2024, 12 18, 16:46:08

Szerző Téma: Nexus 4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 110968 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Re: Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #100 Dátum: 2013, 02 14, 08:34:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Win8hoz nem tudok mit nyilatkozni, viszont Macen es win xp-n (!)  elso blikkre, minden buhera nélkül ment az mtp.
Nekem marad rajta PA,  ehhez kepest a CM unalmas lenne:) 
Tarsy: na ez mar szenvedes lehet,abban a tudatban varni,  hogy otthon van a tel:)
Jott megint frissites. Ezeketeleg ha csak dalvik es cach urites utan rapakolom?

Nem elérhető animoo

• Support-ER
  • Nem: Nő
Re: Re: Re: Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #101 Dátum: 2013, 02 14, 08:41:55 »
Jott megint frissites. Ezeketeleg ha csak dalvik es cach urites utan rapakolom?

en is toltom,  es en is ugy szoktam feltenni:)  a bongeszoben (nem a chromeban)  neked is villog neha a felso menuikon? :D
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Re: Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #102 Dátum: 2013, 02 14, 09:35:13 »

en is toltom,  es en is ugy szoktam feltenni:)  a bongeszoben (nem a chromeban)  neked is villog neha a felso menuikon? :D
Most olvasom csak: PA 2.99+ UPDATES DO NOT NEED A FACTORY RESET,
BUT YOU NEED TO INSTALL GAPPS ASWELL.

Nekem nem villog. Bar tegnap este mar alig lattam ki a fejembol olyan faradt voltam szoval akar villoghatott is:-D

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #103 Dátum: 2013, 02 14, 09:54:26 »
Miert nincsen changelogja a paranoidnak? Maniakus frissito vagyok, de azert jo lemne tudni mit javitanak ujitanak. Meg ha sokszor a frlet nem is ertem akkor is:-D

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
  • Navigáció / Navigation: AirisT620
  • PDA: LG O2X (P990)
  • PDA ROM: 4.0.4, bb: 1035.21_20121130 IMM76L.LG-P990-P99030A.1211302332
« Reply #104 Dátum: 2013, 02 14, 09:54:59 »
Sziasztok!
Én is nézegetem az N4-et (Lg optimus 2x (p990) után/helyett) és az lenne a kérdésem hogy nem is használjátok gyári rom-mal? Mert én pont azt untam meg a lg O2X- ben hogy romolgattam az elején, aztán ilyen vagy olyan lett tőle. Volt jobb is meg rosszabb is. Most már csak használni és élvezni akarom a hardver nyújtotta sebességet. Persze ha van egy custom rom amit mindenki ajánl akkor azt hajlandó vagy feltenni, de minden második este új cm-nightly-t feltenni, mert ez vagy az nem (jól) működik, azt már nem akarom. Kinőttem belőle. :-)

A másik meg hogy voltak olyan romok amik nálam elfagyasztották a telefont. Kb. 3 alkalomra emlékszem az utóbbi 2 évből hogy idegességemben hardveres újraindításhoz folyamodtam (értsd: letéptem a hátlapot és akksi ki). Remélem itt nem fordul(hat) ilyen elő, de ha mégis, akkor ezt ugye nem lehet megtenni?!

Az utolsó kérdés hogy remote charge-hoz van már eszköz? Valaki próbálta?

Thx.
plazy

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #105 Dátum: 2013, 02 14, 10:36:19 »
Ez egy fejlesztoi telefon. Kapasbol minden fozelek jo ra. Nekem 1 orat volt gyari a telefon a boltbol kihozataltol szamitva.

Qi charger: You are not allowed to view links. Register or Login

Elvileg itt a 4.2.2 a Nexus 4-re. Szoval nemsokara varhatoak az uj romok.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #106 Dátum: 2013, 02 14, 12:18:00 »
Meg mindig nincs kinn a go.im-en az uj rom.

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #107 Dátum: 2013, 02 14, 12:51:24 »
Ez egy fejlesztoi telefon. Kapasbol minden fozelek jo ra. Nekem 1 orat volt gyari a telefon a boltbol kihozataltol szamitva.

Qi charger: You are not allowed to view links. Register or Login

Elvileg itt a 4.2.2 a Nexus 4-re. Szoval nemsokara varhatoak az uj romok.
Köszi a választ. Bár azzal vitatkoznék hogy minden főzelék jó rá, de nem mennék most bele.
Még két kérdés:
 - a gyári rom miben rosszabb mint bármelyik custom? Akkora a szakadék mint az első lg o2x-es rom és az akkori cm között? mert ott ég és föld volt, minden tekintetben.
 - a qi charger minden telefonhoz/spec bumperhez jó ami erre fel van készítve? Mert azt olvastam hogy gyártónként van azért eltérés a kivitelek között.
thx.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
  • PDA: Oneplus 7
« Reply #108 Dátum: 2013, 02 14, 12:58:27 »
A 4.2.2-es OTA kivette az elővarázsolható LTE lehetőséget.

Köszi a választ. Bár azzal vitatkoznék hogy minden főzelék jó rá, de nem mennék most bele.
Még két kérdés:
 - a gyári rom miben rosszabb mint bármelyik custom? Akkora a szakadék mint az első lg o2x-es rom és az akkori cm között? mert ott ég és föld volt, minden tekintetben.
 - a qi charger minden telefonhoz/spec bumperhez jó ami erre fel van készítve? Mert azt olvastam hogy gyártónként van azért eltérés a kivitelek között.
thx.
-Jó a gyári rom is, frankón működik, a CM is erre épül, csak pár extrával ki van egészítve. Ugyanígy az AOKP és a Paranoid is valamit hozzátesz a gyári forráshoz. Mivel olyan alapból építkezik, amelyre a Google szolgáltatja a drivereket stb, így a CM, PA, és AOKP is maximum kis bugokkal mennek, ellentétben az olyan telókra portolt CM-mel, amikre a kernelt stb úgy kell összetákolni.
-Qi töltő a Qi kompatibilis telefonokkal működik. Bumpernek nincs köze hozzá. Vannak már indukciós elven működő szabványok is, a Nexus Qi-t tud.

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #109 Dátum: 2013, 02 14, 19:21:25 »
Miert nincsen changelogja a paranoidnak? Maniakus frissito vagyok, de azert jo lemne tudni mit javitanak ujitanak. Meg ha sokszor a frlet nem is ertem akkor is:-D

De van neki,  google+on.  Amugy en a gappset se szoktam mindig frissiteni... most megint jott valami frissites ma.
na,  4.2.2:) gyors volt:)
"There's always something wonderful in new..."  - és ezt most nem csak a PDA-cserélgetésre értettem :D

saját cucc: You are not allowed to view links. Register or Login | You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #110 Dátum: 2013, 02 15, 03:37:18 »
De van neki,  google+on.  Amugy en a gappset se szoktam mindig frissiteni... most megint jott valami frissites ma.
na,  4.2.2:) gyors volt:)
15-i PFC talira valo tekintettel frissites:-D Mar toltom is lefele. G* nah akkor megkeresem.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #111 Dátum: 2013, 02 15, 04:13:03 »
Meg is van. Bar ez nem konkret changelog: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #112 Dátum: 2013, 02 15, 04:20:30 »
Factory Images "occam" for Nexus 4
4.2.2 (JDQ39)
MD5: 6280b61201f961c6541905eb6bcb7316

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #113 Dátum: 2013, 02 15, 06:27:02 »
PA-ban megoldhato, hogy atlatszo legyen a gombsor meg a status bar? Jo lenne ha a transparencyt en allithatnam egy csuszkan. Nem kellene feltetlenul 100%-ig atlatszo. Brutal jol nezne ki szerintem.

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #114 Dátum: 2013, 02 15, 06:46:13 »
PA-ban megoldhato, hogy atlatszo legyen a gombsor meg a status bar? Jo lenne ha a transparencyt en allithatnam egy csuszkan. Nem kellene feltetlenul 100%-ig atlatszo. Brutal jol nezne ki szerintem.

ezt en is kerestem,  mert valoban jol nezne ki, de sztem nincs ilyen benne...  meg ha belegondolunk,  a navibar atlatszosaga ujabb bonyodalmakat von maga utan:)  pl a pie is csak xtended desktop modban van.  vagy lattal mar olyan romot,  amiben atlatszo?

jott ejszaka is frissites,  fel is dobtam.

tarsy: akkor megis jossz te is a talira?  en mar elindultam otthonrol,  munkabol megyek majd.

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #115 Dátum: 2013, 02 15, 09:37:20 »

tarsy: akkor megis jossz te is a talira?  en mar elindultam otthonrol,  munkabol megyek majd.

Nem tudok menni, haza kell mennem. :/

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #116 Dátum: 2013, 02 15, 11:34:22 »
PA belakottan. CM ma ejszakai, xylion csak ugy megtekintesre. Utobbiban elvileg mukodik az atlatszo gombsav es statusz bar. Lesz mivel mutogatni a Nexust. Kivancsi leszek a fejekre majd mikor nezegetik:-D

Szerk: lehet letoltok meg egy bricked kernelt is, hogy leessen az alluk az s2w-tol:-D
Jajj de gonosz vagyok:-D

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #117 Dátum: 2013, 02 15, 14:54:54 »
PA belakottan. CM ma ejszakai, xylion csak ugy megtekintesre. Utobbiban elvileg mukodik az atlatszo gombsav es statusz bar. Lesz mivel mutogatni a Nexust. Kivancsi leszek a fejekre majd mikor nezegetik:-D

Szerk: lehet letoltok meg egy bricked kernelt is, hogy leessen az alluk az s2w-tol:-D
Jajj de gonosz vagyok:-D

ohh nagyon kemeny:)  en csak a belalott pa romot tudom max mutogatni:)  meg az attemazott hs-emet, amin senki nem talal meg semmit:D a tobbit majd megnezem a tieden:D en mar el is indultam,  te mikor erkezel?

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Nexus 4 - Általános beszélgetés
« Reply #118 Dátum: 2013, 02 15, 15:13:51 »
ohh nagyon kemeny:)  en csak a belalott pa romot tudom max mutogatni:)  meg az attemazott hs-emet, amin senki nem talal meg semmit:D a tobbit majd megnezem a tieden:D en mar el is indultam,  te mikor erkezel?
1 ora mulva. Beszeltem paksal, hogy huzzanak ki direktbe betap kabelt, mert le fogjuk verni a biztositekot:-D

Nem elérhető plazy

• Privát honlap
« Reply #119 Dátum: 2013, 02 15, 15:17:13 »
A 4.2.2-es OTA kivette az elővarázsolható LTE lehetőséget.
-Jó a gyári rom is, frankón működik, a CM is erre épül, csak pár extrával ki van egészítve. Ugyanígy az AOKP és a Paranoid is valamit hozzátesz a gyári forráshoz. Mivel olyan alapból építkezik, amelyre a Google szolgáltatja a drivereket stb, így a CM, PA, és AOKP is maximum kis bugokkal mennek, ellentétben az olyan telókra portolt CM-mel, amikre a kernelt stb úgy kell összetákolni.
-Qi töltő a Qi kompatibilis telefonokkal működik. Bumpernek nincs köze hozzá. Vannak már indukciós elven működő szabványok is, a Nexus Qi-t tud.

Köszi. Jó ezt olvasni :-)

A Qi-t csak azért kérdeztem mert olvastam hogy egyre több (régi)telefonhoz jön ki olyan bumper és/vagy hátlap és/vagy akksi amik már elvileg tudják ezt a töltést, de aztán több is csak a sajátjával hajlandó működni, mint anno hogy minden gyártó töltő-csatlakozója is különbözött. De akkor ezek szerint az csak egy "régi" (néhány hónappal ezelőtti) infó lehetett és azóta ez a kérdés már a szabványosítással el is dőlt.

Üdv és köszi még egyszer!
plazy

Nem elérhető TaRsY

• TOPIKGAZDA
  • Early Adopter
« Reply #120 Dátum: 2013, 02 15, 18:33:57 »
Véégre kezemben a sajátom. Gyári rommal el sem indítottam, egyből unlock, fel a recovery és mivel paranoid elég lassan akar letöltődni, így CM10.1 került rá. GYÁÁÁHHHH

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #121 Dátum: 2013, 02 15, 19:47:38 »
Véégre kezemben a sajátom. Gyári rommal el sem indítottam, egyből unlock, fel a recovery és mivel paranoid elég lassan akar letöltődni, így CM10.1 került rá. GYÁÁÁHHHH

Yeeee:)  mi itt villogunk a talin:)  de majd teddfel paranoidot mert a kijelzo tweak baromi utos,  sokat dob rajta,  osszehasonlitottuk:)

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #122 Dátum: 2013, 02 16, 01:04:19 »
Jelentem,  vegigprobaltuk Rizsivel szinte az osszes keszulek kijelzojet a Nexusokkal! Szereny velemenyem szerint a HOX tudta megkozeliteni a feherjeit, a szineket es a betekintesi szoget, valamint az elesseget.  Az iphone 5 az,  ami meg is szorongatta, vagy kicsit megelozte:) Az SGS3, iPhone 4, Note 2 mind mogotte maradtak.  Persze Amoleden a feketek melyebbek,  de az osszhatas sokkal jobb az N4-en.
Azt azert hozzatennem,  hogy ezt a PA-s Halfbreed moddal lehetett csak abszolvalni.  Egymas mellé tettuk a gyarilag kalibralt kijelzoju es a PA-s N4-et, eleg szembetuno a kulonbseg! Tehat ez a panel igenis egy jo minosegu darab,  csak gyarilag nem az igazi,  de szerencsere szoftveresen javithato. Ja es szuper romok vannak ra,  nagyon testreszabhato dolgokkal.  Nagyon orulok,  hogy ezt a készüléket valasztottam.

Tapatalk 2-vel küldve Nexus 4-ről

Nem elérhető animoo

• Support-ER
« Reply #123 Dátum: 2013, 02 16, 07:31:33 »
Na mit talaltam... S2w kernelcsere nelkul...

Tapatalk 2-vel küldve az én Nexus 4-ről

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #124 Dátum: 2013, 02 16, 07:31:41 »
Animoo sikerult a kicsi 3 pontos menu gombot kiszednem jobb oldalrol.  A navigation controlsban kinyitottam a lakatot (ha nem mondod tegnap magamtol ra nem jovok). Aztan ranyomtam a kis menu gombra es azt mondtam neki, hogy empty. Igy mostmar csak a nagy allando menugomb van.