0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ne mondjatok ilyeneket, mert a végén veszek egyet, pedig nem akarok.____________________________________Sent from the ONE to rule them all...
255, 255, 255, 64, 68, 118, 25, 4, 66, 32ezek a halfbreed gamma beallitasai, ha igy mond ez vmit:) Küldve az én Nexus 4-emről
Akkor ezt kell megadni frankon a franko kernel updaterben es elvileg ugyanazt fogjuk kapni.
Beallitottam. Mas lett, sztem jo lett. De lehet ezt tweakelni egy evig. Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 4-ről
igy allitottad? visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
8.7 egyenesen a Rizsi marketbol Küldve az én Nexus 4-emről
Rizsi marketben 8.6 van, en raktam bele. 8.7est nem talaltamTapatalk 2-vel küldve az én Nexus 4-ről
Pedig ott van az azt meg en tettem fel delutan:-)
Animoo a reflectiont hol allitottad be a gomboknak? Nagyon tetszik, de sehol nem talalom.
egyenkent, kepbol lehet beallitani oket ott a navbar beallitasoknal. kicsit hosszan nyomsz a gomb kepere es feldobja a menut. Küldve az én Nexus 4-emről
Nah tuti nem fogok nekiallni kepet csinalni az ikonoknak. Jo ez igy ahogy van:-DAzert koszonom:-*
Ez a xylon rohadt lassan jon... Tuti mindenki most tolti... Küldve az én Nexus 4-emről
nekem fent van dropboxban ha mégn em jött vna le.
Kuldj egy mail cimet es atdobom neked oket! Vagy: You are not allowed to view links. Register or Login en innen szedtem le, bar ezek flashelheto zipek, en kivettem belole a nekem kello kepeket. Ami plusz jo, hogy a romban ugyanugy tetszolegesen szinezhetok. Ez a xylon rohadt lassan jon... Tuti mindenki most tolti... Küldve az én Nexus 4-emről
Sziasztok! Én is nagyon hajlok afelé beruházzak egy ilyen készülékre Olvasom, hogy páran S3-rol váltottatok. A GPS milyen az S3-hoz viszonyítva? Milyen gyorsan pozicionál? Nekem ez elég fontos, ugyanis elég sokat használom a navigációt.