0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
7.3-ra rátolhatom a 7.4-et full wipe nélkül? Mondjuk csak dalvik és cache wipe-pal?
You are not allowed to view links. Register or LoginSegal baràtom adott egy linket a gold félr vk 7.2 romról .innen tölthető.595mb.
Sziasztok!Milyen kernelt tegyek fel hozzá?Köszi
Volt fent GoA, most Alliance...de úgy néz ki, jövök vissza
roli ha rám hallgatsz ,hidd el volt már pár rom atelón,!Felteszed amit belinkeltem a Gold féle vk 7.2-t.siyah kernellel most szerintem nagyon stabil és szép is .
7.3-4 menüje nagyon bejön, az lesz+siyah
A legfrisebb siysh beta5-el a legjobb.rakd fel a zip verziot rec-ből.nem kell előtte wipe csak told râ.ne ijedj meg ha melegszik majd elmulik.
Köszi, melegszik Exchange-s emailt szeretnék felrakni,de nem találom.Köszi ehhez is a tanácsot
V7.4 csudiszép
Nézd màr meg légyszives hogy neked is halvànyan irja a betúket ha valahova begépelsz egy szöveget? Pl;időjàràs helx.vagy lockscreen en a név.
Eddig egy hibát vettem észre a v7.4-ben...borzasztó hangos lett a pda...megszólal és kiugrok a bugyimból!! Pedig már minden hangerő a minimumon van...
sziasztok megjelent egy új modem a látótérben xxls9 néven fel lehet ezt tenni vk alá?vagy egyáltalán jó ez a modem jobb mint az ls8? Moderator Comment Az idézetnek nincs köze a kérdéshez.
Nekem a 7.4 az XXLS9 modemmel megy
Sziasztok!A Gold-féle témát feltehetem a 7.4-re?