0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
A v18 a fagyáson kívül mivel tud kevesebbet a 19.2-nél?
Kint az új v20 verza LSD alaponfrom a far galaxys 2 with tapatalk
Még a végén áttérek erre. Kb. ugyanaz, mint a v18, csak nem a leak, hanem a legfrissebb.
ezt feltéve még alakítható egy kicsit:You are not allowed to view links. Register or Login
Erről hol lehet többet megtudni? Mi ez és mi lesz ha felmegy? Nekem NAGYON bejött a 19.2, kb. 2 órája laktam be a 20-ast , tökéletes. De ha lehet jobb..... ?
Itt az XDA topicja: You are not allowed to view links. Register or Loginezeket tudja:CRT-offkamera23-gombos status bar 6 verzióban12-féle status barteljes átlátszóságátlátszó időjárás widget3-féle Touchwiz lancher2-féle galériaátlátszó multiwindowfinoman működik a v20-as Omegán
De ez megy lsd-hez is?
Sztm csak LS8-hoz jó, nem említi az LSD romot.
Igen, megy, arra tettem fel én isfrom a far galaxys 2 with tapatalk
Pedig nekem megy....
hali tegnap felraktam lsd v20 full wipa-al a neat4.3 lsd-re és bele is futottam a egy bootloop-ba a factory reset sem segített valami ötlet köszi ga
rakd ujra.wipe factory+wipe+dalvik+mount sdcard.
Igaza van Gold mesternek az omega kívánja a format systemet.De azt hiszem az xda-s topikjában a changelogban le is írja a telepítésnél
igy csináltam :factory reset => install =>factory restet =>bootloop=>wipe data wipe cache ga
install a legvégén kell!
valami nem ok mert mindent úgy csináltam ahogy leírtátok és újra indul recovery-ben és azt írja E: can't open cache/recovery/last log ga
Milyen romot raktál? Írd le a folyamatot ahogy csináltad.