0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or LoginReméljük mihamarabb!
LK95-SimplisticPS-XXLSJ.zip ez lenne a rom, ami már tölthető?
Igen! Igen! Már jön is!!
véleményeket várunk majd
Recoweriből mehet fel! Elindult, minden faxa. Teljesen stock, mint a gyári, csak ez deodexelt cucc, a színezők kedvéért.
Én mindent a külsőről szoktam telepíteni, így ibolya kérdésére nem tudom a választ, wipe-csak cache és dalvikot csináltam, de a rom no.wipe-nek bizonyult, mert megmaradt mindenem! Hála
Ha valamelyik root-ot igénylő progi nyávog a telepítés után hogy nincs root, akkor nem kell újra rootolni, csak a supersu alkalmazást megnyitni, ő szól hogy frissíteni akarja a su-binárist, ok-ot kell nyomni, és már van is root.
szia Spitya egy fotót kaphatunk a kinêzetröl?nincs szândékomban lecserélni a romodat erre csak kivàncsi vagyok.
Én majd egy ilyet fogok feldobni majd a hivatalos jb-ből addig jó a gyári is Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Tőlem maradhatna ez a végleges is! De egyébként nem töröl semmit, csak feltolod oszt csókolom. 2 perc az egész.
Nekem nem indul el csak próbálkozik.
A belsőről tetted?Spitya-Tapatalk-SGS-II
ezt az xda rol kell leszedni?mi az a mirror1-7ig?segitesz spitya?thx
Igen, onnan kell leszedni. Azok a letöltési linkek, 7 helyről töltheted le.
köszi.Neked sikerült belső sdről feltenni,mert én is oda tenném!gyébként a többi romot is onnan szoktam feltenni!a recowery felrakásnál is visszazárhat a telo?és ha utána visszarakom az előző romot akkor is zárva marad?