2024, 11 25, 10:30:54

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés  (Megtekintve 219119 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Ottangi

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: I9070XXLQE --- CoCore 6.2 --- JZ054K.I9070XXLQE
Re: Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1625 Dátum: 2013, 09 13, 10:55:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nálam is van ilyen ha USB háttérnek használom már a kezdetektől.Ha csak 1-2 progit mozgatok akkor nincs gond csak ha több gigát.
Ha bekapcsolod az USB hibakeresést akkor simán tudod mozgatni az adatokat Pl. TotalCommander vagy intéző segítségével. De a nagyobb fájloknál (2giga felett) már NTFS particio kell neki.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről

Nekem 8 gigás a tárhelyem, nem tudom, hogy milyen fájlrendszerem van megmondom őszintén.. leformázom ismételten ntfs-be... megpróbálom usb hibakereséssel akkor... hátha vissza tudom rakni a lementett dolgaimat..

Köszönöm a válaszokat!  :ok:

Nem elérhető Isats

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Otthon
  • PDA: S Advance
  • PDA ROM: CM 11
Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1626 Dátum: 2013, 09 14, 12:11:21 »
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem működik a giroszkóp kalibrálás. Úgy csinál mintha elvégezné, de nem javul meg! Sajnos erősen el van kalibrálva. Játszani emiatt nem is lehet vele, de ha kicsit ferdén tartom a képernyő akaratom ellenére elfordul és ez már idegesítőbb! Használtan vettem gingerbreadel, aztán frissítettem wifi-n LQ4-re erre raktam egy két custom rom-ot és most felraktam az olasz LQG-t, de egyikkel sem működik a kalibrálás.
Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1627 Dátum: 2013, 09 14, 12:43:34 »
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem működik a giroszkóp kalibrálás. Úgy csinál mintha elvégezné, de nem javul meg! Sajnos erősen el van kalibrálva. Játszani emiatt nem is lehet vele, de ha kicsit ferdén tartom a képernyő akaratom ellenére elfordul és ez már idegesítőbb! Használtan vettem gingerbreadel, aztán frissítettem wifi-n LQ4-re erre raktam egy két custom rom-ot és most felraktam az olasz LQG-t, de egyikkel sem működik a kalibrálás.
Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném!

Szia Isats!
Üdv a fórumon!  :D
Van egy két dolog ami nem tiszta nekem, de Te tudod. Wifin szerintem nem ajánlja fel az LQ4-et már csak azért sem mert tudomásom szerint nem volt LQ4 magyarországi. Lehet tévedek, de nem fontos.
Ami tudsz tenni: töltsd le az officional telefonodnak megfelelőt a sammobile-ról és azt tedd fel Odinnal. Ha esetleg van CWM-ed onnan egy full wipe, előtte,  utána. Ha így sem áll helyre, ellenőrizd le a bináris számlálódat, product kódodat, töröld a belső SD-t is és szerviz. Mivel szoftveres oldalról rendben vagy valószínű hogy hardveres gond lesz. Sajnos....de előbb próbáld meg amit írtam.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Isats

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Otthon
  • PDA: S Advance
  • PDA ROM: CM 11
« Reply #1628 Dátum: 2013, 09 14, 13:26:08 »
Szia Isats!
Üdv a fórumon!  :D
Van egy két dolog ami nem tiszta nekem, de Te tudod. Wifin szerintem nem ajánlja fel az LQ4-et már csak azért sem mert tudomásom szerint nem volt LQ4 magyarországi. Lehet tévedek, de nem fontos.
Ami tudsz tenni: töltsd le az officional telefonodnak megfelelőt a sammobile-ról és azt tedd fel Odinnal. Ha esetleg van CWM-ed onnan egy full wipe, előtte,  utána. Ha így sem áll helyre, ellenőrizd le a bináris számlálódat, product kódodat, töröld a belső SD-t is és szerviz. Mivel szoftveres oldalról rendben vagy valószínű hogy hardveres gond lesz. Sajnos....de előbb próbáld meg amit írtam.

Szia attika79!
Köszi a gyors választ!
A telefont egy használt GSM-ben vettem, úgyhogy garancia az nehézkes lenne! Ahogy megvettem nyomtam is rá a frissítést a menüből, így fogalmam sincs hogy lett LQ4, de az lett és orosz nyelv fogadott. Az olasz romot már Odinnal raktam a te leírásod alapján, így előtte - utána volt wipe és factory reset.Sőt már format /system is volt a Light JB miatt még LQ4 -re! Ha gondolod a magyar rommal megjavulhat akkor felrakom, ha nem akkor megpróbálok együttélni a problémával!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1629 Dátum: 2013, 09 14, 16:22:11 »
Szia attika79!
Köszi a gyors választ!
A telefont egy használt GSM-ben vettem, úgyhogy garancia az nehézkes lenne! Ahogy megvettem nyomtam is rá a frissítést a menüből, így fogalmam sincs hogy lett LQ4, de az lett és orosz nyelv fogadott. Az olasz romot már Odinnal raktam a te leírásod alapján, így előtte - utána volt wipe és factory reset.Sőt már format /system is volt a Light JB miatt még LQ4 -re! Ha gondolod a magyar rommal megjavulhat akkor felrakom, ha nem akkor megpróbálok együttélni a problémával!
Értem. Az így elég nehéz akkor... Valószínű akkor hogy rá tolták a ruszki (szerb) JB-t és eladták. Hmmm. Próbáld meg a magyar romot, abból elméletileg baj nem lehet. Aztán meglátjuk.  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fittipaldi73

• PFC Fan
  • PDA: I9070XXLQG
  • PDA ROM: I9070XXLQG
« Reply #1630 Dátum: 2013, 09 15, 09:50:44 »
Sziasztok, Én még új vagyok itt, és egy kérdésre nem találtam sehol választ.Miért jàtssza le a felvett videókat szaggatva, akadozva a telefon? Egyébként gyári kártyafüggetlen, nincs semmi mókolva rajta, hivatalos JB4.1.2-frissítés volt kiessel, és ennyi.Aztán most ez mindenkinek ilyen, vagy mi.Nem lehet normálisan a telefon által felvett videókat lejátszani? Ez gáz egy 65000-es telefonnál!  ::)

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #1631 Dátum: 2013, 09 15, 09:54:32 »
Sziasztok, Én még új vagyok itt, és egy kérdésre nem találtam sehol választ.Miért jàtssza le a felvett videókat szaggatva, akadozva a telefon? Egyébként gyári kártyafüggetlen, nincs semmi mókolva rajta, hivatalos JB4.1.2-frissítés volt kiessel, és ennyi.Aztán most ez mindenkinek ilyen, vagy mi.Nem lehet normálisan a telefon által felvett videókat lejátszani? Ez gáz egy 65000-es telefonnál!  ::)
Ehhem  :) Pont most írtam egy másik topikba. Te is ezt látszol igazolni  :(
"Nekem erős a gyanúm, hogy a gyári szoftverek direkt betegesek, hogy főzött rom felé tereljenek minket és veszítsük el a garanciát."

• PFC Fan
« Reply #1632 Dátum: 2013, 09 15, 10:39:29 »
Ehhem  :) Pont most írtam egy másik topikba. Te is ezt látszol igazolni  :(
"Nekem erős a gyanúm, hogy a gyári szoftverek direkt betegesek, hogy főzött rom felé tereljenek minket és veszítsük el a garanciát."
Köszi a választ, csak hát még 2-hónapos, most csesszem el a garit főzelékkel?Először azt hittem hogy ramhiány, de nem hiszem. Töltsek le másik lejátszót? De idegesítő ez, haverok azon röhögnek, hogy szar 5000-ft os telefonon tudnak videókat nézni, én meg szivok ezzel a nagy okostelefonnal! Áàáá.... >:(

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #1633 Dátum: 2013, 09 15, 10:48:51 »
Köszi a választ, csak hát még 2-hónapos, most csesszem el a garit főzelékkel?Először azt hittem hogy ramhiány, de nem hiszem. Töltsek le másik lejátszót? De idegesítő ez, haverok azon röhögnek, hogy szar 5000-ft os telefonon tudnak videókat nézni, én meg szopok ezzel a nagy okostelefonnal! Áàáá.... >:(
próbáld ki az mxplayert

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1634 Dátum: 2013, 09 15, 11:08:48 »
Köszi a választ, csak hát még 2-hónapos, most csesszem el a garit főzelékkel?Először azt hittem hogy ramhiány, de nem hiszem. Töltsek le másik lejátszót? De idegesítő ez, haverok azon röhögnek, hogy szar 5000-ft os telefonon tudnak videókat nézni, én meg szivok ezzel a nagy okostelefonnal! Áàáá.... >:(

Nem akarok nagyon nagyon beleszólni, de:
Általában mindenki úgy nyilvánít véleményt, hogy nem olvas rendesen, ami nem baj hiszen azért vagy itt vszinűleg... ;) :D

Átalános FAQ, a kernel résznél:
Idézet
Felhívnám az akadozó, döcögő JB-esek figyelmét, érdemes...

Kernel topik, a látogatottsága 5500 felett van:
Idézet
Egy idő után, sok gyári kernellel hajtott JB-t futtatónál jelentkezett videó lejátszási hiba, akadás, néha erős döcögés. Részben, sőt talán teljes egészében köszönhetjük ezt a Samsungnak, hiszen az officional kiadott romhoz való kernel finoman szólva sem elég neki, hacsak nem pusztán telefonnak akarjuk használni. Sokan ilyenkor húzzák fel magukat és akarják a GB-t vissza, mivel az "jobb" volt. Mindenki belátására van bízva....én annyit jegyzek itt meg, az nem jobb volt, hanem az a rendszer a hozzá való kernelt kapta, ez  NEM!

Nem fogom senkinek mondani, hogy az itt leírtakat kövesse és vessze el a garanciát. A garancia elvesztése arra az adott állapotra vonatkozik, amilyenbe hozod a telefonod. Tehát abban a formában, az úgy azonnali megvonás. De ha mindent szóról szóra betart vki, az Odin 5 és fél perc alatt egy folyamattal rendbe teszi. Így mindenki belátására van bízva.
Mutatok még vmit. A kernel csere egy darab update.zip letöltéssel kezdődik, ami egy ideiglenes CWM recovery, ahonnan az új kernelt lehet flashelni. Ezt a mai napig nézzük csak, hányan töltötték?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Igaz van akinek csak a CWM kellett esetleg más műveletre, de szerintem magáért beszél... Mégegyszer elmondom, ez nem felhívás keringőre!!!
Egyébként a haverokat kiröhögheted nyugodtan, mert ez egy 4.1.2-es JB-t futtató kütyü, ami kb 80-110 alkalmazást indít induláskor, az 5000Ft-os meg 3-at...

• PFC Fan
« Reply #1635 Dátum: 2013, 09 15, 11:19:54 »
Nem akarok nagyon nagyon beleszólni, de:
Általában mindenki úgy nyilvánít véleményt, hogy nem olvas rendesen, ami nem baj hiszen azért vagy itt vszinűleg... ;) :D

Nem fogom senkinek mondani, hogy az itt leírtakat kövesse és vessze el a garanciát. A garancia elvesztése arra az adott állapotra vonatkozik, amilyenbe hozod a telefonod. Tehát abban a formában, az úgy azonnali megvonás. De ha mindent szóról szóra betart vki, az Odin 5 és fél perc alatt egy folyamattal rendbe teszi. Így mindenki belátására van bízva.
Mutatok még vmit. A kernel csere egy darab update.zip letöltéssel kezdődik, ami egy ideiglenes CWM recovery, ahonnan az új kernelt lehet flashelni. Ezt a mai napig nézzük csak, hányan töltötték?
Igaz van akinek csak a CWM kellett esetleg más műveletre, de szerintem magáért beszél... Mégegyszer elmondom, ez nem felhívás keringőre!!!
Egyébként a haverokat kiröhögheted nyugodtan, mert ez egy 4.1.2-es JB-t futtató kütyü, ami kb 80-110 alkalmazást indít induláskor, az 5000Ft-os meg 3-at...

Akkor csak nem néztem meg mindenhol, ezt a problémára adott választ valahol elnéztem.Bocs a lámaságért,de már azt hittem,behalt valami rajta...Na mindegy,kösz a figyelemfelkeltést,majd lejár a gari aztán uccu neki Odin...

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1636 Dátum: 2013, 09 15, 11:24:48 »
Akkor csak nem néztem meg mindenhol, ezt a problémára adott választ valahol elnéztem.Bocs a lámaságért,de már azt hittem,behalt valami rajta...Na mindegy,kösz a figyelemfelkeltést,majd lejár a gari aztán uccu neki Odin...
Innentől rád van bízva. Te tudod, Te telefonod.  ;)
Idézet funkciót használd légyszives, a fenti módon. Javítottam a hsz-edet. Képet nem idézünk. Köszönöm előre is!  :ok:

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #1637 Dátum: 2013, 09 15, 11:29:42 »
Bocsánat én sem akarok nagyon bele vau...vau...  :D deee ugye mint ti itt fórumtársak tudjátok már hány barátnőm vette meg ezt a pda-t és csináltam nekik meg...hála jó égnek még nem jelentették hogy gond lenne... huuuh  ;)
Viszont ahogy itt sokan másoknak van gond...hát szégyellje magát a nagy Samsung hogy ilyen frissítést ki mer adni a fogyasztók részére a kezéből, akik nem kevés pénzért megveszik az ő klassz terméküket,amivel ők egy tollvonással el...ák a felhasználás élményét és a tudás szintjét!

Aztán meg nem beszélve arról hogy meg is szüntetik a gyártását!  >:( >:( :hmm:
Szóval erre nem tudok mi mást mondani!Bocsánat az off-ért de ez már ki kívánkozott egy ideje! >:( Mert a készülék egyébként S2-óta az egyik "legstabilabb" és dizájnosabb lenne,meg az is!  ;)

Szóval kedves fittipaldi73 ezt mind köszönhető nekik!!!
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

• PFC Fan
« Reply #1638 Dátum: 2013, 09 15, 11:32:07 »
Bocsánat én sem akarok nagyon bele vau...vau...  :D deee ugye mint ti itt fórumtársak tudjátok már hány barátnőm vette meg ezt a pda-t és csináltam nekik meg...hála jó égnek még nem jelentették hogy gond lenne... huuuh  ;)
Viszont ahogy itt sokan másoknak van gond...hát szégyellje magát a nagy Samsung hogy ilyen frissítést ki mer adni a fogyasztók részére a kezéből, akik nem kevés pénzért megveszik az ő klassz terméküket,amivel ők egy tollvonással el...ák a felhasználás élményét és a tudás szintjét!

Aztán meg nem beszélve arról hogy meg is szüntetik a gyártását!  >:( >:( :hmm:
Szóval erre nem tudok mi mást mondani!Bocsánat az off-ért de ez már ki kívánkozott egy ideje! >:(Mert a készülék egyébként S2-óta az egyik "legstabilabb" és dizájnosabb lenne,meg az is!  ;)

Moderator Comment Ez úgy nézem nem sikerült... :D Nem baj, kicsit szokd a felületet. Miután írtál, van egy kis időd módosítani, hozzáadni, törölni azt. Ha kifutsz az időből, szólj nyugodtan akár Privát üzenet formájában, de elsősorban figyelj. Köszönöm!

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #1639 Dátum: 2013, 09 15, 12:01:32 »
Sziasztok , videó lejátszási problem nekem is van mx playerem van azzal is sz..r . Telefonálni 5böl 2x tudok a további 3 alakalomnál kifagy és csak akku ki-be játszással lehet ujraindítani. Ez a 4.1.2 gyári rom hibája lehet akkor? vagy vigyem vissza a T-nek és b..ák meg?  :hmm:
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1640 Dátum: 2013, 09 15, 12:07:42 »
Sziasztok , videó lejátszási problem nekem is van mx playerem van azzal is sz..r . Telefonálni 5böl 2x tudok a további 3 alakalomnál kifagy és csak akku ki-be játszással lehet ujraindítani. Ez a 4.1.2 gyári rom hibája lehet akkor? vagy vigyem vissza a T-nek és b..ák meg?  :hmm:

Úgy nézem ez a kerneles gondok napja... ::) ;D
golf2gt!
Neked sem tudok mást javasolni mint amit az előbb kaptál linket, nevezetesen a fenti #1637- hsz-t.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
« Reply #1641 Dátum: 2013, 09 15, 12:14:54 »
Úgy nézem ez a kerneles gondok napja... ::) ;D
golf2gt!
Neked sem tudok mást javasolni mint amit az előbb kaptál linket, nevezetesen a fenti #1637- hsz-t.

Akkor szerinted szoftveres baj lesz ? nem hardveres? mert akkor lehet megcsinálom a "frissítést"
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1642 Dátum: 2013, 09 15, 12:24:35 »
Akkor szerinted szoftveres baj lesz ? nem hardveres? mert akkor lehet megcsinálom a "frissítést"

Hardveres? Hát ha a telefonod minden funkciója működik - GPS, Wifi, 3G, van hang, csörög, tudsz telefonálni, szezorok, sorolhatnám - akkor milyen hardveres gondja lenne?
Ennél egyértelműbben nem tudom már senki tudtára adni, hogy a gyári Samsung által kiadott romban a kernel egy nagy kalap... Mint ahogy a kedves Eva1021-ünk írja ejnye bejnye a Samunak érte, amiben maximálisan igaza van, csak ezzel nincs kisegítve senki. Figyelj oda, olvass el többször mindent, értsd meg mit fogsz tenni és cseréld ki, ha azt akarod hogy ne akadjon... Ha nem vagy benne biztos, és abban sem hogy az esetleges gariztatásnál visza tudod magadnak állítani, akkor NE állj neki!
Az Odinos rom csere topikban:
Idézet
Ugye a Custom FAQ-ban írtam, ha valaki gyári romra rak egy custom romot, kernelt, rootol és nem tetszik vagy szervizbe kéne vinni, akkor ezt végig csinálva így tudja vissza rakni az officional romot.

Nem elérhető koba0123456

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: (CyanogenMod) 10.1.3-RC2-i9300
« Reply #1643 Dátum: 2013, 09 16, 00:48:07 »
Sziasztok! A segítségeteket kérném!
Szeretnék ............ egy Samsung GT-I9070 -et. Hogy csináljam,segítsetek! Előre is köszi:)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1644 Dátum: 2013, 09 16, 01:52:25 »
Szeretnék ............ egy Samsung GT-I9070 -et. Hogy csináljam,segítsetek! Előre is köszi:)

Szia!
Ajánlom figyelmedbe: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #1645 Dátum: 2013, 09 16, 10:01:26 »

Bemész a boltba és veszel egyet. :)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető koba0123456

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: (CyanogenMod) 10.1.3-RC2-i9300
« Reply #1646 Dátum: 2013, 09 16, 11:40:23 »
auu,sajnálom. nem tudtam, de köszönöm a felvilágosítást!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1647 Dátum: 2013, 09 16, 15:16:48 »
auu,sajnálom. nem tudtam, de köszönöm a felvilágosítást!

Semmi gond, nincs kiírva sehova sem regisztrációnál.  :) Azért nem lett csak törölve a hozzászólásod, mert új tag vagy és első hsz volt.
Üdv a fórumon! :D :ok:

Nem elérhető Orge

• Navigáció / Navigation: Tudod amit nem lehet kimondani..
  • PDA: SGS;Galaxy;GT-I9070;GT-I9505
  • PDA ROM: slim 4.4.2;4.2.1;4.4.2
« Reply #1648 Dátum: 2013, 09 18, 14:06:40 »
Hello mindenki.

Egy picike kis help kene nem ertem lehet en baxok el vmit de aszonykamnak van egy Advance teloja nekem van egy elsoszérias galasxy-m a problemam a kov:
a galaxyt ha rarakom a pc re megjelenik az ablak hogy "usb hattertar" ranyomok az usb-tar bekacsolasara es kesz a pc latja a telot +ha van benne sd akkor azt is .
Az Advancenal kesz tortura ezt miért nem lehet ugy csatlakoztatni mint a kis telocskamat ? :)
Vagy lehet?

A keszulek kartyfuggetlen es a legfrissebb gyari soft van rajta.
elore is thx..

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1649 Dátum: 2013, 09 18, 14:18:26 »
Hello mindenki.

Egy picike kis help kene nem ertem lehet en baxok el vmit de aszonykamnak van egy Advance teloja nekem van egy elsoszérias galasxy-m a problemam a kov:
a galaxyt ha rarakom a pc re megjelenik az ablak hogy "usb hattertar" ranyomok az usb-tar bekacsolasara es kesz a pc latja a telot +ha van benne sd akkor azt is .
Az Advancenal kesz tortura ezt miért nem lehet ugy csatlakoztatni mint a kis telocskamat ? :)
Vagy lehet?
elore is thx..
Szia!
Ha a driverek fel vannak telepítve akkor látnia kell. Beállitások/fejlesztői lehetőségek menüt előbb kapcsold be, majd tegyél pipát az USB hibakereséshez. Kilépsz a főképernyőre és teljes pompájában (nem halványan!) dugod rá, úgy hogy közben a PC-vel a Számítógép vagy Sajátgép ablak nyitva van. Így kb 1 percen belül fel kell ismerje és a meghajtók között megjelenik a GT-I9070. ;) :D