Sziasztok olyan embert keresek aki S3 rol váltott nexus4 re vagy van otthon mindkettő
Pro és kontra a jelenlegi rom sebességek mellett
Feleségemnek SIII (LTE), nekem N4. Az övé gyári mindenben az enyém nem.
Memória: RAM-ban 1gb a különbség a Nexus javára, szerintem ez nap használatban is érezhető. S3 tele van játékkal, stb. Belakva azért néha gondolkozik, ha ide-oda lépsz. Nyilván egy jó rom és kernel páros sokat segít, illetve a felesleges gyári cuccok kigyomlálása is jótékony hatással lehet. Persze ez még bőven vállalható sebesség, de én úgy gondolom, hogy most már vannak olyan erős középkategóriás telók, amelyek ugyanazt a teljesítményt hozzák, mint az S3.
Kamera: Ha fontos a kamera, akkor Samsung. Sajnos a nexus kamerája nem igazán jó. Nyáron felváltva készítettünk képeket. a körülmények ugyanazok voltak, de a Samsung képei sokkal jobbak voltak.
romolás: hivatalos utolsó gyári rom a s3-nél a 4.3, és ha jól tudom itt meg is fog állni. Nexus-nál várható az L is. Viszont a S3 esetén se szeri se száma telefon változatoknak. Ha fontos a romolás, akkor a sima S3-at vedd meg. Ennek a legnagyobb a tábora és nyilván tovább marad életben, mint a neo és társai. Az LTE verzió is más romokkal fut. Ezt is vedd figyelembe.
Bővíthetőség: S3-ba tudsz SD kártyát tenni a Nexus-ba nem.
most rákerestem árukeresőn, és a N4-et csak pár helyen lehet már kapni, viszont az S3-at még mindig több, mint egy tucat helyen.
Árban nem sok különbség van a kettő között.