0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Melyik a legstabilabb ROM a Galaxy Tab 2 7.0-ra ?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P3110-ről
Es fozot Rombol ?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P3110-ről
Oke koszi akkor rakom is vissza a gyarit...ami most fent van,nem tetszik :-/Jah hozza teszem,nem talaltam a Sammobile-n a gyarimat,ilyenkor mi van ?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P3110-ről
THome-tol vettem a Tabot...elvileg le lett mentve a Rom,de a THome felet nem tennem fel,mert eleg gazzz....Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P3110-ről
Nagyon koszonom a faradozasod !!!Meg egy kerdesem lenne,ezt hogy kell telepiteni,hogy jarjak el...nem szeretnek talcat vagy level nehezeket csinalni a kicsikembol :-) Koszonom...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P3110-ről
Felraktam a You are not allowed to view links. Register or LoginItt a magyar clk7 4.1.1 Romot,de azota csak a Samsung Logot mutatja a Tabom :/ megy az Animacios hatter,de sehova tovabb,mi lehet a baj ?
Miert nem tudok telepiteni az SD kartyamra semit !?
ROOT, CWMvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login ICS 4.0.4 romok esetébenYou are not allowed to view links. Register or Login1, letöltjük a következő fájlt: You are not allowed to view links. Register or Login vagy You are not allowed to view links. Register or Login - természetesen a készülékünknek megfelelőt2, kikapcsoljuk a tabot és elindítjuk download módban (hang le +power gombok együttes nyomvatartásával)3, indítsuk el az ODIN-t (amit a rom telepítésnél is használtunk) és csatlakoztassuk a készüléket a pc-hez4, az imént letöltött fájlt csomagoljuk ki és a csomagban lévő *.tar.md5 kiterjesztésű fájlt, tallózzuk be az ODIN/PDA részébeYou are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login5, "Start"6, ha végzett "PASS", húzzuk le a kábelről a tabot, ami automatikusan újraindul és boot után élvezzük a root jogokat.MOD.: megeshet, hogy custom romok, kernelek, recovery esetén a "custom binary" ugrani fog egyre, és "custom" romnak fogja a tabon lévő szoftvert felismerni.Igazából, ennek jelentősége nincsen, csak sokan nem szeretik, hogy ezt jelzi.Jelentősége, majd garanciális szervizelés esetében lesz, szervizbe vitel előtt mindenképp el kell tüntetni/alapra kell állítani az értékeket, viszont akkor kell a gyári kernel/rom is.Tehát megoldás a You are not allowed to view links. Register or Login program, amely nullázza ezt a számlálót. (root jog szükséges a működéséhez)Használata:You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login JB 4.1.1 romok esetébenI. módszerCWM:Official CWM 6.0.2.7 --> letöltési You are not allowed to view links. Register or Login a *.img fájlokhozROOT:CF-Auto-Root --> egyelőre angolul, You are not allowed to view links. Register or Login formájában.II. módszerCWM:1, töltsük le a tabunknak megfelelő CWM recovery fájlt:You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login2, kikapcsoljuk a tabot és elindítjuk download módban (hang le +power gombok együttes nyomvatartásával)3, indítsuk el az ODIN-t (amit a rom telepítésnél is használtunk) és csatlakoztassuk a készüléket a pc-hez4, az imént letöltött fájlt csomagoljuk ki és a csomagban lévő *.tar kiterjesztésű fájlt, tallózzuk be az ODIN/PDA részébeYou are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login5, "Start"6, ha végzett "PASS", húzzuk le a kábelről a tabot, ami automatikusan újraindul, ekkor már Custom Recoverynk leszROOT:1, töltsük le a You are not allowed to view links. Register or Login fájlt és másoljuk fel a belső tárolóra2, indítsuk el a tabot recovery módban: kikapcs, majd a hangerő fel + power gombok együttes nyomva tartásával3, az "install zip from internal SD card" menüben tallózzuk be az imént felmásolt gtab2_jellybean_rooter.zip fájlt és telepítsük4, ha ezzel is végzett, akkor "restart"5, újraindítás után telepítve lesznek a Busybox és Superuser programok és root jogokkal fogunk rendelkezni
Helló!Meg rootolnám a készüléket, de csak a downloading... képernyő jön be, nem tudom a file-t betallózni.Mi lehet a gond? 4.0.4 friss, eredeti T rom
Pont ezt guglizom vagy fél órája, de sikertelenül. Custom romok tudják, de a gyári nem, úgy tűnik, és a jelek szerint megoldás sincs. Most tettem fel a P3100XXCLL2 romot, és ez az egyetlen baja neki eddig.
Rom frissítésnél garanciát el vesztem?!