Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy létezik-e megoldás arra, hogy amikor a Home gombbal fogadom a hívást, akkor ne tegye a hívóképernyőt automatikusan háttérbe? Vagy ez a "hiba" csak nálam jelentkezik?
Nem tudom, érthetően írtam-e le. Ha hív valaki, akkor a Home gombbal fogadom a hívást, és rögtön megjelenik a Home Screen. Nem a hívóképernyőt látom (Ahogy eddig a gyári ROM-nál). Persze a Status bart ha lehúzom, akkor előtérbe tudom hozni a hívóképernyőt, de szerintem ennek nem így kellene működnie.
Meg a másik problémám:
Amikor a telót az USB-n keresztül a gépre kötöm, akkor a sajátgépbe megjelenik a belső tárhely is, meg a memóriakártya is, de olyan, mintha rejtett lenne mindegyik (átlátszó ikonjaik vannak) és meg se tudom nyitni őket. Ha a telefonon rányomok, hogy belső tárhely csatlakoztatása, akkor meg tudom nyitni őket (és már nem lesznek átlátszóak az ikonok), egyébként nem.
Eddig (gyári ROM-mal) úgy működött, hogy megjelent a sajátgépben egy i9100 ikon, amire ha kattintottam, láttam rendesen a 2 tárhelyet és kezelte is őket a windows. És így tudtam használni rendesen a telefont, böngészhettem a tárhelyeket a telefonon is, meg a gépen is egyszerre....most viszont nem.
Próbálkoztam már az "S04disableMTP" file system/etc/init.d mappába másolásával,de alapból ott volt, így természetesen nem segített.
Ezek másnál is így működnek, de mást nem zavar vagy csak nálam ilyen?