2024, 12 19, 10:13:46

Szerző Téma: Nexus 4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 111050 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #625 Dátum: 2013, 09 03, 20:28:31 »
Azt szeretném kérdezni hogy erre a telefonra mindig lesz a legújabb Android? Vagy meddig frissítik?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #626 Dátum: 2013, 09 03, 20:34:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Azt szeretném kérdezni hogy erre a telefonra mindig lesz a legújabb Android? Vagy meddig frissítik?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

mindig biztos nem. :)
2012 -ben jött ki. szerintem legalább 2 évig supportálják.
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető Scooter74

• PFC Fan
  • PDA: Nexus 4 ; Nexus 5 ; OnePlus3
  • PDA ROM: OOS_3.2.7
« Reply #627 Dátum: 2013, 09 03, 21:02:27 »
Nem lesz KLP és 5.0-s android sem leh verzió sem mert a következő frissítés a Kit Kat lesz és így foglalt a K-betüs név.
Kívácsian várom mi fog még Android vonalon történni történni.

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
Re: Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #628 Dátum: 2013, 09 03, 21:12:24 »
Nem lesz KLP és 5.0-s android sem leh verzió sem mert a következő frissítés a Kit Kat lesz és így foglalt a K-betüs név.
Kívácsian várom mi fog még Android vonalon történni történni.

Akkor 4.4 lesz rá?

Nem elérhető Scooter74

• PFC Fan
  • PDA: Nexus 4 ; Nexus 5 ; OnePlus3
  • PDA ROM: OOS_3.2.7
Re: Re: Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #629 Dátum: 2013, 09 03, 22:46:39 »
Akkor 4.4 lesz rá?

Igen úgy néz ki a dolog, hogy a Nexus 5 a 4.4-l fog debütálni a Nexus 6 pedig a LolliPop-pal. Azaz a nyalokával. Erre még a nyakam is rátenném.

Küldve az én Nexus 4-emről

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #630 Dátum: 2013, 09 04, 09:01:00 »
Akkor 4.4 lesz rá?

ha jól látom a profilodban, akkor Note 2-d van. annál biztosan tovább megkapja a gyári frissítést a N4
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #631 Dátum: 2013, 09 07, 14:24:31 »
Csatlakozom, a legjobb fólia az XtremeGuard!

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 4-ről

Hol lehet olyat venni ebayen kívül? One X-re kellene. Brando jobb? Gyorsboltban az 3000Ft

Nem elérhető Michele

« Reply #632 Dátum: 2013, 09 08, 07:53:04 »
Hol lehet olyat venni ebayen kívül? One X-re kellene. Brando jobb? Gyorsboltban az 3000Ft

A gyártó honlapján is meg lehet rendelni ;)
Ott még olcsóbban is hozzá lehet jutni.

★Android 10.0★

Nem elérhető tusa

• Turi Sándor
  • PDA: Nexus 5x
  • PDA ROM: Android 8.1.0
« Reply #633 Dátum: 2013, 09 08, 21:38:32 »
Előfordult másoknál is, hogy a SIM kártya alkalmazás (Vodafone) egyszerűen eltűnik a kezdőképernyőről valamint az alkalmazások közül is, és csak újraindításkor található fel újra, az alkalmazások között?

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #634 Dátum: 2013, 09 09, 12:28:27 »
Előfordult másoknál is, hogy a SIM kártya alkalmazás (Vodafone) egyszerűen eltűnik a kezdőképernyőről valamint az alkalmazások közül is, és csak újraindításkor található fel újra, az alkalmazások között?
Nálam nem volt
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szemisun

• Navigáció / Navigation: Waze/Google Maps
  • PDA: Nexus 6P 32GB Silver
  • PDA ROM: Stock 7.1.1 ROM + Systemless root [KERNEL] ElementalX
« Reply #635 Dátum: 2013, 09 16, 23:11:35 »
Óriási szívfájdalom, hogy még mindig semmi előrelépés az NFC-s fizetés terén, valakinek esetleg van infója, hogy a wallet mikor lesz végre kicsiny hazánkban is elérhető?  :(

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #636 Dátum: 2013, 09 17, 06:38:55 »
Alexno1 a csapatban! Tegnap szerzett be egy vadi uj Nexus 4-et:-)

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #637 Dátum: 2013, 09 17, 12:38:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login Az amerikai készletek kifogytak, nem is lesz már utánpótlás.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #638 Dátum: 2013, 09 17, 14:14:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login Az amerikai készletek kifogytak, nem is lesz már utánpótlás.
Index es Origo oldalon elvbol nem olvasunk tech hireket:-)

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #639 Dátum: 2013, 09 17, 15:19:58 »
Index es Origo oldalon elvbol nem olvasunk tech hireket:-)

Szoktam, de fenntartásokkal csak. :) Mint az orosz vicc;
Igaz-e, hogy Moszkvában a Vörös téren Volvókat osztogatnak?
Igaz, de nem Moszkvában a Vörös téren, hanem Leningrádban a Néva partján, nem Volvókat, hanem Volgákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak!
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGo, Waze
  • PDA: Nexus 4
  • PDA ROM: Stock Android 4.3
« Reply #640 Dátum: 2013, 09 21, 15:41:01 »
Sziasztok, Nexus-közösség,

egy hete van Nexusom (azóta olvasom a fórumot, visszamenően), most a feleségem is kapott 4-est. Öröm ránézni, remekül működik a teló ;). Rootoltam, CWM recovery, meg ssLauncher, meg a kedvenc progijaim kerültek rá, itt tartok.

Autós kérdéseim vannak, segítsetek. A mobiljaink Bluetooth-szal kapcsolódnak a kocsi beépített hangrendszerére, nem csak telefont hangosítunk ki, hanem navigációt is, amit sokat használunk. (Waze és a nemlétező hárombetűs.)

1.) Hol lehet vajon átírni a mobil "nevét"? A Samsungban - ami fele ennyire se volt jó, át lehetett írni bármire, akár a keresztnevünkre, ha jól emlékszem a root gyökerében volt egy txt fájl, azt szerkesztve lehetett elnevezni. Ez azért lenne fontos, mert látni kellene, hogy éppen melyikünk mobilja csatlakozott az autó hangrendszeréhez... Valami ötlet, hogy a Nexusban hol lehet el/átnevezni?
2.) Ugye a Bluetooth nem csak a név alapján azonosít? "Nexus 4", nekem ezt írja, a feleségemét még nem merem párosítani a rendszerrel, nehogy még egy Nexus 4 legyen... Csak észreveszi, hogy azonos típusú, de más telefonokról van szó?
3.) A beszerelt és a műszerfal alatt szépen át és kivezetett töltő (nem szívesen szedetném szét az egészet) Samsunghoz van. Jó lesz ennek a töltőárama, feszültsége Nexushoz? (Számomra nyilvánvalóan igen lenne a válasz, de a Nexus 4 angol nyelvű részletes manual arra int, hogy a nem Nexus töltő a készülék károsodását okozhatja - vajon csak kereskedelmi okból ijesztget? Ehhez képest a boltban azt mondták, hogy természetesen jó a jelenlegi, legfeljebb gyengébben tölt. Tiszta haszon lenne, az alábbi pont miatt.
4.) Nem csak olvasom, hanem tapasztalom is, hogy szépecskén forrósodik a Nexus. A sajnos egy-két szempontból rosszemlékű Samsung nyáron rövidebb navigációhasználat után lekapcsolta a mobilt, becsszó azzal a remek androidos üzenettel, hogy "Az akkumulátor túl meleg vagy túl hideg, ezért lekapcsol". Hiába nyomtam rá a légkondit, felforrósodott és lekapcsolta a töltést. A navi meg szívja az akkut, úgyhogy - róka fogta csuka, csuka fogta róka - rövidesen le is merült a mobil. Van valakinek ilyen tapasztalata?

Bocs a túl sok kérdésért és kösz a Nexus-guruknak előre is a választ! :ima:

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #641 Dátum: 2013, 09 21, 16:32:27 »
Szoktam, de fenntartásokkal csak. :) Mint az orosz vicc;
Igaz-e, hogy Moszkvában a Vörös téren Volvókat osztogatnak?
Igaz, de nem Moszkvában a Vörös téren, hanem Leningrádban a Néva partján, nem Volvókat, hanem Volgákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak!
Ez jo ezt meg nem hallottam:-)

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #642 Dátum: 2013, 09 21, 16:44:32 »
Sziasztok, Nexus-közösség,

egy hete van Nexusom (azóta olvasom a fórumot, visszamenően), most a feleségem is kapott 4-est. Öröm ránézni, remekül működik a teló ;). Rootoltam, CWM recovery, meg ssLauncher, meg a kedvenc progijaim kerültek rá, itt tartok.

Autós kérdéseim vannak, segítsetek. A mobiljaink Bluetooth-szal kapcsolódnak a kocsi beépített hangrendszerére, nem csak telefont hangosítunk ki, hanem navigációt is, amit sokat használunk. (Waze és a nemlétező hárombetűs.)

1.) Hol lehet vajon átírni a mobil "nevét"? A Samsungban - ami fele ennyire se volt jó, át lehetett írni bármire, akár a keresztnevünkre, ha jól emlékszem a root gyökerében volt egy txt fájl, azt szerkesztve lehetett elnevezni. Ez azért lenne fontos, mert látni kellene, hogy éppen melyikünk mobilja csatlakozott az autó hangrendszeréhez... Valami ötlet, hogy a Nexusban hol lehet el/átnevezni?
2.) Ugye a Bluetooth nem csak a név alapján azonosít? "Nexus 4", nekem ezt írja, a feleségemét még nem merem párosítani a rendszerrel, nehogy még egy Nexus 4 legyen... Csak észreveszi, hogy azonos típusú, de más telefonokról van szó?
3.) A beszerelt és a műszerfal alatt szépen át és kivezetett töltő (nem szívesen szedetném szét az egészet) Samsunghoz van. Jó lesz ennek a töltőárama, feszültsége Nexushoz? (Számomra nyilvánvalóan igen lenne a válasz, de a Nexus 4 angol nyelvű részletes manual arra int, hogy a nem Nexus töltő a készülék károsodását okozhatja - vajon csak kereskedelmi okból ijesztget? Ehhez képest a boltban azt mondták, hogy természetesen jó a jelenlegi, legfeljebb gyengébben tölt. Tiszta haszon lenne, az alábbi pont miatt.
4.) Nem csak olvasom, hanem tapasztalom is, hogy szépecskén forrósodik a Nexus. A sajnos egy-két szempontból rosszemlékű Samsung nyáron rövidebb navigációhasználat után lekapcsolta a mobilt, becsszó azzal a remek androidos üzenettel, hogy "Az akkumulátor túl meleg vagy túl hideg, ezért lekapcsol". Hiába nyomtam rá a légkondit, felforrósodott és lekapcsolta a töltést. A navi meg szívja az akkut, úgyhogy - róka fogta csuka, csuka fogta róka - rövidesen le is merült a mobil. Van valakinek ilyen tapasztalata?

Bocs a túl sok kérdésért és kösz a Nexus-guruknak előre is a választ! :ima:
Udv a csapatban!
1, Ha jol ertelmzem te a keszulek azonositojara gondolsz marka nev es tipus. Azt a build.prop fileban irhatod at. Szerintem felesleges.

2, Beallitasok -> Bluetooth menu gomb keszulek nevenek atirasa.

3, Jo a Samu zsinor is.

4, En mar navigaltam egesz napot gegig nyaron hajnal 5-tol delutan 6-ig es ha legkondi ele tettem nem volt problema meg hideg is volt a Nexus.

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #643 Dátum: 2013, 09 21, 17:19:24 »
Köszönöm szépen! :ok:

Udv a csapatban!
1, Ha jol ertelmzem te a keszulek azonositojara gondolsz marka nev es tipus. Azt a build.prop fileban irhatod at. Szerintem felesleges.

3, Jo a Samu zsinor is.

4, En mar navigaltam egesz napot gegig nyaron hajnal 5-tol delutan 6-ig es ha legkondi ele tettem nem volt problema meg hideg is volt a Nexus.

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #644 Dátum: 2013, 09 21, 20:40:44 »
Sziasztok, még egy kérdés: rootolt stock ROM OTA-n frissül? Magyarabbul: ha jön a KitKat, a 4.3-asom frissülni fog? Nem zavarja a root? Köszi

Udv a csapatban!

3, Jo a Samu zsinor is.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #645 Dátum: 2013, 09 21, 21:06:38 »
Sziasztok, még egy kérdés: rootolt stock ROM OTA-n frissül? Magyarabbul: ha jön a KitKat, a 4.3-asom frissülni fog? Nem zavarja a root? Köszi
Szerintem zavarja, de erositsen meg valaki mas. Egyalan van valaki Alexno1-en kivul aki gyari szoftverrel hasznalja a Nexusat?:-D

Nem elérhető tusa

• Turi Sándor
  • PDA: Nexus 5x
  • PDA ROM: Android 8.1.0
« Reply #646 Dátum: 2013, 09 21, 21:53:55 »
... Egyalan van valaki Alexno1-en kivul aki gyari szoftverrel hasznalja a Nexusat?:-D
Igen. De miért a mosoly?
Nincs olyan igényem, amihez ne lenne jó a gyári ROM.
(Kezdetben azt hittem feltétlenül ki kell tennem néhány dolgot a LOCk-ra, de rájöttem nekem nem hiányzik. A feloldás után is mindent kényelmesen elérek.)
Ezeket használom.
All-In-One Toolbox
Andro Sensor
Calls Blacklist
Cool Reader
Deluxe Órarend
Fing Network Tools
Total Commander
FTP Plugin for Total Commander
IntelliRing
Light Manager
MX Player
Speed Dial
Swift Keyboard
Voice Recorder
WiFi File Transfer

Nem elérhető szemisun

• Navigáció / Navigation: Waze/Google Maps
  • PDA: Nexus 6P 32GB Silver
  • PDA ROM: Stock 7.1.1 ROM + Systemless root [KERNEL] ElementalX
« Reply #647 Dátum: 2013, 09 21, 21:59:53 »
Én teljesen gyári, se root, se custom recovery, se nyitott bootloader :)

Nem elérhető vanni

• PFC Fan
« Reply #648 Dátum: 2013, 09 21, 22:53:40 »
Érteni vélem a mosolyodat... ;)  De még élénken bennem él a Samsung állandó ROMolása: az egyik ROM-ban ez volt rossz, a másikban meg az nem működött. Lassan már nem tudtam telefonálni, csak örökösen újakat próbálgatni és arra kellett rájönnöm, hogy egy ROM sem hibátlan, de az állandó variálástól a nyugalmam elveszett. >:(

Momentán csak azért kell a root, mert egyrészt bizonyos appok nélküle nem futnak (Call recorder stb), másrészt mert örökösen felinstallálok valamit, amiről kb 5 perc múlva azt gondolom, hogy bár ne tettem volna... Ilyenkor CWM + eredeti könyvtárak visszamásolása az SD kártyára, s mintha sohasem léteztek volna.

Aztán később, ki tudja. :D Az viszont rossz hír, hogy nem tudok majd frissíteni KitKatra, pedig érdekelne... És akkor megint unroot, frissít, root, busybox, superuser, mindent újra installálni, beállítani, rettenet még belegondolni is.

Szerintem zavarja, de erositsen meg valaki mas. Egyalan van valaki Alexno1-en kivul aki gyari szoftverrel hasznalja a Nexusat?:-D

Nem elérhető Michele

Re: Re: Re: Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #649 Dátum: 2013, 09 21, 23:29:46 »

Szintén teljesen gyári, rootolatlan. ;)

★Android 10.0★