütteted akkor meg egy másik zár indul be ami a wifi-t lövi le.

Nem elérhető panderson

• PDA: i900 16GB
  • PDA ROM: DXDI1
« Reply #1003 Dátum: 2009, 06 06, 11:42:02 »
Ez durva, akkor ha gyárilag függő a nem-telefonod, akkor a turbo sim a legtisztább...   ;)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1004 Dátum: 2009, 06 06, 12:58:31 »
Vodás PDA-nál bekapcsol a zár ROM frissítést követően, (T-Mobile-os a SIM-em).
S ha kisütteted akkor meg egy másik zár indul be ami a wifi-t lövi le.
Ez így nem teljesen igaz mert eredetileg nekem is vodás és semmi problémám nincs vele a frissitések után is független és a WiFi is tökéletesen müxik.
Ja és pannonos karival használom.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #1005 Dátum: 2009, 06 06, 16:47:53 »
Vannak esetek amikor visszarakja a hálózat zárat, de nem tudni, hogy ez mitöl függ.
Nekem sem volt soha problémám vele mindig megmaradt függetlennek pedig gyárilag nem az.  :)
nekem t-mobile-os feliratos a samum, vodás a kártyám, és függetlenként vettem gsm boltban. de sikerült végül az éjszaka folyamán kilockolnom, miután visszazárt a romfrissítés után. leírom, hátha jól jön valakinek.

nos
vodás kártyávl néztem először, de nem volt imsi bejegyzésem a registryben. beleraktam egy t mobile-os kártyát, mivel ugye az volt ráíra. azt már nem zárta le, és registryben szerepelt is már az IMSI bejegyzés. megcsináltam az eoldalon írt unlockot, majd kikapcs, be a vodás kártya. még mindig rajta volt a lock. ekkor újra megcsináltam az eoldalon írt unlockot, de azt, amit a 7. ponttól ír (az előtte lévő leírás szerint nem fogadta el az IMSI bejegyzést). tehát 7. ponttól...
na ez végre hatott, és meggyőzte a samukát, hogy továbbra is független legyen. azóta jóban vagyunk, és szeptemberre várjuk a babát...
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető VeszkaGSM

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #1006 Dátum: 2009, 06 06, 20:58:23 »
Szerintem csak az a rom zár vissza, ami a telefon részt is piszkálja.. Nyitás után nekem a telefon résznél I900USTII van, gyanítom, mert azzal nyitom kényemre kedvemre :P
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #1007 Dátum: 2009, 06 07, 20:52:24 »
Az eredetileg vodás Samu maradt független romfrissítés után is, és a wifi is tökéletesen működik.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1008 Dátum: 2009, 06 07, 21:03:43 »
Az eredetileg vodás Samu maradt független romfrissítés után is, és a wifi is tökéletesen működik.
:ok:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #1009 Dátum: 2009, 06 07, 22:14:57 »
bezzeg nekem... :D ;)
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető bela54

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung Galaxy S 3
  • PDA ROM: Galaxy tablet 2
« Reply #1010 Dátum: 2009, 06 08, 12:37:35 »
Helló sziasztok.Szeretnék egy Romovics romt felrakatni , mert én nem merem bevállalni. Vodafonos,garanciális a samu, buHH5 rom van rajta. Budapesti vagyok és valakit keresnék , aki bevállalná.Végig olvastam már több fórumot is,de nehéz a fölfogásom, örök kezdő maradok.

Nem elérhető Bólem

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: i900DXHL3/OMNIA
« Reply #1011 Dátum: 2009, 06 09, 18:06:05 »
Sziasztok!
Hétvégén vettem egy használt Omniát,olvastam már mindent a ROMfrissítésről,meg a magyar videót is leszedtem és mikor néztem akkor tűnt fel hogy "szükségünk van egy eredeti samsung adatkábelre"...és akkor jött a "héj nekem nem is ilyen van" :shock:,mikor vettem fel se tűnt hogy egy sima usb átviteli kábel...jó a Samihoz,csak nem eredeti...ezzel esélytelen egy ROMfrissítés? Vagy miért hangsúlyozzátok mindenhol hogy eredeti kábel kell?
Lehet azt külön venni vhol?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1012 Dátum: 2009, 06 09, 18:09:39 »
Sziasztok!
Hétvégén vettem egy használt Omniát,olvastam már mindent a ROMfrissítésről,meg a magyar videót is leszedtem és mikor néztem akkor tűnt fel hogy "szükségünk van egy eredeti samsung adatkábelre"...és akkor jött a "héj nekem nem is ilyen van" :shock:,mikor vettem fel se tűnt hogy egy sima usb átviteli kábel...jó a Samihoz,csak nem eredeti...ezzel esélytelen egy ROMfrissítés? Vagy miért hangsúlyozzátok mindenhol hogy eredeti kábel kell?
Lehet azt külön venni vhol?
Még tavaly nekem volt olyan utángyártott kábelem, amivel ha rádugtam a Samit a pc-re, lemerült ahelyett hogy töltötte volna...
Általában mindenkinek van eredeti kábele, így azzal van tapasztalatunk. Nem tudom mit javasoljak  :( Lehet venni eredeti samsung adatkábelt külön is. Honnan tudod, hogy nem az eredetit kaptad meg?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Bólem

• DOUBLE CLUB
« Reply #1013 Dátum: 2009, 06 09, 18:14:04 »
Még tavaly nekem volt olyan utángyártott kábelem, amivel ha rádugtam a Samit a pc-re, lemerült ahelyett hogy töltötte volna...
Általában mindenkinek van eredeti kábele, így azzal van tapasztalatunk. Nem tudom mit javasoljak  :( Lehet venni eredeti samsung adatkábelt külön is. Honnan tudod, hogy nem az eredetit kaptad meg?

A videóban látszik hogy az USB részén van samsungos matrica meg az a fele szép formás,a másik végén meg a szokásos sárga nyilacska van...az enyém "csúnya" szögletes és a mezei kábelekre jellemző USB jel van csak rajta. :'(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1014 Dátum: 2009, 06 09, 18:18:30 »
A videóban látszik hogy az USB részén van samsungos matrica meg az a fele szép formás,a másik végén meg a szokásos sárga nyilacska van...az enyém "csúnya" szögletes és a mezei kábelekre jellemző USB jel van csak rajta. :'(

Nem tudom, én valószínűleg nem merném azzal megpróbálni a romcserét.
A Dataconnectiont (modem driver élesítést) kipróbálhatod vele, abból nem lehet gond.

Nem elérhető sz.roland76

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #1015 Dátum: 2009, 06 09, 18:23:33 »

Romot csak gyári kábellel próbálj frissíteni.Nem éri meg a rizikót.
Olvastam már olyat akinek ezért halt meg a samuja.persze csak tipp volt de ne kockáztass.
OFF

mükszik rendesen??nem bántad meg??

ON

„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #1016 Dátum: 2009, 06 09, 18:26:19 »
Az enyém tök úgy néz ki mint a gyári rajt van a matrica is de valószinüleg nem az mert nem tölti a samut USB-n keresztül :(
De a frissités az megy vele ezzel nem azt akarom mondani,hogy a tieddel biztosan menne.

Nem elérhető Bólem

• DOUBLE CLUB
« Reply #1017 Dátum: 2009, 06 09, 18:46:07 »
Romot csak gyári kábellel próbálj frissíteni.Nem éri meg a rizikót.
Olvastam már olyat akinek ezért halt meg a samuja.persze csak tipp volt de ne kockáztass.
OFF

mükszik rendesen??nem bántad meg??

ON

OFF

Igen mükszik! már most imádom! :taps:

ON

Megpróbáltam aktiválni a drivert...ha átállítom Phone-ra és kilépek a Beállításokból,nem történik semmi...visszamegyek megnézni mi van,akkor PDA látszik...visszanyomom Phone-ra,de akkor kapok egy hibaüzit hogy csak akkor válthatom át ha USB kábel be van dugva,és jelenleg nincs bedugva,pedig be van...szal sztem censored a kábel :'( tegnap mikor próbáltam küldeni át zenéket azokat is nagyon lassan tolta 140Mbit/sec volt az elméleti 400helyett...
Tudtok adni linket honnan lehetne eredeti kábelt venni?
szerk.: Találtam linket: You are not allowed to view links. Register or Login
Rögtön az első(utángyártott) van nekem a második(vagy a harmadik) kéne nekem!

Nem elérhető Bólem

• DOUBLE CLUB
« Reply #1018 Dátum: 2009, 06 09, 18:59:13 »

OFF

ON

Megpróbáltam aktiválni a drivert...ha átállítom Phone-ra és kilépek a Beállításokból,nem történik semmi...visszamegyek megnézni mi van,akkor PDA látszik...visszanyomom Phone-ra,de akkor kapok egy hibaüzit hogy csak akkor válthatom át ha USB kábel be van dugva,és jelenleg nincs bedugva,pedig be van...szal sztem censored a kábel :'( tegnap mikor próbáltam küldeni át zenéket azokat is nagyon lassan tolta 140Mbit/sec volt az elméleti 400helyett...

Hát akkor link nem lesz.... www.s z a rvasgsm.hu/index.php?hiv=62&stilus=webaruhaz

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1019 Dátum: 2009, 06 09, 19:00:28 »

OFF

ON

Idézek a leírásból:
"(A program elindításakor az látszik, amire átállítható! Tehát, ha Phone-t látunk akkor a PDA van kiválasztva, ha PDA-t látunk, akkor a Phone van kiválasztva)
Forrás: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Bólem

• DOUBLE CLUB
« Reply #1020 Dátum: 2009, 06 09, 19:07:15 »
Idézek a leírásból:
"(A program elindításakor az látszik, amire átállítható! Tehát, ha Phone-t látunk akkor a PDA van kiválasztva, ha PDA-t látunk, akkor a Phone van kiválasztva)
Forrás: You are not allowed to view links. Register or Login

Igazad van...pedig ezt olvastam is,csak azt hittem hogy ha Phone-ra állítom és után megint Phone-ra(szal nem csinálok semmit,csak hagyom Phone-on) akkor nem történik semmi. De nekem akkor jött a hibaüzi. Bár nem is ez a lényeg...hanem hogy nem történik semmi a driverrel.

Nem elérhető Bólem

• DOUBLE CLUB
« Reply #1021 Dátum: 2009, 06 09, 19:16:39 »
Lehet félrevezettelek titeket(meg magamat is)
Ugyanis nem történt semmi látványos a monitoron,viszont az eszközkezelőben a Modemeknél van egy Samsung Mobile Modem #2
és a portoknál egy Samsung Mobile Modem Diagnostic Serial Port (WDM) (COM6)
szal lehet a driver aktiválás összejött...nemtom nem értek (még) hozzá :oops:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1022 Dátum: 2009, 06 09, 19:18:35 »
Lehet félrevezettelek titeket(meg magamat is)
Ugyanis nem történt semmi látványos a monitoron,viszont az eszközkezelőben a Modemeknél van egy Samsung Mobile Modem #2
és a portoknál egy Samsung Mobile Modem Diagnostic Serial Port (WDM) (COM6)
szal lehet a driver aktiválás összejött...nemtom nem értek (még) hozzá :oops:
Eddig jó, kérdés hogy a romcserekor mi történne.

Nem elérhető Bólem

• DOUBLE CLUB
« Reply #1023 Dátum: 2009, 06 09, 19:26:12 »
Lehet hülye kérdés,de ha átállítom Phone-ra megszakad az ActiveSync,a videóban nyom egy SR-t mielőtt indítaná a ROMfrissítést,ilyenkor nálam visszaáll PDA-ra és az eszközkezelőből is eltűnik a modem meg a port...akkor mi értelme van Phone-ra állítani? Vagy az csak a driver élesítéséhez kell? De akkor miért tűnik el a PDA állapotban a modem?
Bocs ha hülyeség amit kérdezek...csak szeretem tudni mit miért csinálok,nem csak vakon nyomogatni! :oops:

Szerk.: Na már rá is jöttem magamtól! :D
Mikor a telefon részt telepíti akkor vált gondolom vissza Phone-ra magától és akkor kell a modem!
Na okos vagyok? :D

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #1024 Dátum: 2009, 06 09, 19:37:33 »
Lehet hülye kérdés,de ha átállítom Phone-ra megszakad az ActiveSync,a videóban nyom egy SR-t mielőtt indítaná a ROMfrissítést,ilyenkor nálam visszaáll PDA-ra és az eszközkezelőből is eltűnik a modem meg a port...akkor mi értelme van Phone-ra állítani? Vagy az csak a driver élesítéséhez kell? De akkor miért tűnik el a PDA állapotban a modem?
Bocs ha hülyeség amit kérdezek...csak szeretem tudni mit miért csinálok,nem csak vakon nyomogatni! :oops:

Szerk.: Na már rá is jöttem magamtól! :D
Mikor a telefon részt telepíti akkor vált gondolom vissza Phone-ra magától és akkor kell a modem!
Na okos vagyok? :D
:taps:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login