0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Köszi, hogy feltetted és átírtad az 1. hsz-t, de azt nem árultad el, hogy kell belinkelni a videot, légyszi..
Nyomsz egy hiperlink beszúrása gombot, és közé másolod a videó linkjét.
You are not allowed to view links. Register or Loginna ez a problémám, hogy nem a video, hanem a link jelenik meg
Nekem is csinálta ugyan ezt, csak nálam a lassúság konkrétan kb a megszakadással volt egyenlő...Nem jöttem rá mi okozza, próbálj meg esetleg egy másik kernelt feltenni, hátha azzal megy. Pl You are not allowed to view links. Register or Login
Siyah után még rosszabb lett. nem kell neki 2-3 óra hamarabb elkezdi a wifi a lasulást.
a wifi be a modem nem szól bele? vagy azért a kernel felel?
Modemtől független a wifi.
Akkor a modem minek is? Hányan is ujjongtak hogy modem cserénél jobb lett a wi-fi? De lehet egy factory reset is megoldaná neki, vagy mondjuk a rommal is lehet valami prücök.
Kinnt van a 7.3! Egész jó kicsit bővítették belekerült egy VK beállítás is van benne CRT-off meg még egy-két kisebb nyalánkság:D
A 7.2-re hogyan lehet feltenni?
Milyen az új VK?
Sziasztok!7.3-ban a Beállításokban találtam VK MOD menüpontot, ahol a lezárt lépernyőt, időjárást, meg redőnyikonokat tudok módosítani. Más módosítási lehetőséget nem találtam Hol találom például az akku-ikon változtatási lehetőséget?
Beàll.kijelző.
Köszönöm! Simán átsiklottam fölötte...
You are not allowed to view links. Register or LoginEzzel gördül a háttér is Ha valakinek hiányozna, mint pl. nekem
Hali!Egy kicsit le vagyok maradva romolásból... VK4.1.2 LSJ V6.4 final van most jelenleg nekem.Az új 7.2-es vagy 7.3-as romot hogyan varázsolom fel erre