0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Oké Felraktam, bebootolt, minden rendben, gyönyörűen kipucolta, de 2 apk kellene nekem a gyáriból, a Gmail.apk és az Email.apk, az odinos gyáriból nem tudom kiszedni, a Simplistikből meg nem tudom kiszedni, mert az apk nincs a letöltött romba. (legalább is én nem találom )Valaki lenne olyan kedves és átküldené nekem? Előre is köszi Szerk: Gmail megoldva, Playról leszedtem!
Megnyitod a .zipet, és ne a system-app-ban keresd, hanem a preload-symlink-system-app ott van elrejtőzve
You are not allowed to view links. Register or Login
Ezt hol találom meg?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Spitya, ha szépen megkérlek beraknád az 1.hsz-be a LITE romot is, köszönöm.
a lite romból mik vannak kiszedve?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Igen, köszi, megtaláltam, azért kérdeztem csak a nevét odaát! Jól meg variálták ezt a JB-t az ICS-hez képest és még a színezésbe bele se néztem. Nagyon tetszik ez a Lite rom mindent kiszedett, amit én fagyasztani szoktam! Most csinálok egy mentést és ezt az átlátszó statusbart a center órával felrakom, remélem nem omlik össze.
Ma frissen újra neki futottam, másik linkről szedtem le a romot, belső sd-re raktam, felraktam és sikerült a bebootolás!
ebben a lite verzioban is van root vagy azt külön kell csinálni?leirnád h tetted fel,jelenleg csak belső sdm van!köszi előre is
Akkor oké. Különben éppen akartam kérdezni, hogy haszáltál-e kernel pucoló scriptet, mert hátha a korábbi Siyah beállítás maradványa kever be az új kernelnek.Ezek szerint nem lennének egyformák az egyes linkeken lévő fájlok?Vagy inkább csak hibásan jött le először.
Ha nekem kell az gmail és a swype, akkor elég csak a /system/app-ba vissza a lite-ba?Vagy kell még valami mellé?
fel tennéd azt a linket?vagy ez nem olyan egyszerü?
A gyári rootolt JB romra felraktam cwm-ből a Simplistic romot, utána jött ki a lite verzió és azt is cwm-ből telepítettem a belső sd-ről.
és a rootot is a belső sdről tetted fel?
Nem, a rootot a gyári rom után raktam fel, külső sd-ről.Egyáltalán hol tartasz? Itt is kérdezel, meg a gyári romba is. Fent van már a gyári JB az S2-ön?
mert nenm kapok választ azért kérdezem két helyen is!ott tartok,h a spitya rom van a telomon,leszedtem a gyari lite romot és szeretném feltenni!nincs most külső sdm csak belső,ezért kérdezgetem és tartok attol is hvisszazár a telom!jelenleg ennyi