Hello.Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy van-e esélyem szerintetek a kijelző cserére(decemberi) mert van rajta 1 nagyobb pixel hiba és három vagy négy kisebb de ezek a kisebbek csak sötétben résznél látszanak ez még nem is érdekelne de az az egy az midig látszik és zavaró hozzá teszem bp.vettem az oktogonnál egy boltban 3-betüs bolt!!!V.I....pho...Hát nem voltak akkor kedvesek velem.Ha valakinek lene valami hozzá fűzni valója vagy tapasztalata megköszönném.

Hát akkor én csak annyit tudok mondani: Sok szerencsét!
Másfél hónapos huza vona után sikerült megcsinálniuk az én pda-mat. A legfőbb baj, hogy nem viheted a samsung szervizbe a a bolti gari érvényes rá. Engem elküldtek a samsung szervizből

Otta vipnél pedig egy fatális harveres hibát (nem olvasta a belső memót a készülék) szoftverfrisítés, és egyéb módszerekkel akarták orvosolni. Én NEM ajánlom ezekután senkinek ezt a boltot.
A vevők iránti elkötelezettség, igen alacsony, azt is mondhatom hogy lexarják h te mit akarsz, csak a pénzt megkapják. A kiszolgálás pedig: no comment!
DE mindenféleképpen menj és csináltasd meg, olvass a neten a jogszabályok után, kérd el a panaszkönyvet és egyéb dolgokokkal fenyegetőzz, ha nem akarják megcsinálni. De mindenféleképpen legyél tisztába a törvényekkel.
Sajnos én nem votam, ezért így jártam, de végre megkaptam