0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
üdv.valaki felrakta már az új francia 4.2.2-őt.tapasztalatok esetleg?előre is köszi
Na én ma feltoltam a 4.2.2-t meglepően tuti .új funkciók pl zárolt képernyőn widgetek sokkal szebb színek fekete felettébb.stb...Végre gépelésnél nem tünteti el a sorokat.Akksi üzemidő látványosan javult.Hát eddig ennyi
Root van hozzá? Multi user?
Üdv. A CF autoroot nekem működött.
Sziasztok!Nekem egy olyan gondom lenne hogy sehol sem találom a gyári magyar T-Mobilos 4.0.4-es ICS-t.Már 600 ezer honlapot végignéztem köztük a sammobile-t is de ott sincs fenn csak 4.1.2-es.Szóval valaki nem adna egy linket hogy vissza tudjam majd tenni.Mivel szeretném frissíteni az ICS-t JB-re de lehet hogy inkább úgy döntök hogy visszarakom az ICS-t.
You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon köszönöm de ez teljesen megfelel annak amit leírtam?Vagy kell még alapsáv verzió vagy kernel vagy valami?Rootolt rom?Mert teljesen ugyanazt szeretném feltenni.Ha kell még valami akkor mond hogy mi és leírom.Ja és odinnal kell felrakni vagy lehet recoveryből (teljesen gyári recovery)
Köszi.végre megvan.De (most már ez az utolsó kérés mert tudom hogy idegesítő vagyok) nem tudnád feltenni olyan helyre ahol nincs letöltési korlát pl. medifire?és gondolom ez megfelel unrootnak is igaz?
Sziasztok.Tudja valaki hogy hogy lehet lementeni az androidot egy telefonról/ tabletről CWM recovery, root vagy más buherálás nélkül vagy ez mindenhol más?pl más egy sony wt19i n mint egy gt-p3100 on mert a gt-p ről szeretném lementeni
ÜdvTudna valaki segíteni abban hogy a sammobile oldaláról hogy tudom letölteni a firmwaret ?
Regelsz, kiválasztod, letöltöd.
Ez megvolt ,regeltem kiválasztottam és nem tudtam letölteni
Kicsit pontosíthatnál. Mi az üzenet? Melyik rom? Linket megkapod, vagy már azt se?
a francia 4.2.2 ,rákattintok hogy letöltöm és nem történik semmi
Nem jön be a chapcha oldal?Itt van a link:You are not allowed to view links. Register or Login