Sziasztok.
Elég régen romoltam mostanában, jelenleg az ICS-es VK van fent a telomon, szeretném ezt a rom-ot feltenni, a a kérdésem a következő, mivel kezdjem, leírná nekem valaki szájbarágósan( a telefon T-s függő).Ja és Dualboot is be van állítva jelenleg.
Előre is köszönöm.
Üdv:Zoli
Szia!
Ahogy én csináltam (bár az enyém gyári kártyafüggetlen):
1 - letöltöd a gyári ROM-ot: You are not allowed to view links.
Register or
Login2 - letöltöd a hozzá való Philz-kernelt [4.00-b22] : You are not allowed to view links.
Register or
Login (3. postban a letöltési linkek)
3 - letöltöd ezt a ROM-ot: You are not allowed to view links.
Register or
Login, vagy You are not allowed to view links.
Register or
Login4 - letöltöd a Dorimanx-kernelt [7.44] (legtöbbek megítélése szerint most ez a legjobb, van benne dualboot lehetőség is): XDA-fórum: You are not allowed to view links.
Register or
Login, letöltés: You are not allowed to view links.
Register or
Login5 - letöltöd a Siyah-kernelt [6.0beta4]: You are not allowed to view links.
Register or
Login6 - töltsd le az ODIN-t [3.07]: You are not allowed to view links.
Register or
LoginMenetrend:
Full wipe-al indítottam, azaz recoveryben töröltem mindent (Recovery: telefon kikapcs, majd hangerő-fel, Home és bekapcsoló gomb nyomva tartásával megjelenik a Recovery. Ha gyári a ROM most a készülékeden, akkor Wipe cache partition és Wipe data/factory reset. Ha nem gyári, akkor lesz egy Advanced menüpont is, ott még a Wipe Dalvik cache-re is nyomj rá.)
Kapcsold ki a telefont, tedd letöltési módba (Download mode: Hangerő-le+Home-gomb+bekapcsoló gomb, a figyelmeztetéskor Hangerő-fel gomb, egyszerűbb: ha van JIG-ed, kikapcsolt állapotban dugd bele a telefonba) Indítsd el az ODIN-t, Auto Reboot és F. Reset Time legyen bepipálva, a PDA-hoz tallózd be a gyári ROM-ot, amit letöltöttél, kábellel kösd össze a telefont a géppel (ha közben Driver települ, azt várd meg) aztán alul START.
Ha végzett, újraindulás után én néhány minimális dolgot be szoktam állítani, hogy elinduljon a készülék. Ha elindult, kapcsold össze a géppel, másold a memóriakártyára a Philz-kernelt, a ROM-ot, a Siyah-kernelt és a Dorimanx-kernelt. kapcsold ki a telefont, lépj be újra Recoverybe, itt install zip from sdcard és válaszd a Philz-kernelt (PhilZ-cwm6-XXLS8-FOP-4.00-b22-signed.zip), telepítsd.
Ha végzett, újraindítás. Utána megint csak Recovery, most jön a ROM telepítése. Ezúttal a Philz-kernelt találod ott. A ROM megköveteli a teljes törlést, tehát a fentebb leírt módon wipe Dalvik cache, wipe cache és wipe Data/Factory reset, majd install zip, keresd meg ezt a ROM-ot (ADT_VN_I9100XWLS8_V5_Tran_skip song_mod pin.zip) és telepítsd.
Újraindulást követően már az új ROM-ot találod. Viszont említetted, hogy dualboot-od van, gondolom, szeretnéd használni ezt funkciót. Hogy a mostani 2nd ROM-od elindul-e így, ha induláskor azt választod, nem tudom. De dualboot-ot a Dorimanx-kernelben találunk, azt még nem próbáltam, de ezt most még külön fel kell tenni.
Újraindítás, recovery, itt install zip - Philz-kernel, telepítés után újraindítás. Aztán megint be kell lépni recovery-be, ott már telepíthető a Dorimanx-kernel. Ha ez így nem járható, akkor irány a letöltési módba lépés, összekapcsolás a géppel, majd ODIN-ban a PDA-hoz tallózd be a Siyah-kernelt (az Auto Reboot és F. Reset Time legyen bepipálva). Újraindulást követően recovery, install zip és telepítsd a Dorimanx-ot. Ebben a kernelben már lesz dualboot.
Megkérem a többieket, hogy javítsanak ki, ha tévedtem valahol és téged is megkérlek, hogy várja addig, amíg mások azt mondják, hogy az általam leírtak helyesek, nehogy használhatatlanná tedd a telefonod.
Sok sikert!