0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Azok főzött jb hez valók.
Ahá És ezek meg leaked samuk?Vagymi?
Sziasztok!Ahhoz, hogy feltegyem az új VK-t, melyik kernelt kell előtte felraknom? Siyah 5.0.1-el próbálkoztam, de azt értem el, hogy villant néhányat a Siyah logó, aztán sötét képernyő. All wipe után is ugyanaz maradt.
rádiot meg az alap email klienst nem telepíti hiába pipálom ki telepítésnél.
Ugyanez a probléma nálam is
nálam semmi. ilyesmi nincs -.-"...hibátlan eddig...
Én nem bírtam megszokni a kékséget! Vissza is tettem a Simplit.
A full vagy a lite?
A full-t kipucoltam magamnak, meg átmókoltam kicsit.
Sziasztok omega rom 4.1.2 jb re nem tudjàtok hogy lehetne ràtenni egy olyan lockscreet mint a spitya romjàn van?
You are not allowed to view links. Register or Login Én is ezt használom. Csak a gyári lock-ot ki kell iktatni. Baállítások-képernyő lezárása-zár stílusa=nincs. Így a a, mert egyébként néha felvillan a gyári is, amitől én idegbajt kapok.
vk Features :V6.1-JB ---AROMA Install• Base XXLSJ• PhilZ-XXLSJ-OXX-3.5• Deodexed+Rooted+Zipaligned• Full Rom Optimize .png• Removed some apk Samsung• Disable USB MTP• Add PopupBrowser • Enable Water Ripple effects• Enable 4 Shortcuts on the Lockscreen• Enable Smart Rotation• Enable Lockscreen Rotation• Enable Call Button on Contacts List• Enabled Shutter sound menu on Camera• Add 4 boot options under the restart button• Add task button in notification bar• Add Lock button sst bar• Add Home Button in sttbar• Call Recording• Call Noise Reduction+disable increasing ringtone• Wifi P2P connections• Enabled Button Exit browser• Add Camera + Gallery 4.2 <--> Lựa chọn tại phần cài đặt Aroma• Add Facebock <--> Lựa chọn tại phần cài đặt Aroma • Add RootExplorer <--> Lựa chọn tại phần cài đặt Aromamehet 1 sö hozzászoláshoz,linkin,vagy valaki, tudom már kint 1 ideje,de leirás nincs.
Kész is
főzöttre recoweryben mi a telepitési mod?