melyik romot és hogyan tetted fel? az nem járja hogy neked hol alszik és hol nem.
illetve milyen progrik vannak fent?
Cm 10 invendor van fent, wipe data, ceache, davlik, install rom, wipe davlik, ceache, restart, fix premission, restart, intall viber, fb, fb messenger,skype youtube, tune in, es explorer, mx player, futott egy napot tesztként a teló, alvó mód rendben, ment fel a keep, a nova, a battery calibration. Még nem kalibráltam, utána mmásodik napon nincs alvó mód, ezért este feltöltöttem, kalibráltam reggel mikor felébredtem. Aznap megint jó, másnap megint nem jó. Update: 30 perccel ezelőtt elaludt megint. Szinkronizálás kikapcsolva, a google keep se szinkronizál. A viber nem befolyásolta. Nem értem.
Még mielőtt újraraktam, volt egy olyanom h nem hagyta kalibrálni az akkut, mert h nem rootolt a teló. Na de rútolt! Ezért tettem újra, h a calibration ha működik, majd biztos megoldja a már akkor is jelentkező alvó mód hektikusságát. Ha alszik a telóm akkor egy napot végig bír edgen és viberen és messengeren és este csak 50%on van és el tudok menni mulatni vele még.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről