bizony jó
Lehet kipróbálom az oroszt
Sziasztok!
Nekem az orosz van fent, cocore 6 cwm-el. Eddig nálam ez viszi a prímet eddig. Ébresztő gond nekem csak a cocore5-nél jelentkezett, c6-os felrakása full wipe-al megoldotta a problémát.
A quadrant szerintem egy relatíve dolog a c5-el reboot után 3100-3200 körül volt, c6-al kevesebb app-al, jól beállított no frills cpu- val 2800-3000 között mozog, de felhasználói élményre pont a tükörképe... most sokkal zsírozottabban megy minden, lagg 0, azonnal nyílik minden, tényleg és és föld. So, ez a quadrantozás csak a lépcsőfokokat hivatott méretni, mert ugye az nem mindegy hogy 3 vagy 8 ezer... de azon kivűl köszönő viszonyban sincs az UI-val.
Szerintem ne gondolkodj, az orosz sokaknál tuti jó, persze ha mindent megcsinálsz. full wipe, és szerintem rakj egyből egy CoCore kernel-t, ne várd meg mig fagyogat, nem indul a gyárival a videó, 10 mp-ig sötéten csörög, stb. Akkor fog cserben hagyni mikor a legjobban kéne...
Szerk.: A RAM azért hivatott hogy kiszolgálja a romot, nem azért hogy "sok" legyen... Mellékesen megsúgom, lehet kevesebb a ram, de azt 100szor jobban kezeli. Face kilépés után 10 mp-el visszaesik 80mb-ról 25re, azonnal nyilik, záródik minden. Ha valaki nem használ sok app-ot akkor érdemes a fejlesztői beállítások/háttérfolymat korlátot max.4-re venni a "több ram"-ért különben szerintem nem! Persze ez csak az én véleményem, nekem zsír ugró telefon kell, nem egy alvó "sok ram"-os.