próbáltam így is, úgy is. De ez meg sem nyikkan :/ Azt furcsállom, ha feldobom tölőre, akkor 'kidobja' a töltést jelző óriás akkut. Talán valami élet még mindíg van benne, csak nem akar lábadozásba kezdeni :/ egyébként köszönöm a segítséget. Valahol már kezdek lemondani róla, megvallom őszintén.
Nem olvatam végig miket javasoltak már és miket csináltál meg. Én így csinálom ezekkel a fájlokkal. Ha ez sem oldja meg tényleg vissza kell menni froyo-ra.
részletesen:
1, Töltsd le, csomagold ki. Minden benne van ami kell.You are not allowed to view links.
Register or
Login2, Teló downloadba és az usb kábel közvetlenül a gépbe legyen dugva(nem hosszabbítóba, elosztóba stb).
3, Indítsd el az odint(Ha nem sikerül és win7 vagy vista van próbáld rendszergazdai módban.)
4, Tallózd be a 4 fájlt. PIT a pitbe, PDA a pdaba, PHONE a phoneba, csc a cscbe.Bootloaderbe ne legyen semmi.
5, Nézd át a pipákat. Ami be kell legyen pipálva: re-partition, Auto reboot, f.reset Time és a betallózottak előttiek(pda, phone, csc)
6, Dugd rá a telót és ha sárga lesz a ID:COM alatti kis téglalap akkor mehet a start.
7, !!!Hagyd békén a telefont!!!Ne piszkáld és ne is húzd ki az usb-t.
Mit kell látnod: Ha felment a rom az odin zölden jelzi és a telefon újraindul.
Még mindíg nem bántod! Itt a kritikus pont szerintem. A telefon belép a cwm-be és csinálja amit kell neki, majd újraindul.
Ha idáig eljutottál menj és igyál egy KV-t vagy bambit.
Lehet, hogy eltelik 5 perc is mire a samu logón túl jut.
Induljon el a teló, juss el idáig. Ha ez nem sikerül akkor tényleg próbáld ki a froyot. Ha sikerül akkor olvass tovább.
8, A teló elindult! USB kábelt húzd ki. Nyomkodd végig a beállításokat pipák nélkül.
9, Kapcsold ki a telefont majd a 3 gombossal menj a downloadba.
10, Odinba nyomj egy reset gombot majd tallózd be a PDA-ba a semaphore kernelt. Pipa csak az Auto reboot, f.reset Time és a PDA előtt legyen.Majd start gomb.
A telefon újraindul.Innentől van rootolt telód.