0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
JOP40D 4.2.1 g8 valaki felrakta már? ha igen vélemény
felraktam...nem ajánlom mert nagyon bugos még...
Na már van is a G8-ra fix!!You are not allowed to view links. Register or Login is a temporal fix that solves the System UI and background... PS: if you apply this fix you will not change the toggels from the settings but you can do it with the app that include the fix Elite always cares about usMellesleg ez a rom sem elhanyagolandó! Alapjáraton kaptam már vele 4100-as értéket Antutuval...lehet hogy teszek vele még egy próbát!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Nekem most a vortex 0.2 van. Es le akarom cserelni erre a g8-ra. Elég a wipe data-cache-dalvik, vagy kell a format system-data-cache???Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Én fel tettem viszont nem találom sehol a Development Settings-et... én vagyok a láma vagy eltűnt? :O
Boldog Új Évet!!Hölgyek és Urak!ez a rom már root-olható?[JOP40D]_android_4.2.1_h10_samsungnized_oficial_stock_rom.zip-signedelőre is köszi
A kernel ami benne van alapból rootolva vagyon.
Újra segítséget szeretnék kérni.Feltettem az f7-et és a fájl kezelő nem látja az external sd tartalmát. A galéria látja a fényképeket. ez mitől lehet?
External sd->mount/emmc alatt van...Így látja már?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Mikor elküldtem a kérdés, már rájöttem hol nézzem meg. A fotók tulajdonságainál megnéztem az elérési utat.A storage/sdcard1 elérési úton van a külső memkari. Furcsállom is mert eddig valóban az external_sd alatt volt. Nem tudom nem-e az miatt, hogy a telepítéskor kivettem az sd-t? hmmmm.....passsz Természetesen azért köszönöm a válaszodat!!
Nem azért. Már 4.0 óta ez az elérési útja a készülékönkre.pəʞlɐʇdɐʇ
Jó Reggelt!Sajnos újabb kérdés. Mitől lehet az, hogy a bejövő hívásoknál nem cseng a készülék?