2024, 12 18, 20:11:37

Szerző Téma: Nexus 4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 110977 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #850 Dátum: 2014, 05 08, 05:04:47 »
TouchControl v2.2: You are not allowed to view links. Register or Login

Újdonságok
* added option to WAKE AND UNLOCK device
* added option to LAUNCH CAMERA
* added option to LAUNCH FLASHLIGHT
* added option to LAUNCH CUSTOM ACTIVITY
(all these don't work if lockscreen is password-protected)
To RESET GESTURES Go to Settings and Click Reset Gestures.

Nem elérhető Scooter74

• PFC Fan
  • PDA: Nexus 4 ; Nexus 5 ; OnePlus3
  • PDA ROM: OOS_3.2.7
« Reply #851 Dátum: 2014, 05 13, 18:41:37 »
A frissített nav bárt honnét lehetne flashelhető formában letölteni? Nagyon tetszik re sajna sehol sem találom.

Tapatalk-kal küldve az én Nexus 4-el

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #852 Dátum: 2014, 06 06, 13:17:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A frissített nav bárt honnét lehetne flashelhető formában letölteni? Nagyon tetszik re sajna sehol sem találom.

Konkretan mire gondolsz?

Nem elérhető Scooter74

• PFC Fan
Re: Re: Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #853 Dátum: 2014, 06 06, 16:42:40 »
Konkretan mire gondolsz?

Oh ez már megvan! Softkeyz kellet nekem. :D.

Nem elérhető Scooter74

• PFC Fan
« Reply #854 Dátum: 2014, 06 06, 22:21:48 »
Mahdi romnál is van teljes képernyős bejövő hiváskép. A következöt kell csinálni:
A hívásbeállításoknál be kell pipálni az incoming call transparency-t  és egészoldalas lesz a kép. :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #855 Dátum: 2014, 06 08, 23:42:18 »
Mahdi romnál is van teljes képernyős bejövő hiváskép. A következöt kell csinálni:
A hívásbeállításoknál be kell pipálni az incoming call transparency-t  és egészoldalas lesz a kép. :)

Szuper! Mostmar csak az kell, hogy felhivjon valaki akinek kep is van a kontaktba. Ennek a valoszinusege egyre kevesebb. Mivel WhatsAppon meg lehet beszelni "ingyen" barmit.

Nem elérhető Scooter74

• PFC Fan
« Reply #856 Dátum: 2014, 06 27, 08:44:06 »
Az xda-s srácok már dolgoznak a portolt romon de meggondolandó, hogy ha elkészül érdemes e feltenni mert ugye ez egy full kezdegleges rom ami nincs kész. Ahogy más forumokat olvasgatok írják is, hogy van bent bug nem is egy. Az én szerény véleményem az, hogy a végleges az csak a köv. Nexus verzióval fog érkezni és a hangsúly itt van ugyanis korábban azt csiripelték a madarak, hogy Szeptemberben érkezhet az új Nexus készülék ami nem is kizárt szerintem. Nekem az az első benyomásom, hogy ennek a romnak még kell 1-2 hónap amire kész lesz és akkor nem fogják új készülék nélkül kiadni.

Nem elérhető Scooter74

• PFC Fan
« Reply #857 Dátum: 2014, 07 01, 16:10:08 »
Ez vajon mennyire lehet igaz, mert ha lehet hinni neki akkor talán nekünk is lesz L preview illetve L?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #858 Dátum: 2014, 07 02, 08:39:35 »
Jo hir! Kint van az Android L forraskodja a 2012-es Nexus 7-ig bezarolag. Szoval ugy nez ki megis meg fogja kapni a N4 is:-)

Nem elérhető KRM

• PFC Fan
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: Euphoria OS
« Reply #859 Dátum: 2014, 07 02, 17:32:07 »
Egy hete vagyok Nexus 4 tulajdonos. Előtte HD2-m volt, aztán miután meghalt, kis okostelefon szünet és most ismét megy a buhera. Nem bírom egyszerűen lerakni, annyira jó. Hú de szeretem. Vigyázok is rá mint valami ékszerre, legszívesebben kesztyűben érnék hozzá és burokban tartanám, hogy ne legyen ujjnyomos és karcos, annyira szép:)
Szerencsére még találtam olyat amin van garancia 1 év 70e-ért, és az előző gazdája is vigyázott rá. Kivettem a dobozból, már rootoltam is, utána rom, Mahdival kezdtem, most Slim van rajta Franco-val. Ubuntu alatt kicsit nehézkes volt a root és a többi, mert 3 féle leírást használtam, az egyikből ez működött, a másiknál amaz, de ez szerintem az op. rendszerem miatt és a jogok miatt volt, nem volt ilyen-olyan könyvtár, de sikerült.
HD2 sem volt egy gyenge masina, de ez egy dög és még nem próbálgattam a határait, nem nyihog, nem akad, nem szuttyog. Érdemes volt rá várni ennyit.
Nézzem az Ubuntu Touch-ot is, igen szép a felülete és látok benne fantáziát, de még érnie kell a mindennapi használathoz, viszont már most tudom, hogy ha végre megérett rá, akkor csere lesz.
Azért is cseréltem le a Mahdi-t, egyrészt kíváncsi voltam a Slim-re is, de telefonálás közben elhalkult a hang, engem sem hallottak és én sem hallottam mindig rendesen, Slim-mel nincs ilyen gond, a Franco kernel (r209) pedig mit művel az akkuival, reggel leveszem a töltőről és ha estig non-stop netezek, meg nyomkodom, estig bírja majdnem nullára lemerülve.
Bár nem tudtam, de sokan mondták, hogy hetente minimum egyszer ki kell kapcsolni éjszakára, mert a legtöbb telefon azért pusztul meg idő előtt, mivel nincs kikapcsolva hosszabb időre.
Amikor megjelent, elgondolkodtam a Galaxy Nexus-on is, de inkább megvártam ezt míg olcsóbban hozzá lehet jutni. Nincs mese marad a Nexus vonal.
Köszi srácok nektek is a fórumot, sokat tanul az ember és tájékozódik ebből. Csak a Tapatalk pontezt nem tölti be nekem :D minden mást igen.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #860 Dátum: 2014, 07 02, 20:41:28 »

Bár nem tudtam, de sokan mondták, hogy hetente minimum egyszer ki kell kapcsolni éjszakára, mert a legtöbb telefon azért pusztul meg idő előtt, mivel nincs kikapcsolva hosszabb időre.

Butaság.

Amúgy üdv a klubban!
Rizsi is és én is HD2vel nyomultunk és tértünk végül a nexus vonalra. :)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #861 Dátum: 2014, 07 02, 21:52:20 »

Butaság.

Amúgy üdv a klubban!
Rizsi is és én is HD2vel nyomultunk és tértünk végül a nexus vonalra. :)
Csupacsipat kihagytad o is szinten egybol valtott HD2-rol N4-re. Mi azert meg maradtunk egy kicsit a HTC-nel:-)

Nem elérhető Scooter74

• PFC Fan
« Reply #862 Dátum: 2014, 07 02, 22:16:20 »
Egy hete vagyok Nexus 4 tulajdonos. Előtte HD2-m volt, aztán miután meghalt, kis okostelefon szünet és most ismét megy a buhera. Nem bírom egyszerűen lerakni, annyira jó. Hú de szeretem. Vigyázok is rá mint valami ékszerre, legszívesebben kesztyűben érnék hozzá és burokban tartanám, hogy ne legyen ujjnyomos és karcos, annyira szép:)
Szerencsére még találtam olyat amin van garancia 1 év 70e-ért, és az előző gazdája is vigyázott rá. Kivettem a dobozból, már rootoltam is, utána rom, Mahdival kezdtem, most Slim van rajta Franco-val. Ubuntu alatt kicsit nehézkes volt a root és a többi, mert 3 féle leírást használtam, az egyikből ez működött, a másiknál amaz, de ez szerintem az op. rendszerem miatt és a jogok miatt volt, nem volt ilyen-olyan könyvtár, de sikerült.
HD2 sem volt egy gyenge masina, de ez egy dög és még nem próbálgattam a határait, nem nyihog, nem akad, nem szuttyog. Érdemes volt rá várni ennyit.
Nézzem az Ubuntu Touch-ot is, igen szép a felülete és látok benne fantáziát, de még érnie kell a mindennapi használathoz, viszont már most tudom, hogy ha végre megérett rá, akkor csere lesz.
Azért is cseréltem le a Mahdi-t, egyrészt kíváncsi voltam a Slim-re is, de telefonálás közben elhalkult a hang, engem sem hallottak és én sem hallottam mindig rendesen, Slim-mel nincs ilyen gond, a Franco kernel (r209) pedig mit művel az akkuival, reggel leveszem a töltőről és ha estig non-stop netezek, meg nyomkodom, estig bírja majdnem nullára lemerülve.
Amikor megjelent, elgondolkodtam a Galaxy Nexus-on is, de inkább megvártam ezt míg olcsóbban hozzá lehet jutni. Nincs mese marad a Nexus vonal.
Köszi srácok nektek is a fórumot, sokat tanul az ember és tájékozódik ebből. Csak a Tapatalk pontezt nem tölti be nekem :D minden mást igen.

Üdv a klubban. Amúgy ajánlom figyelmedbe Hellscore kernelt is. Nekem most stock rom van hellscore kernellel és a 4 óra kijelzöidőt sumán hozza 1 nap alatt akkuról.

Nem elérhető ZsoZso126

• PFC Fan
  • PDA: i9105
  • PDA ROM: xxubm
« Reply #863 Dátum: 2014, 07 08, 17:54:24 »
Üdv Sràcok! Nekem egy olyan gondom lenne hogy az aksimat hiàba töltöm és hiaba ír ki 100%ot gondol eggyet és 40%on kikapcsol és vége:/ és ha fel akarom tölteni kb negyed óra alatt azt irja h 100on van megin. És ilyenkor a térerőm is elmegy slimkat rom van fenn:/ valakinek vmi tippje mi lehet a baki?

Nem elérhető Scooter74

• PFC Fan
« Reply #864 Dátum: 2014, 07 08, 20:24:42 »
Üdv Sràcok! Nekem egy olyan gondom lenne hogy az aksimat hiàba töltöm és hiaba ír ki 100%ot gondol eggyet és 40%on kikapcsol és vége:/ és ha fel akarom tölteni kb negyed óra alatt azt irja h 100on van megin. És ilyenkor a térerőm is elmegy slimkat rom van fenn:/ valakinek vmi tippje mi lehet a baki?

Nincs Kedved újra raki a romot? Stock Imaget flashelni aztán ha pár napon belül is ezt csinálja akkor szerviz ha még garia persze, ha nem akkor is akku csere szerintem. Vagy esetleg egy másik töltővel megpróbálni.

Nem elérhető ZsoZso126

• PFC Fan
« Reply #865 Dátum: 2014, 07 08, 22:05:55 »
Nincs Kedved újra raki a romot? Stock Imaget flashelni aztán ha pár napon belül is ezt csinálja akkor szerviz ha még garia persze, ha nem akkor is akku csere szerintem. Vagy esetleg egy másik töltővel megpróbálni.

Probáltam már . esetleg egy másik rommal?:/ vmi jó párositást mondhatnál kiprobálnám avval :) a töltőt most megprobálom másikkal még hátha de enm tudom mert probáltam akkumlátor kalibrátorra is meg ilyenekkel de semmi nem segített

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #866 Dátum: 2014, 07 09, 06:44:17 »

Probáltam már . esetleg egy másik rommal?:/ vmi jó párositást mondhatnál kiprobálnám avval :) a töltőt most megprobálom másikkal még hátha de enm tudom mert probáltam akkumlátor kalibrátorra is meg ilyenekkel de semmi nem segített
Lehet megbolondult az akku. Le kell szedni a hatlapot. Kicsavarni az akku flex kabel ket csavarjat majd leszedni az alaplaprol majd vissza. Ez lehet megoldja a problemat.

Nem elérhető ZsoZso126

• PFC Fan
« Reply #867 Dátum: 2014, 07 09, 10:57:19 »
Ez is megvolt màrt....most egy uj rommal meg kernellel megprobalom hátha... De Köszönöm!:)

Nem elérhető ZsoZso126

• PFC Fan
« Reply #868 Dátum: 2014, 07 09, 13:01:14 »
Sajna nem lett jó:/ akkor új akksi?:/

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
Re: Re: Re: Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #869 Dátum: 2014, 07 09, 13:05:25 »
Sajna nem lett jó:/ akkor új akksi?:/
Más már nagyon nem lehet. :/

Nem elérhető ZsoZso126

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #870 Dátum: 2014, 07 09, 13:10:52 »
Más már nagyon nem lehet. :/
Jolvan azért Köszönöm:/)

Nem elérhető pajzi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #871 Dátum: 2014, 07 09, 14:28:19 »

Ugyanez volt velem, akksi baja volt. Kicseréltem, minden misztikus hibám elmúlt.

Esetleg nem érzel édeskés "illatot" a füles lyukánál? Ha kilyukadt szivárog, akkor ez biztos jele.

Nem elérhető ZsoZso126

• PFC Fan
« Reply #872 Dátum: 2014, 07 09, 16:04:48 »
Ugyanez volt velem, akksi baja volt. Kicseréltem, minden misztikus hibám elmúlt.

Esetleg nem érzel édeskés "illatot" a füles lyukánál? Ha kilyukadt szivárog, akkor ez biztos jele.
Hat akkor akksi vásárlás:/ és neked is csinalt fura dolgokat a telo?magatol belepett dolgkba stb...

Nem elérhető pajzi

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #873 Dátum: 2014, 07 09, 22:50:41 »
Hat akkor akksi vásárlás:/ és neked is csinalt fura dolgokat a telo?magatol belepett dolgkba stb...

Magától nem lépett.
Ami volt, hogy 40%, két pillanat múlva shutting down. Bekapcs, 35%, használom, enter pin, enter pin, enter pin, ... megint megy, hopp most nincs térerő, megint van, 20%, töltés, fél óra, 90%, és ilyenek.

A legfurcsább jelenség az állandó sim pin kérés volt, olykor zsinórban 10szer 5mp-enként, valamikor pedig a ki-bekapcsolásig nem is adta fel.

Valahol itt a fórumban írtam róla... talán tavaly november körül...

EDIT: meg is van az előző oldalon :)
« Reply #840 Dátum: 2013, 12 24, 20:36:27 »

Nem elérhető ZsoZso126

• PFC Fan
« Reply #874 Dátum: 2014, 07 10, 10:16:11 »
Magától nem lépett.
Ami volt, hogy 40%, két pillanat múlva shutting down. Bekapcs, 35%, használom, enter pin, enter pin, enter pin, ... megint megy, hopp most nincs térerő, megint van, 20%, töltés, fél óra, 90%, és ilyenek.

A legfurcsább jelenség az állandó sim pin kérés volt, olykor zsinórban 10szer 5mp-enként, valamikor pedig a ki-bekapcsolásig nem is adta fel.

Valahol itt a fórumban írtam róla... talán tavaly november körül...

EDIT: meg is van az előző oldalon :)
« Reply #840 Dátum: 2013, 12 24, 20:36:27 »
A hàloról engem is folyton ledobàl :) meg összevissza csinál mindent mintha nyomkodnàm.... Akkor új akksi köszi a segítséget :)