Egy hete vagyok Nexus 4 tulajdonos. Előtte HD2-m volt, aztán miután meghalt, kis okostelefon szünet és most ismét megy a buhera. Nem bírom egyszerűen lerakni, annyira jó. Hú de szeretem. Vigyázok is rá mint valami ékszerre, legszívesebben kesztyűben érnék hozzá és burokban tartanám, hogy ne legyen ujjnyomos és karcos, annyira szép:)
Szerencsére még találtam olyat amin van garancia 1 év 70e-ért, és az előző gazdája is vigyázott rá. Kivettem a dobozból, már rootoltam is, utána rom, Mahdival kezdtem, most Slim van rajta Franco-val. Ubuntu alatt kicsit nehézkes volt a root és a többi, mert 3 féle leírást használtam, az egyikből ez működött, a másiknál amaz, de ez szerintem az op. rendszerem miatt és a jogok miatt volt, nem volt ilyen-olyan könyvtár, de sikerült.
HD2 sem volt egy gyenge masina, de ez egy dög és még nem próbálgattam a határait, nem nyihog, nem akad, nem szuttyog. Érdemes volt rá várni ennyit.
Nézzem az Ubuntu Touch-ot is, igen szép a felülete és látok benne fantáziát, de még érnie kell a mindennapi használathoz, viszont már most tudom, hogy ha végre megérett rá, akkor csere lesz.
Azért is cseréltem le a Mahdi-t, egyrészt kíváncsi voltam a Slim-re is, de telefonálás közben elhalkult a hang, engem sem hallottak és én sem hallottam mindig rendesen, Slim-mel nincs ilyen gond, a Franco kernel (r209) pedig mit művel az akkuival, reggel leveszem a töltőről és ha estig non-stop netezek, meg nyomkodom, estig bírja majdnem nullára lemerülve.
Bár nem tudtam, de sokan mondták, hogy hetente minimum egyszer ki kell kapcsolni éjszakára, mert a legtöbb telefon azért pusztul meg idő előtt, mivel nincs kikapcsolva hosszabb időre.
Amikor megjelent, elgondolkodtam a Galaxy Nexus-on is, de inkább megvártam ezt míg olcsóbban hozzá lehet jutni. Nincs mese marad a Nexus vonal.
Köszi srácok nektek is a fórumot, sokat tanul az ember és tájékozódik ebből. Csak a Tapatalk pontezt nem tölti be nekem
minden mást igen.