0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Látszólag sikeresen lefut...de nem rootolta!Titanium csak kerei a rootjogot..de se nem írja hogy nincs root,se nem enged be....SuperSu-t felteszi,de nem engedi frissiteni a binary-t.
I9070XXLF4_I9070TMHLF1_TMH_ROOTED.rar ezt szedtem le,kicsomagoltam,odinba be,csc,pda...mindent a helyére....végig fut a telepités,ujra indul a telefon,látszolag minden frankó...Titanium fel és vége....rootjog keresése...nem jut tovább.
Ok..jó lett.köszi.
Pakolom fel a Jetmod-ot: You are not allowed to view links. Register or LoginElvileg 4.1.2, kíváncsi vagyok
hali! mi az aktuális hivatalos szoftververzió erre a csodatelefonra? GB vagy ICS? vagy netán JB? szeretnék vásárolni a t-mobilnál 1 fehér telefont és gondoltam előtte megkérdezem mire számítsak mi van rajta! köszönöm a válaszokat
Szia!2.3.6 lesz rajta. Januárban érkezik a frissítés, JB formájában.
Üdv!Ezer éve nem jártam erre, asszem még anno i900-as időkben, amikor alakult az oldal. Jelenleg én is ilyen telót használok, ph-n szoktam segíteni a srácoknak, a rootolásról, romfelrakásról készítettem ott leírást, látom, ide is linkelve lett, aminek szívből örülök.
Üdv ideát!A napokban vettem egy advance-t és bár ajándék lesz azért a "szervizelése" az én reszortom marad!Mészi: Látom váltottál, Neked mi a benyomásod így pár nap (hét?) után? Stabilitása érdekelne elsősorban! Köszi!
Maximálisan tökéletes, de játékokat egyáltalán nem teszteltem rajta. Ha jön rá JB, azzal is eszméletlen lesz. Csak javasolni tudom!
Köszi!Majd csak karácsonykor lesz befogva de a játék az amőbánál ki is fog merülni szerintem!
amőba?? hát nem tudom mennyire nyűgöznek le a játékok,de szerintem érdemes megnézni 1-2videót mit is bír a készülék "amőbán" kívül!hátha kedvet kapsz! :
Hali. Kérdés az advance tulajokhoz...nem tapasztalta még senki hogy telefonálás közben eldobja a hálózatot vagy megszakad a hívás Kolegnőmnek mostanában sűrűn csinálja...
Nekem is volt egyszer, de kb 3 héttel ezelőtt a nexus is csinálta. Az irodába néha nem is volt térerő. Ha T-s a kollégád, akkor lehet, h a T hibája
Megerősítem, nálunk is folyton megszakad a nexuson, akkor ez nem az ő hibája hanem a T-nél van gubanc?