Én olvastam egy módszert külföldi oldalon az aksi resetre.
1. Root-tolt készülék kell hozzá és fel kell telepíteni a Total Commandert majd adni neki Szuperuser jogokat.
2. A telefon használ, amíg a telefon kikapcsol (akkumulátor üres)
3. Kapcsold be még egyszer, hogy megbizonyosodj arról az akkumulátor tényleg 0% ( kapcsold ki még egyszer)
4. Most folyamatosan kikapcsolva (!), Dugd be töltő és hagyd töltés-ig 100%-os
5. Amikor az akkumulátor tele van, kapcsoljuk be a telefont, húzza ki és ellenőrizze, hogy a százalék azonnal esik 1 vagy 2%
6. Ha az akkumulátor azonnal csökken, csatlakoztasd a töltőt még egyszer (immár bekapcsolt telefonon) és hagyni hogy 100% felmenjen
7. Ha a töltés 100% kész, ne húzd még ki a töltőt,indítsd el a total commandert.
8.Ok, most nyissa meg a "Fájlrendszer Gyökér/Data/system mappát.
9.Ott kell megkeresni a 'batterystats.bin "(ebben tárolja az operációs rendszer az aksival kapcsolatos adatokat.
10.Törölni kell a "batterystats.bin fájlt.
11.Nem szabad tölteni a telefont, amíg az akkumulátor nem lesz üres, de ne kapcsoljon ki,hanem mikor kiírja hogy az aksi lemerült akkor kell majd tölteni.
12.Immáron telefont bekapcsolva kell tölteni telefont a szokásos módon, amíg azt mutatja, 100%-os akkumulátor.
13.Fontos hogy közben kisütés, ne indítsuk újra a telefont, vagy a rendszer létrehoz egy új batterystats.bin fájlt, vagy ha már megtörtént, és akkor meg kell kezdeni újra az első lépéstől.
14.A 11-13 pontokat meg kell ismételni párszor .
Remélem segít valamit.