Sziasztok!
T-mobilos Sony Ericsson Xperia Mini Pro-m van. Rootoltam sikeresen még tavaly, legújabb rom-ot tettem rár ( 4.1.B.0.587). Volt egy kis gubanc, utólag kiderült hogy az akksi adta meg magát, de előtte én SEUS-al próbáltam javítani, amivel ugye eltűnt a root. Az a problémám hogy egyszerűen nem sikerül rá visszavarázsolni. Rátettem a 42-es végű romot, flashtoollal sikeresen rootoltam, minden oké volt, aztán jött ez a lépés: amikor futtatom a 01-local-prop.cmd-t, aztán flashtoollal felteszem a 4.1.B.0.587, ezután lefuttatom a 02-push-root-files.cmd-t, amikor a végén újra kellene indulnia nekem semmit nem csinál. Az új szoftver rajta lesz, de a root eltűnik. Próbáltam egy másik verziót, az eleje ugyanaz, a rootolt 42-es végűig eljutok, aztán hogy ne tűnjön el a root telefonon keresztül frissítem a szoftvert nem gépen, így felteszi magának a 4.0.2.A.0.62-t, ami persze nem a legújabb, de a root megmarad. Mit csinálhatok rosszul, ami miatt a flashtoolos frissítésnél eltűnik a root? :S Bocsi a hosszú leírásért, de pontos akartam lenni.