0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A statusbart hogy tudom olyanra megcsinálni mint a videóban van?
Ezt én csináltam.
És nem osztanád meg velünk hogy hogy?
Sajnos ez nem 1-2 mondatos dolog. De itt vannak az alapok. You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or LoginképekYou are not allowed to view links. Register or Login[/quotenem rossz csak engem az a kék házikó idegesít ott a statusbaronA changelog alapján kikapcsolható a 6.3-banTapatalktamtaramtaram
képekYou are not allowed to view links. Register or Login[/quotenem rossz csak engem az a kék házikó idegesít ott a statusbaron
Az a házikó ikon amúgy micsoda ?
Bárhonnan azonnal a homescreenre ugrikTapatalktamtaramtaram
A changelog alapján kikapcsolható a 6.3-banTapatalktamtaramtaram
Hogy lehet kikapcsolni?
Arra nem gondoltál hogy, talán pont ez lehet a feladata?
de igen, gondoltam, ezért is írtam válaszként a kérdésre
Szóval én már elveszítettem a fonalat...lehet kipróbálom,de melyik az a jb rom amin telejsen átlátszó vagy meg lehet oldani hogy a ststusbar átlátszó legyen
Vk 6.2 minden átlátszo.
Köszi! És mi a különbség a 6.2 és a 6.3 között Valamilyen hiba lett javítva VAGY CSAK DIZÁJN -ban van különbség
lock scren és még egy pár dolog.nem rossz tedd fel nyugodtan.olyan mint a lacus rakot fel vidit rola.jol lehet szinezni is.
van ám hozzá,--VK--v6.3-JB-Themes Transparent. You are not allowed to view links. Register or Login
Az még jobb lenne! Láttam ám hogy van ez is,csak jó lenne látni róla videót hogy milyen.
most teszem fel jo.