Igy masfel nap utan azt mondom jo a SlimBean, lehet vele probalkozni
Akku elettartalom a szokasos, deepsleep rendesen mukodik. Eddig feleledesi gondjaim sem voltak.
("Gyari"kernellel nyomom. Probaltam 3.x-et, de azok meg nagyon beta es egyik sem kezeli a kamerat, ill. probaltam egy bigmem-es kernelt, azzal ment, de szarakodott a kamera. A castagnalit kernel elismertem nem tokeleteses JB-vel, ugyhogy azzal nem is kiserleteztem most. Ugyhogy overclock nelkul, 1400-en megy most, teljesen elegedett vagyok vele)
Kamera rendesen megy, bar panorama kepeknel a kep szeteseget, mikozben csinalod, de a foto amugy rendben lesz. + 1 neha sima fotonal is megzoldul a kijelzo, a foto akkor is jo, egyetlen egyszer megfagyott a kamera app, de nem volt gaz, mert "Home", "kamera" es ment tovabb rendesen.
Egy apro hibajat talaltam eddig, a aseetings, performance, start-up tweaks reszen hiaba allitasz be barmit a beallitasok nem mentodnek el. Tobb SlimBean port topicban irtak errol, gondolom majd megoldjak, ill. meg olvagatok errol. (A scriptek amugy ott vannak az /etc/init.d-ben)
Ennyi. Roviden: nekem eddig tetszik. Stabil, gyors es jo sok beallitas/tweak van benne alapbol.
Jelentem fent van az alpha3.
Ez mar megjegyzi a beallitasokat a startup-tweakeknel.
"Gyari" kernelevel nem tetszett. Nem lehet huzni, nalam ez minusz pont. + lelassulgatott, extrem esetben lefagyott, erre par pipa voltam. (Lehet, hogy csak nalam, masnal meg kutya baja)
Felraktam a broodkernelt, ez mar megy 1,8-on + hozzacsaptam ezt a You are not allowed to view links.
Register or
Login csomagot. Na ezt NEM ajanlom. Borasztoan gyatra lett. A scriptet kigyalultam, eredeti allapotokat helyre tettem.
Most jelenleg fent a You are not allowed to view links.
Register or
Login + a You are not allowed to view links.
Register or
Login. Ez az allapot most meggyozo, remelem jo is marad.
A V6-ot mar hero alatt is eloszeretettel hasznaltam, most S+-nal is tetszik.
(A V6-ot felrakni elso latasra ijesztoen maceras, de ha mar benne van az ember nem agysebeszet)