2024, 11 29, 16:42:04

Szerző Téma: VK--™-JB-XXMS1 - V7.4 - (Android 4.1.2 Jellybean) -  (Megtekintve 61310 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S5 [SM-G900FD]
  • PDA ROM: ALEXANDR deodexed BOF1
Re: VK--™-[-XXLSJ-V6.4]-[-Android 4.1.2 JELLYBEAN ]
« Reply #650 Dátum: 2013, 01 28, 18:39:03 »
Hát az vajon mitől lehet, hogy semmilyen hozzárendelést nem jegyez meg?! Ha beírok egy telefonszámot, vagy a névjegyzékből kikeresek egyet, akkor tárcsázásnál mindig megkérdezi, hogy a telefont, vagy a Skype-ot akarom használni. A "Csak egyszer" lehetőség mellett a "Telefon" a másik lehetőség - de nem csak itt, máshol is. Pl az alapértelmezett Launcher-t is mindig megkérdi ha megnyomom a Home gombot.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #651 Dátum: 2013, 01 28, 19:10:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát az vajon mitől lehet, hogy semmilyen hozzárendelést nem jegyez meg?! Ha beírok egy telefonszámot, vagy a névjegyzékből kikeresek egyet, akkor tárcsázásnál mindig megkérdezi, hogy a telefont, vagy a Skype-ot akarom használni. A "Csak egyszer" lehetőség mellett a "Telefon" a másik lehetőség - de nem csak itt, máshol is. Pl az alapértelmezett Launcher-t is mindig megkérdi ha megnyomom a Home gombot.
Rátapizol az adott alkalmazásra, majd megnyomod a mindig gombot. Ekkor jön létre az alapértelmezési szabály ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #652 Dátum: 2013, 01 28, 20:30:53 »
Rátapizol az adott alkalmazásra, majd megnyomod a mindig gombot. Ekkor jön létre az alapértelmezési szabály ;)

Hát ez az, nincs "Mindig" gomb, hanem "Telefon"-t ír helyette és nem jegyzi meg.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #653 Dátum: 2013, 01 28, 20:52:57 »
Hát ez az, nincs "Mindig" gomb, hanem "Telefon"-t ír helyette és nem jegyzi meg.

Elvileg kell lennie valami pipának, vagy opciónak a lehetőségek alatt. Pl. felkínálja hogy telefon és viber, mondtam valamit, akkor kiválasztod a telefont, és "Mindig", vagy úgy választod ki, hogy be van pipálva a "Mindig", ha meg nincs ott ilyen, nem tudom :/

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #654 Dátum: 2013, 01 28, 22:49:30 »
Elvileg kell lennie valami pipának, vagy opciónak a lehetőségek alatt. Pl. felkínálja hogy telefon és viber, mondtam valamit, akkor kiválasztod a telefont, és "Mindig", vagy úgy választod ki, hogy be van pipálva a "Mindig", ha meg nincs ott ilyen, nem tudom :/

Nézd, erre gondolok: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető juhaszroli

• PFC Fan
  • PDA: Samsung i9300 Pepple Blue
  • PDA ROM: R2D2 V9
« Reply #655 Dátum: 2013, 01 28, 22:57:47 »
Nézd, erre gondolok: You are not allowed to view links. Register or Login

Hmm...a csak egyszer mellett Mindignek kellene lennie,más ROMban így van..nem tudom  :hmm:

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #656 Dátum: 2013, 01 28, 23:32:21 »
Hmm...a csak egyszer mellett Mindignek kellene lennie,más ROMban így van..nem tudom  :hmm:

Véletlenül a "Csak egyszer"-re nyomtam rá, onnantól az adott beállítást megjegyezte... Pont fordítva van, Ráadásul a "Mindig" helyett "Telefon"-t ír. Vagyis Telefon = Csak egyszer és Csak egyszer = Mindig. Ez másnál is így van?

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #657 Dátum: 2013, 01 29, 06:39:37 »
Sziasztok.

Elég régen romoltam mostanában, jelenleg az ICS-es VK van fent a telomon, szeretném ezt a rom-ot feltenni, a a kérdésem a következő, mivel kezdjem, leírná nekem valaki szájbarágósan( a telefon T-s függő).Ja és Dualboot is be van állítva jelenleg.

Előre is köszönöm.

Üdv:Zoli

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #658 Dátum: 2013, 01 29, 08:52:21 »
Véletlenül a "Csak egyszer"-re nyomtam rá, onnantól az adott beállítást megjegyezte... Pont fordítva van, Ráadásul a "Mindig" helyett "Telefon"-t ír. Vagyis Telefon = Csak egyszer és Csak egyszer = Mindig. Ez másnál is így van?

Valami a színezgetésnél, bacódott el. Rossz kép, rossz helyen, rossz névvel. Ezek közül valamelyik a hiba.

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #659 Dátum: 2013, 01 29, 09:46:49 »
Sziasztok.

Elég régen romoltam mostanában, jelenleg az ICS-es VK van fent a telomon, szeretném ezt a rom-ot feltenni, a a kérdésem a következő, mivel kezdjem, leírná nekem valaki szájbarágósan( a telefon T-s függő).Ja és Dualboot is be van állítva jelenleg.

Előre is köszönöm.

Üdv:Zoli

Szia!

Ahogy én csináltam (bár az enyém gyári kártyafüggetlen):

1 - letöltöd a gyári ROM-ot: You are not allowed to view links. Register or Login
2 - letöltöd a hozzá való Philz-kernelt [4.00-b22] : You are not allowed to view links. Register or Login (3. postban a letöltési linkek)
3 - letöltöd ezt a ROM-ot: You are not allowed to view links. Register or Login, vagy You are not allowed to view links. Register or Login
4 - letöltöd a Dorimanx-kernelt [7.44] (legtöbbek megítélése szerint most ez a legjobb, van benne dualboot lehetőség is): XDA-fórum: You are not allowed to view links. Register or Login, letöltés: You are not allowed to view links. Register or Login
5 - letöltöd a Siyah-kernelt [6.0beta4]: You are not allowed to view links. Register or Login
6 - töltsd le az ODIN-t [3.07]: You are not allowed to view links. Register or Login

Menetrend:

Full wipe-al indítottam, azaz recoveryben töröltem mindent (Recovery: telefon kikapcs, majd hangerő-fel, Home és bekapcsoló gomb nyomva tartásával megjelenik a Recovery. Ha gyári a ROM most a készülékeden, akkor Wipe cache partition és Wipe data/factory reset. Ha nem gyári, akkor lesz egy Advanced menüpont is, ott még a Wipe Dalvik cache-re is nyomj rá.)

Kapcsold ki a telefont, tedd letöltési módba (Download mode: Hangerő-le+Home-gomb+bekapcsoló gomb, a figyelmeztetéskor Hangerő-fel gomb, egyszerűbb: ha van JIG-ed, kikapcsolt állapotban dugd bele a telefonba) Indítsd el az ODIN-t, Auto Reboot és F. Reset Time legyen bepipálva, a PDA-hoz tallózd be a gyári ROM-ot, amit letöltöttél, kábellel kösd össze a telefont a géppel (ha közben Driver települ, azt várd meg) aztán alul START.

Ha végzett, újraindulás után én néhány minimális dolgot be szoktam állítani, hogy elinduljon a készülék. Ha elindult, kapcsold össze a géppel, másold a memóriakártyára a Philz-kernelt, a ROM-ot, a Siyah-kernelt és a Dorimanx-kernelt. kapcsold ki a telefont, lépj be újra Recoverybe, itt install zip from sdcard és válaszd a Philz-kernelt (PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.00-b22-signed.zip), telepítsd.

Ha végzett, újraindítás. Utána megint csak Recovery, most jön a ROM telepítése. Ezúttal a Philz-kernelt találod ott. A ROM megköveteli a teljes törlést, tehát a fentebb leírt módon wipe Dalvik cache, wipe cache és wipe Data/Factory reset, majd install zip, keresd meg ezt a ROM-ot (ADT_VN_I9100XWLS8_V5_Tran_skip song_mod pin.zip) és telepítsd.

Újraindulást követően már az új ROM-ot találod. Viszont említetted, hogy dualboot-od van, gondolom, szeretnéd használni ezt funkciót. Hogy a mostani 2nd ROM-od elindul-e így, ha induláskor azt választod, nem tudom. De dualboot-ot a Dorimanx-kernelben találunk, azt még nem próbáltam, de ezt most még külön fel kell tenni.

Újraindítás, recovery, itt install zip - Philz-kernel, telepítés után újraindítás. Aztán megint be kell lépni recovery-be, ott már telepíthető a Dorimanx-kernel. Ha ez így nem járható, akkor irány a letöltési módba lépés, összekapcsolás a géppel, majd ODIN-ban a PDA-hoz tallózd be a Siyah-kernelt (az Auto Reboot és F. Reset Time legyen bepipálva). Újraindulást követően recovery, install zip és telepítsd a Dorimanx-ot. Ebben a kernelben már lesz dualboot.

Megkérem a többieket, hogy javítsanak ki, ha tévedtem valahol és téged is megkérlek, hogy várja addig, amíg mások azt mondják, hogy az általam leírtak helyesek, nehogy használhatatlanná tedd a telefonod.

Sok sikert!

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #660 Dátum: 2013, 01 29, 09:49:08 »
Valami a színezgetésnél, bacódott el. Rossz kép, rossz helyen, rossz névvel. Ezek közül valamelyik a hiba.

Én aztán nem csináltam semmit vele, csak feltettem és használom. De ma lesz rá időm, felnyomom még egyszer, hátha megoldja a dolgot. Ha nem, akkor így marad, úgyis lesz frissítés, talán majd az jó lesz.

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #661 Dátum: 2013, 01 29, 11:04:55 »
Én aztán nem csináltam semmit vele, csak feltettem és használom. De ma lesz rá időm, felnyomom még egyszer, hátha megoldja a dolgot. Ha nem, akkor így marad, úgyis lesz frissítés, talán majd az jó lesz.
Azért egy screen shotot dobj már fel róla... Kíváncsi vagyok nálad hogy néz ki ez a hiba... :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #662 Dátum: 2013, 01 29, 11:46:26 »
Azért egy screen shotot dobj már fel róla... Kíváncsi vagyok nálad hogy néz ki ez a hiba... :)

Íme: You are not allowed to view links. Register or Login. Felraktam még egyszer a ROM-ot, de ugyanaz a jelenség.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #663 Dátum: 2013, 01 29, 12:36:13 »
Íme: You are not allowed to view links. Register or Login. Felraktam még egyszer a ROM-ot, de ugyanaz a jelenség.

Mondom hogy a témázásnál van elszaródva, mindegy ki csinálta, te vagy más, de az a hiba. Hidd el  ;)

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #664 Dátum: 2013, 01 29, 16:18:57 »
Tényleg a téma... Az alap ikonok nem így néznek ki :P
Tedd fel csak a vk zip-et és semmi mást... Vagy ha integrálva van a téma, akkor vk honlapról szedd le a simát, és azzal próbálkozz :)

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #665 Dátum: 2013, 01 29, 18:38:42 »
Tényleg a téma... Az alap ikonok nem így néznek ki :P
Tedd fel csak a vk zip-et és semmi mást... Vagy ha integrálva van a téma, akkor vk honlapról szedd le a simát, és azzal próbálkozz :)

Next Launcher-t használtam. Most újra felraktam a ROM-ot, de Next nélkül, akkor is ugyanaz. Vagyis nem teljesen: most már nem érdekel.  :D

Nem elérhető Mr.Gold007

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S 7 edge
  • PDA ROM: Nugat 7.0
« Reply #666 Dátum: 2013, 01 29, 20:51:03 »
Next Launcher-t használtam. Most újra felraktam a ROM-ot, de Next nélkül, akkor is ugyanaz. Vagyis nem teljesen: most már nem érdekel.  :D
meg nyugtatlak nálam is ez van és a rom ilyen.csak az egyszere kel nyomni,és jo.
Galaxy S 7 edge

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #667 Dátum: 2013, 01 30, 05:21:34 »
meg nyugtatlak nálam is ez van és a rom ilyen.csak az egyszere kel nyomni,és jo.

Csak egy gányolt cucc  :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #668 Dátum: 2013, 01 30, 13:22:58 »
Csak egy gányolt cucc  :D

nem tudom miért utálod ennyre(nem is érdekel) de az ics féle gányolt cucca lányomén már 4 honapja megy a legkisseb hiba nélkül ,pedig ö nyuzza rendesen, semmi bibi,kiváncsi lennék bármelyik mostani romra 4 honap nyuzás után mi lenne? szerintem már el se indulna. ennyit a gányrol. ;)

Nem elérhető Mr.Gold007

« Reply #669 Dátum: 2013, 01 30, 13:41:02 »
nem tudom miért utálod ennyre(nem is érdekel) de az ics féle gányolt cucca lányomén már 4 honapja megy a legkisseb hiba nélkül ,pedig ö nyuzza rendesen, semmi bibi,kiváncsi lennék bármelyik mostani romra 4 honap nyuzás után mi lenne? szerintem már el se indulna. ennyit a gányrol. ;)
+1 :ok:
Galaxy S 7 edge

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #670 Dátum: 2013, 01 30, 15:44:02 »

Hagyjuk ezt. Ott a tény a videón. Az a helyzet, hogy nem tudom mit csinál, de nem alapos az biztos. Elismertem már én is, hogy valamelyik ICS verziója nagggyon is jó volt neki, már nem emlékszem melyik, de azóta egy összedobott kaki.

Te meg ne viselkedj úgy, mintha fizetne neked azért hogy reklámozd a jóságát, mikor nem az. Egyik topikban sincs ennyi hiba sírás mint ebben. Ez is tény.

Részemről ez lezárva. Nem fogok reagálni semmire, akár mi lesz erre a szösszenetre a reakciód.

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #671 Dátum: 2013, 01 30, 16:14:51 »
Nyugi már emberek :D
Sztem tök egyértelmű h a launcher a fos...
A rom maga nem szenvedett ilyen problémákról.. :)
Mellesleg nekem sem vk van, mert furaságok voltak vele... Nem fikázom, nem tudnék ilyet csinálni ;)

Nem elérhető Mr.Gold007

« Reply #672 Dátum: 2013, 01 30, 16:18:08 »
Nyugi már emberek :D
Sztem tök egyértelmű h a launcher a fos...
A rom maga nem szenvedett ilyen problémákról.. :)
Mellesleg nekem sem vk van, mert furaságok voltak vele... Nem fikázom, nem tudnék ilyet csinálni ;)
Minden romnak megvan a maga hibája.
Galaxy S 7 edge

Nem elérhető Koon

• PDA: Samsung S7 edge SM-G935F
  • PDA ROM: G935FXXU1APEQ
« Reply #673 Dátum: 2013, 01 30, 17:23:55 »
Én csak annyit hogy a 6.4 et használom szinte mióta kiadta, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Stabil gyors, egyszer sem indult még újra, nem fagy, szép... kell ennél több!? Mindenkinek más a megfelelő! Nekem ez!

Küldve tőlem!

Koon

Nem elérhető rituka001

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: i9505
« Reply #674 Dátum: 2013, 02 13, 07:49:41 »
Sziasztok!

Felraktam ezt a romot, ami nagyon tetszik, nekem tökéletesen működik, nem akad stb...
Viszont, amikor fogadom a hívást elforog a kép. Ez nekem nagyon idegesítő! Tudna nekem valami megoldást ajánlani?
Olvasgattam, láttam volt akinek ez nem tetszett, de megoldást nem találtam a fórumba! Kérlek segítsetek!
Köszi!