Köszi a választ, csak hát még 2-hónapos, most csesszem el a garit főzelékkel?Először azt hittem hogy ramhiány, de nem hiszem. Töltsek le másik lejátszót? De idegesítő ez, haverok azon röhögnek, hogy szar 5000-ft os telefonon tudnak videókat nézni, én meg szivok ezzel a nagy okostelefonnal! Áàáá....
Nem akarok nagyon nagyon beleszólni, de:
Általában mindenki úgy nyilvánít véleményt, hogy nem olvas rendesen, ami nem baj hiszen azért vagy itt vszinűleg...
Átalános FAQ, a kernel résznél:
Felhívnám az akadozó, döcögő JB-esek figyelmét, érdemes...
Kernel topik, a látogatottsága 5500 felett van:
Egy idő után, sok gyári kernellel hajtott JB-t futtatónál jelentkezett videó lejátszási hiba, akadás, néha erős döcögés. Részben, sőt talán teljes egészében köszönhetjük ezt a Samsungnak, hiszen az officional kiadott romhoz való kernel finoman szólva sem elég neki, hacsak nem pusztán telefonnak akarjuk használni. Sokan ilyenkor húzzák fel magukat és akarják a GB-t vissza, mivel az "jobb" volt. Mindenki belátására van bízva....én annyit jegyzek itt meg, az nem jobb volt, hanem az a rendszer a hozzá való kernelt kapta, ez NEM!
Nem fogom senkinek mondani, hogy az itt leírtakat kövesse és vessze el a garanciát. A garancia elvesztése arra az adott állapotra vonatkozik, amilyenbe hozod a telefonod. Tehát abban a formában, az úgy azonnali megvonás. De ha mindent szóról szóra betart vki, az Odin 5 és fél perc alatt egy folyamattal rendbe teszi. Így mindenki belátására van bízva.
Mutatok még vmit. A kernel csere egy darab update.zip letöltéssel kezdődik, ami egy ideiglenes CWM recovery, ahonnan az új kernelt lehet flashelni. Ezt a mai napig nézzük csak, hányan töltötték?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
LoginIgaz van akinek csak a CWM kellett esetleg más műveletre, de szerintem magáért beszél... Mégegyszer elmondom, ez nem felhívás keringőre!!!
Egyébként a haverokat kiröhögheted nyugodtan, mert ez egy 4.1.2-es JB-t futtató kütyü, ami kb 80-110 alkalmazást indít induláskor, az 5000Ft-os meg 3-at...