2024, 11 25, 02:37:03

Szerző Téma: Wifi problémák  (Megtekintve 118911 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Wifi problémák
« Reply #200 Dátum: 2009, 11 12, 21:37:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem.
Teljesen üres.
Pedig pont erre jó a prohardveres leírás  :hmm: Nincs kéznél egy másik szolgáltatóhoz tartozó Sim?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Neferty

• PDA: Samsung Galaxy Note
  • PDA ROM: 4.1.2 - SVA ROM JB v5.1
« Reply #201 Dátum: 2009, 11 12, 21:42:28 »
Pedig pont erre jó a prohardveres leírás  :hmm: Nincs kéznél egy másik szolgáltatóhoz tartozó Sim?

Sajna nincs :(

De az hogy a szolgáltatóm GPRS-e be van-e állítva az miért is jó?
Nem látom az összefüggést.
A wifihez mi köze lehet?
...azért mert nő vagyok, még nem biztos hogy nem értek hozzá...

Nem elérhető pallacko

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • PDA: Motorola Defy
  • PDA ROM: Android 2.3.4 CM7 RC1 Hungary
« Reply #202 Dátum: 2009, 11 12, 21:51:00 »
Lehet, hogy az Airis T483 -s topik lett volna a megfelelő ahova írok, de ez konkrétabban erre a részre van kiélezve!

Wifi az Airis T483 -s készüléken!
Nincs vele semmi bajom, hiszen tökéletesen működik, viszont szeretném időzítve bekapcsolni annak működését, pl reggel hatkor kapcsoljon be és így mire felkelek letölti az rss -eket és az emailjeimet!
Azonban a csatolt képen megjelenő wireless manager az aminek van wifi be-ki kapcsoló funkciója és csakis így lehet aktiválni a wifit!
Van egy olyan progi "Wifi_On-Off.exe" amivel a már egyébként a képen látható aktiválást lehet felülírni, de azt előzetesen nekem kell aktiválni!

Nem tudom érthető -e maga a kérdés, mely konkrétan arra szolgál, hogy ki lehet -e ebből a progiból nyerni az aktiváló "exe" file -t valahogyan!

Köszönöm:

pallacko

Nem elérhető pallacko

• DOUBLE CLUB
« Reply #203 Dátum: 2009, 11 12, 21:57:20 »
A melléklet lemaradt!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #204 Dátum: 2009, 11 12, 21:57:53 »
Sajna nincs :(

De az hogy a szolgáltatóm GPRS-e be van-e állítva az miért is jó?
Nem látom az összefüggést.
A wifihez mi köze lehet?
Sajnos nem tudom, csak a fórumot olvasva, a tied már a sokadik ilyen eset. Magyarított romnál szokott előfordulni, hogy az említett választómező üres.
Én sosem használok magyarított romot, így ezzel az esettel sem találkoztam még élesben sosem. Töröld az összes Gprs internet, mms, wap beállítást, nyomj egy soft resetet és nézd meg úgy megjelenik-e. Esetleg megnézheted Sim nélkül is (előtte törölve a gprs beállításokat).
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Neferty

« Reply #205 Dátum: 2009, 11 12, 22:30:30 »
Sajnos nem tudom, csak a fórumot olvasva, a tied már a sokadik ilyen eset. Magyarított romnál szokott előfordulni, hogy az említett választómező üres.
Én sosem használok magyarított romot, így ezzel az esettel sem találkoztam még élesben sosem. Töröld az összes Gprs internet, mms, wap beállítást, nyomj egy soft resetet és nézd meg úgy megjelenik-e. Esetleg megnézheted Sim nélkül is (előtte törölve a gprs beállításokat).

Kitöröltem a gprs-t. SR és nem kapcsoltam be telefon részt (nem adtam meg PINkódot).
Az MMS-t nem engedte törölni (azt az üzenet résznél az MMS opcióknál próbáltam).
Nem műxik.
Ezen az oldalon - You are not allowed to view links. Register or Login - részletesen írják hogy manuálisan hogy kell.
Csak kíváncsiságból beállítottam a WAP-ot (mert mi van ha nincs a net aktiválva…legalább is nem vagyok benne biztos.)
De úgy se semmi.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #206 Dátum: 2009, 11 12, 22:45:05 »
Kitöröltem a gprs-t. SR és nem kapcsoltam be telefon részt (nem adtam meg PINkódot).
Az MMS-t nem engedte törölni (azt az üzenet résznél az MMS opcióknál próbáltam).
Nem műxik.
Ezen az oldalon - You are not allowed to view links. Register or Login - részletesen írják hogy manuálisan hogy kell.
Csak kíváncsiságból beállítottam a WAP-ot (mert mi van ha nincs a net aktiválva…legalább is nem vagyok benne biztos.)
De úgy se semmi.
No akkor. Hard resethez mit szólsz?

Hogy állítottad be először a GPRS netet? A simet beletetted és felüvöltött, a yesre nyomtál,  vagy később az Operator settingsnél?

Nem elérhető Neferty

« Reply #207 Dátum: 2009, 11 12, 22:49:40 »
No akkor. Hard resethez mit szólsz?

Hogy állítottad be először a GPRS netet? A simet beletetted és felüvöltött, a yesre nyomtál,  vagy később az Operator settingsnél?

Beraktam a SIM-et és yes :D

Lehet kicsit hülye kérdés, de Omniánál a HR-t hogy kell??Azt még nem próbáltam.
És jól emlékszem hogy utána telefonkönyvtől (képek, gyorshívó stb.) től kezdve minden eddigi beállításom elszáll?
És ha már itt tartunk amúgy a backup-ot hol találom? (majd a késöbbiekre ha már minden működik végre :D)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #208 Dátum: 2009, 11 12, 22:51:31 »
Beraktam a SIM-et és yes :D

Lehet kicsit hülye kérdés, de Omniánál a HR-t hogy kell??Azt még nem próbáltam.
És jól emlékszem hogy utána telefonkönyvtől (képek, gyorshívó stb.) től kezdve minden eddigi beállításom elszáll?
És ha már itt tartunk amúgy a backup-ot hol találom? (majd a késöbbiekre ha már minden működik végre :D)
:olvass:  :olvass: :olvass: :olvass:

Nem elérhető Neferty

« Reply #209 Dátum: 2009, 11 12, 23:04:41 »
:olvass:  :olvass: :olvass: :olvass:

Közben megtaláltam  :whistle: ;D
Csak simán HR vagy vegyem is ki a SIM-et?
És utána mit nyomjak yes vagy no?  :hmm:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #210 Dátum: 2009, 11 12, 23:14:30 »
Közben megtaláltam  :whistle: ;D
Csak simán HR vagy vegyem is ki a SIM-et?
És utána mit nyomjak yes vagy no?  :hmm:
Mindegy hogy hr-kor benne van vagy nincs, mert amikor először észleli akkor érdezi meg.
Szerintem a yes-re nyomj.
De mint mondtam sosem volt ilyen gondom, mindig ment minden elsőre angol romokkal.

Nem elérhető Neferty

« Reply #211 Dátum: 2009, 11 13, 09:28:16 »
Mindegy hogy hr-kor benne van vagy nincs, mert amikor először észleli akkor érdezi meg.
Szerintem a yes-re nyomj.
De mint mondtam sosem volt ilyen gondom, mindig ment minden elsőre angol romokkal.

Ma megcsináltam a HR-t.
Felfedezte a SIM-et, engedtem neki. Megnéztem a kapcsolatoknál, hogy kitöltötte-e...de üres. Ha arra nyomok hogy Speciális/
hálózat megválasztás(ami szintén üres)/szerkesztés (mert engedi ezt a gombot) akkor előjön egy hibaüzenet hogy a ctlpnl.exe nem működik. És továbítani akarja a hibajelenséget.
Azért tiszta kíváncsiságból kipróbáltam a wifit. A hejzet ugyan az. Start/Beállítások/Kapscolat/Kapcsolat kezelő (az i900 oladl is ezzel kezdené) a wifi-t bekapcsolom, észleli a háózatot. Jön a tegyen pontot a használni kívánt rész...és itt le is akad. Már megint nyomkodhatom az OK gombot, de semmi. A kód kéréséig megint nem megy el.

Nem elérhető pallacko

• DOUBLE CLUB
« Reply #212 Dátum: 2009, 11 13, 09:53:55 »
Bocsi!
Nem tudom, hogy átsoiklottatok felette, vagy nem tud segíteni senki:

"Lehet, hogy az Airis T483 -s topik lett volna a megfelelő ahova írok, de ez konkrétabban erre a részre van kiélezve!

Nincs vele semmi bajom, hiszen tökéletesen működik, viszont szeretném időzítve bekapcsolni annak működését, pl reggel hatkor kapcsoljon be és így mire felkelek letölti az rss -eket és az emailjeimet!
Azonban a csatolt képen megjelenő wireless manager az aminek van wifi be-ki kapcsoló funkciója és csakis így lehet aktiválni a wifit!
Van egy olyan progi "Wifi_On-Off.exe" amivel a már egyébként a képen látható aktiválást lehet felülírni, de azt előzetesen nekem kell aktiválni!

Nem tudom érthető -e maga a kérdés, mely konkrétan arra szolgál, hogy ki lehet -e ebből a progiból nyerni az aktiváló "exe" file -t valahogyan!"

Köszönöm:

pallacko

Nem elérhető atj1

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Dakota 20
  • PDA: iPhone 4
« Reply #213 Dátum: 2009, 11 13, 10:05:53 »
Bocsi!
Nem tudom, hogy átsoiklottatok felette, vagy nem tud segíteni senki:

"Lehet, hogy az Airis T483 -s topik lett volna a megfelelő ahova írok, de ez konkrétabban erre a részre van kiélezve!

Nem tudom érthető -e maga a kérdés, mely konkrétan arra szolgál, hogy ki lehet -e ebből a progiból nyerni az aktiváló "exe" file -t valahogyan!"

Köszönöm:

pallacko

Amit én szerettem: SBSH PhoneWeaver

Nem elérhető Zolafiju

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: i900XXHI1/XDHI1
« Reply #214 Dátum: 2009, 11 14, 11:39:55 »
Sziasztok.

Valaki segítségen, két napos az omniám, gps betudtam állítani műxik, van itthon nekem vezeték nélküli routerem, csatlakozik hozzá, ki írja h a kapcsolat él. Bevan állítva h Beállítások automatikus észlelése, Hálózatválasztás: INTERNET. Ahol ki lehetne választani h vezeték nélküli hálókártya nem találom,nem jön be egy oldal se, gprs is ki van kapcsolva mit tegyek?

Nem elérhető Neferty

« Reply #215 Dátum: 2009, 11 15, 10:34:25 »
Na :D
Nagy nehezen megszültem én is a gprs beállítást és működik is.
Ennek ellenére a wifin keresztűl nem hajlandó netet találni eggyik böngészőm sem.
Mi lehet a baj?

Nem elérhető gara

• PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: 28227 clean pui1
« Reply #216 Dátum: 2009, 11 18, 08:02:45 »
Sziasztok!

Nekem is vacakolt a wifim.Szerencsére az egyik barátomnak is Samuja van és ugyan ilyen routere mint nekem+még egy másik márkájú a nappalijában.Úgyhogy tudtunk kisérletezni rendesen :D A lényeg,hogy a megegyező routerrel egyik samu se akart wifizni,de a nappaliban lévővel "pörögtek" az események.Ebböl kiindulva átírtuk a helyes beállításokat és láss csodát a közös " router ott is itt is meggyógyult.Az egyetlen különbség és ezek szerint a  meghatározó tényező a DTIM Interval: 1

Nekem és neki is eredetileg 3 volt megadva és csak cammogtak a programok a wifin,vagy 5 percig updatelt egy időjárásfrissítés,a Youtube percekig próbált kapcsolódni a googlemaps is sokáig keresett és töltött.A pannonra állítástól kezdve router restart,SR,HR minden volt elötte és semmi se segített.A free wifi akkor is és most is ment.Remélem tudtam valakinek segíteni :ok:

Nem elérhető bonZer

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: Goatrip V.5.1.2
« Reply #217 Dátum: 2009, 11 18, 16:30:29 »
Hali

Nekem is volt ilyen wifis problémám, minden pipa a helyén volt, 10x ujrainditottam a rutert meg a modemet és semmi...csatlakozot, de nem volt net.

Bevittem a samsunghoz, hogy nézzék már meg h mivan, mert használtan vettem és mondták h a wifi rádióval van valami gubanc és 4-5ezer Ft.

Fogtam és visszavittem a csávónak akitől vettem és az meg visszaadta a pénzt...

Szóval megint "teló"-->azaz pda nélkül vok...////veszek jó állapotú omnia-t 50 körül :D////

Nem elérhető sanyoka123

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO8.3.2, Navitel, Garmin
  • PDA: Samsung Omnia i900
  • PDA ROM: ROM:DXIF1/ Phdee Windows7 UI. i900 Omnia WM6.5.3. Build 23699.5.3.10
« Reply #218 Dátum: 2009, 11 22, 21:04:14 »
Na :D
Nagy nehezen megszültem én is a gprs beállítást és működik is.
Ennek ellenére a wifin keresztűl nem hajlandó netet találni eggyik böngészőm sem.
Mi lehet a baj?
Itt leírtam:

Nem elérhető Prior

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: I900 Omnia
  • PDA ROM: i900xdhk1/xdhk2
« Reply #219 Dátum: 2009, 11 23, 22:40:48 »
sziasztok
Nekem az lenne a gondom hogy szeretnék csatlakozni egy védett wifi-hez (főiskolai), meg is vannak adva a beállítások és miután hozzáadom az új kapcsolatot az utolsó lépésnél megakadok...a PEAP tulajdonságaiba kéne bemennem de nem engedi..mert vmi rendszergazda felhatalmazása meg mituom én miden baja van....
esetleg vmi ötlet hogy hogyan tudnám bekonfigurálni a PEAP-ot?

köszönöm

Nem elérhető kelebali

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung i900 Omina
« Reply #220 Dátum: 2009, 11 24, 14:42:10 »
 Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy nem tom használni az i900on a wifit.Bekapcsolom, megtalálom a kapcsolatot is, de amikor felugrik a szövegbuborék, hogy válasszam ki melyikre akarok csatlakozni, nem tudom le okézni.Bökdösöm az Ok "gombot" és nem történik semmi. A segítségeteket előre is köszönöm!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #221 Dátum: 2009, 11 24, 14:57:07 »
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy nem tom használni az i900on a wifit.Bekapcsolom, megtalálom a kapcsolatot is, de amikor felugrik a szövegbuborék, hogy válasszam ki melyikre akarok csatlakozni, nem tudom le okézni.Bökdösöm az Ok "gombot" és nem történik semmi. A segítségeteket előre is köszönöm!

Ezt mintha már olvastam volna egy másik topikban.   :shock:

Settings, Connections, wifi. Ott sem tudod beállítani?

Nem elérhető kelebali

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung i900 Omina
« Reply #222 Dátum: 2009, 11 25, 08:41:06 »
Ezt mintha már olvastam volna egy másik topikban.   :shock:

Settings, Connections, wifi. Ott sem tudod beállítani?

Próbáltam már szerintem mindent.Az i900.eoldalon végigolvastam, beállítottam, de semmi....

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #223 Dátum: 2009, 11 25, 09:17:50 »
Próbáltam már szerintem mindent.Az i900.eoldalon végigolvastam, beállítottam, de semmi....
Romot még nem cseréltél :) Már csak az hiányzik  :ok:

Nem elérhető Pix

• DOUBLE CLUB
  • §
  • PDA: LG G4
« Reply #224 Dátum: 2009, 11 25, 13:58:47 »
Gyerekek segítsetek!
Mitől van, hogy látja a hálót de nem akar rá csatlakozni?
Ez két napja jött elő, addig minden rendben volt.
Szentem minden beállítás rendben, de valószínűleg csak van valami.
Már kezdi az agyam xxxxxx az ékszíjat s akkor a kis Samut pedig én xxxxxxx a földön.
Hála és köszönet!