2024, 11 25, 01:31:15

Szerző Téma: Wifi problémák  (Megtekintve 118909 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
Re: Wifi problémák
« Reply #225 Dátum: 2009, 11 25, 14:05:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Gyerekek segítsetek!
Mitől van, hogy látja a hálót de nem akar rá csatlakozni?
Ez két napja jött elő, addig minden rendben volt.
Szentem minden beállítás rendben, de valószínűleg csak van valami.
Már kezdi az agyam lebaszni az ékszíjat s akkor a kis Samut pedig én baszom szét a földön.
Hála és köszönet!
Én újraindítottam a routeremet és meggyógyult :ok:

(áram ki - félperc várakozás - áram be)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Pix

• DOUBLE CLUB
  • §
  • PDA: LG G4
« Reply #226 Dátum: 2009, 11 25, 15:25:50 »
Az a baj, hogy a wifi-vel minden rendben most is azt használom laptopon.
De azért megpróbálom.
Más ötlet?

Bocs Pati. Cserébe,  O->-
A robot nem figyel?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #227 Dátum: 2009, 11 25, 15:29:20 »
Az a baj, hogy a wifi-vel minden rendben most is azt használom laptopon.
De azért megpróbálom.
Más ötlet?

Bocs Pati. Cserébe,  O->-
A robot nem figyel?
A ragozott szavakkal hadilábon áll a robot, de majd kikérem az ellenőrzőjét  :shock:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető kelebali

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung i900 Omina
  • PDA ROM: i900xdhk1/xdhk2
« Reply #228 Dátum: 2009, 11 25, 16:54:47 »
Romot még nem cseréltél :) Már csak az hiányzik  :ok:

Tudnál adni egy linket, hogy mit érdemes, hogyan, kitől, stb...Egyáltalán nem értek hozzá. Előre is köszönöm.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #229 Dátum: 2009, 11 25, 17:26:29 »
Tudnál adni egy linket, hogy mit érdemes, hogyan, kitől, stb...Egyáltalán nem értek hozzá. Előre is köszönöm.
Először a DXHK3- angolt kellene feltenned. Itt megtalálsz a menetéről mindent, linket a romhoz, filmet a romfrissítésről.
Ha ez kész, akkor el kell döntened mit szeretnél. Magyaríthatót, üres romot, vagy full samsungost, 6.1-et vagy 6.5-öt. Kell-e az egér vagy sem?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető szegecs77

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Desire HD
  • PDA ROM: Virtuous Unity v1.26.0 ace
« Reply #230 Dátum: 2009, 12 05, 19:19:24 »
Sziasztok. Nekem olyan problémám van, hogy megy a net wifi-n keresztül, full a térerő, de az msn-re nem jelentkezik be. Azt irja gyenge a térerő, pedig full-t mutat. Egyszer sikerült bejelentkeznem de akkor minimális volt  a térerő Előre is köszi a segitséget.

Nem elérhető djmorphy

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA: Sony Xperia Z3 Dual
  • PDA ROM: Android 5.0.2
« Reply #231 Dátum: 2009, 12 05, 21:29:49 »
Sziasztok. Nekem olyan problémám van, hogy megy a net wifi-n keresztül, full a térerő, de az msn-re nem jelentkezik be. Azt irja gyenge a térerő, pedig full-t mutat. Egyszer sikerült bejelentkeznem de akkor minimális volt  a térerő Előre is köszi a segitséget.
Esetleg próbáld meg a fring-et használni hátha azzal nem csinál ilyet
Egy off csapattaggal, hogy lehet a legjobban kiszúrni? Ha moderátor lesz by mqmeszi

Nem elérhető szegecs77

« Reply #232 Dátum: 2009, 12 06, 17:41:57 »
Próbáltam a fringet, szintén nem tud csatlakozni csak activesync-el. kábellel.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #233 Dátum: 2009, 12 07, 10:01:54 »
Ez egy nyilvános HOTSPOT vagy a saját hálód?

Nyilvános hotspot-on nekem sem mindig kapcsolódik :shock:

Netezni tudsz WiFi-n? (mármint tudsz böngészni a PDA-n?)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szegecs77

« Reply #234 Dátum: 2009, 12 07, 17:18:50 »
Szia a saját hálóm. MIO A 702-vel ment normálisan, de az omniával nem. Netezni tudok de nagyon lassú.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #235 Dátum: 2009, 12 08, 10:30:24 »
Szia a saját hálóm. MIO A 702-vel ment normálisan, de az omniával nem. Netezni tudok de nagyon lassú.

Nagy a gyanúm, hogy valami nagyon csúnyán elállítódott a PDA-n!

1. Hibakeresés: más WiFi-s cucc megy a routerrel rendesen?

Ha igen, akkor az állítgatások helyett javasolnék egy vidám HR-t a PDA-n, akkor alapbeállításokra visszaáll a rendszer, és lehet kapcsolódni vele. Ha ezután sem kapcsolódik, másik ROM, ha ez sem szerviz(remélem eddig nem kell eljutni)

Ha nem, akkor a routerrel lesznek a bajok. Megoldása hasonló, mint a HR-es rész.

Nem elérhető szegecs77

« Reply #236 Dátum: 2009, 12 08, 16:53:47 »
Köszönöm a segitséget. Hát sajna a router vacakol,mert voltam egy hotspot helyen és azonnal be tudtam jelentkezni, és a net is tuti volt. Köszi mégegyszer. Remélem tudok én is segiteni. Sziasztok.

Nem elérhető bamidele

• Navigáció / Navigation: nav n go igo8
  • PDA: Samsung i900 Omnia
  • PDA ROM: i900XDHK1/XDHK2
« Reply #237 Dátum: 2009, 12 12, 11:54:42 »
Sziasztok nekem egy olyan problémám lenne, nem konkrétan a wifivel mert az tökéletesen működik, de amikor be van kacsolva a wifi és bekapcsolom a billzárat meg kikapcsolom a képernyőt egyszerűern lefagy a omnia és csak a soft reset segít rajta. Ha van valami ötletetek előre is köszi.

Nem elérhető molgabi

• Navigáció / Navigation: IGO8, MIO MAP V3
  • PDA: Samsung Omnia I900
  • PDA ROM: i900BSHI1/BSHI1
« Reply #238 Dátum: 2009, 12 12, 21:07:38 »
Sziasztok!
Végigolvastam (de tényleg  :D) a fórumot, mert vagyok esve kétségbe. Ma be......rt a routerem (TP-LINK). Ugrás a nagyboltba és vettem egy Belkint. Nem volt egy könnyű eset összehozni az otthoni gépekkel (1 asztali, 3 laptop), de most csend van, csak a gépek mennek. Gondoltam, megtaníttatom a kedvencemmel is. És akkor esés pofára. Semmi. Nem is látja. Ha meg megadom neki (név, kapcsolódás, WPA kulcs..stb), akkor sem. Bezzeg a szomszéd csajét látja. Mit tegyek?

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #239 Dátum: 2009, 12 12, 21:14:16 »
Sziasztok!
Végigolvastam (de tényleg  :D) a fórumot, mert vagyok esve kétségbe. Ma be......rt a routerem (TP-LINK). Ugrás a nagyboltba és vettem egy Belkint. Nem volt egy könnyű eset összehozni az otthoni gépekkel (1 asztali, 3 laptop), de most csend van, csak a gépek mennek. Gondoltam, megtaníttatom a kedvencemmel is. És akkor esés pofára. Semmi. Nem is látja. Ha meg megadom neki (név, kapcsolódás, WPA kulcs..stb), akkor sem. Bezzeg a szomszéd csajét látja. Mit tegyek?
A szomszéd csajé milyen titkosítású?
Weppel próbáltad?

Nem elérhető molgabi

« Reply #240 Dátum: 2009, 12 12, 21:29:29 »
A szomszéd csajé milyen titkosítású?
Weppel próbáltad?
A TP-LINK-nél wep volt, azzal ment. De most nem boldogultam a WEP beállítással a PC-ken, a WPA simán ment. De, mivel ő is ajánlja a WPA lehetőségeket, menni kellene neki azzal is. Ja, a routert is ki-be dugtam, a lányom legnagyobb örömére  :taps:
Hogy van-e megoldás, vagy pedig végig kell szenvedjem az összes gép beállítását?????Gondolni sem merek rá. Ráadásul van egy rejtett laptop, a fiam karácsonyi ajándéka. Azt is rejtve állítgattam be. A csajszi meg jelszóval védi a gépét, hétköznap sem férek hozzá. :(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #241 Dátum: 2009, 12 12, 21:32:32 »
A TP-LINK-nél wep volt, azzal ment. De most nem boldogultam a WEP beállítással a PC-ken, a WPA simán ment. De, mivel ő is ajánlja a WPA lehetőségeket, menni kellene neki azzal is. Ja, a routert is ki-be dugtam, a lányom legnagyobb örömére  :taps:
Hogy van-e megoldás, vagy pedig végig kell szenvedjem az összes gép beállítását?????Gondolni sem merek rá. Ráadásul van egy rejtett laptop, a fiam karácsonyi ajándéka. Azt is rejtve állítgattam be. A csajszi meg jelszóval védi a gépét, hétköznap sem férek hozzá. :(
Tényleg mennie kellene, esetleg a channeleket állítsd át, nekem 6-oson nem ment csak 1-esen a céges Asus WPA-val.

Nem elérhető molgabi

« Reply #242 Dátum: 2009, 12 13, 12:06:29 »
Tényleg mennie kellene, esetleg a channeleket állítsd át, nekem 6-oson nem ment csak 1-esen a céges Asus WPA-val.

Ismét nem csalódtam a samiban. Újra konfiguráltam a routert, nem WPA-t használtam, hanem WEP-et, de annak is a régebbi változatát. Így megy minden tökéletesen. Most. Még. :taps:
Arra azért tényleg rájöttem, hogy: "Ne vegyen Windows Mobile operációs rendszerű gépet az, aki a pc-s windows-zal sincs tisztában!" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :
Tehát bárkinek, akinek nem sikerül, biztos, hogy nem a te...,akarom mondani kedvencében van a hiba, hanem kicsit próbálkozni kell. Kellemes napot Mindenkinek!!!!! (nekem most már az) ;)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #243 Dátum: 2009, 12 13, 12:40:57 »
Ismét nem csalódtam a samiban. Újra konfiguráltam a routert, nem WPA-t használtam, hanem WEP-et, de annak is a régebbi változatát. Így megy minden tökéletesen. Most. Még. :taps:
Arra azért tényleg rájöttem, hogy: "Ne vegyen Windows Mobile operációs rendszerű gépet az, aki a pc-s windows-zal sincs tisztában!" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :
Tehát bárkinek, akinek nem sikerül, biztos, hogy nem a te...,akarom mondani kedvencében van a hiba, hanem kicsit próbálkozni kell. Kellemes napot Mindenkinek!!!!! (nekem most már az) ;)
Ez jó hír  :taps:
Ezzel hogy állsz? You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető molgabi

« Reply #244 Dátum: 2009, 12 13, 12:58:44 »
Ez jó hír  :taps:
Ezzel hogy állsz? You are not allowed to view links. Register or Login

::)
Köszi, itt is válaszolok. Kipróbálom, írok.

Nem elérhető krausz

• PDA: Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: XXJPF
« Reply #245 Dátum: 2009, 12 18, 16:43:31 »
ma megkaptam első WM-os telefonomat (omnia)....Bizots én fog a láma de akkor is megkérdem.

Megcsináltam ez alapján a wlan-n: You are not allowed to view links. Register or Login

De amikor bemegyek az internet explorerbe és semmi. pl a mesengerbe is azt írja adatátviteli probléma....

mit kell csinálni?

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #246 Dátum: 2009, 12 18, 21:13:50 »
ma megkaptam első WM-os telefonomat (omnia)....Bizots én fog a láma de akkor is megkérdem.

Megcsináltam ez alapján a wlan-n: You are not allowed to view links. Register or Login

De amikor bemegyek az internet explorerbe és semmi. pl a mesengerbe is azt írja adatátviteli probléma....

mit kell csinálni?
Próbáld meg ezt a reget a PC-n elindítani, hátha így működni fog.

Nem elérhető krausz

• PDA: Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: XXJPF
« Reply #247 Dátum: 2009, 12 19, 13:04:00 »
Próbáld meg ezt a reget a PC-n elindítani, hátha így működni fog.

Az asztali számítógépen?

Még annyit hogy kijön wlan-nál a felugró ablak és ott ki kell választani hogy melyik a saját én olyankor kiválasztom pöttyöt is rakok mellé rámegyek az okra de semmit nem csinál :S És így ki se jön az a lépés hogy kiválasszam hogy kapcsolodjon ez a hálozat az internethez...Lehet hogy ez a gond?

Nem elérhető Szenky

• Navigáció / Navigation: G Maps
  • PDA: Oneplus 5T
  • PDA ROM: OxigenOS 4.7.6
« Reply #248 Dátum: 2009, 12 19, 20:11:21 »
Az asztali számítógépen?

Még annyit hogy kijön wlan-nál a felugró ablak és ott ki kell választani hogy melyik a saját én olyankor kiválasztom pöttyöt is rakok mellé rámegyek az okra de semmit nem csinál :S És így ki se jön az a lépés hogy kiválasszam hogy kapcsolodjon ez a hálozat az internethez...Lehet hogy ez a gond?

Kersesd meg az Omnián a wifi beállitások-at, ott láthatod hogy eddig milyen hálózatokat adtál meg, ha ott a tiéd is akkor töröld, majd keresd újra. Ekkor újra fog mindent kérdezni.

Ha teszem fel rosszul adtad meg a jelszót és letároltad akkor történik az amit mondasz.
Caution! This Machine has no brain. Use your Own!

Nem elérhető Bazsi888

• PDA: Samsung i900 omnia
  • PDA ROM: i900XXHJ2
« Reply #249 Dátum: 2009, 12 30, 15:15:58 »
Hali mindenkinek!!!!!! Tegnap vettem egy omniát,és szeretnék vele wifin kersztül internetezni de sehogy se jön össze.Bekapcsolom a wifit rögtön csatlakozik D-link-re itthoni routerre de sehogy se akarja az igazságot.Belemegyek az operába és írja ,hogy:"HIBA-hálózati probléma-Ellenőrizze,hogy az internetkapcsolata aktív, és nézze meg,hogy más alkalmazások működnek-e, melyek ugyanezt a kacsolatot használják." >:( >:( :( :'(    És nagyon megköszönném ha valaki linkelne egy olyan oldalt ahonnan letudnám tölteni a hozzá való számítógépes kezelőprogramot,amivel rátudom pakolni a cuccokat amiket akarok..Előre is köszönöm :ima: :ima: