0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Factory reset/wipe reset mindenféle képen kell? mert nekem visszaállított mindent telepítés után(app-kat,játékokat,névjegyeket...stb)A reset-tel minden adat törlődik?
Én olyan "csomagban" töltöttem le...
Hát hogyha a GB-t frissítetted JBre akkor kell.Hogyha az XXLPY-t(JB) frissítetted kiessel XXLPZ-re(JB új update) akkor nem szükséges.A recoveryből történő factory resettel minden törlődik(programok, névjegyek,fiókok stb...), kivéve a belső tárhelyen lévő cuccok, azokat nem formázza. Ha a cuccaidat el akarod menteni akkor ajánlom a Titanium Backup Pro nevű progit.
Az a csomag hol találtató meg, XDA-n? Mert PH azt írják csak a JBre(XXLPY) tehető fel GB-re teszed kukázza a telót. Én XDA-n nem láttam figyelmeztetést hogy GB re nem rakható azért kérdeztem hogy GBről frissítetted e.
GB-re tettem fel.A telepítés menete szvsz megegyezik.Én olyan "csomagban" töltöttem le, amiben már az ODIN-ban is bevoltak pipálva a dolgok, szóval sokat nem kellett vele görcsölnöm. (amúgy semmi extra nem volt benne, F.reset Time, meg a és a reboot volt pipálva)
Más téma: szerintem ne próbáljátok meg gbre feltenni az xxlpz-t mert többen írták hogy brickeli a telót.☆ Tapatalk 2-vel küldve Samsung Galaxy S Advanceről ☆
Micsoda pörgés Linket kérünk a csomagról
House-nak akkor hogy sikerült megúsznia? azt írta GB -re rakta rá egyből a XXLPZ!
Mi a véleményetek a thunderzap kernelről? Nekem nagyon nem vált be csak azért kérdezem. ☆ Tapatalk 2-vel küldve Samsung Galaxy S Advanceről ☆
Esküszöm, hogy nem tudom már, hogy honnan szedtem, de keresem...Megvan!You are not allowed to view links. Register or LoginA leírás és csomi (a tisztesség kedvéért) az ő érdeme: You are not allowed to view links. Register or Login
Ebben XLPY verzió van
Akik feltették az XXPLZ verziót, kipróbálták, h működik-e a root.zip?
Ne haragudj, de hányszor írjam még le?
A Root Checker-t futtatva: "Your phone is routed"Viszont pl. a Titanium Backup nyekereg, hogy nem rootolt (superuser probléma?)
Akkor nem jó hozzá. Köszi, h kipróbáltad
Mivel pont a TB telepítés környékén volt lagg, ezért újrahúztam és működik tökéletesen!!! Szívesen.