Egy hasznos kis információt szeretnék megosztani veletek, nehogy ti is így járjatok mint én! Itt szeretnék ajánlani valamiféle tiltólistát, ahonnan az emberek NE vegyenek semmilyen készüléket.
Szóval a történet úgy szól, hogy szeptemberben vettem az Omniám a VIP-PHONE nevű boltban (online). Meg is érkezett ám nem működött a belső memóriája, mert lefagyott tőle a pda. A héten vittem be, mert most jártam pesten.
Bementem a samsung szervizve az oktogonhoz, és onnan tovább küldtek ebbe a bizonyos boltba, mert oda a szól a gari jegy. Ott elmondtam mi a gondom, erre a srác azt mondta: holnap gyere érte
(elég gyorsan javítanak gondolom)
Persze visszamentem érte, és sajnos nem volt lehetőségem ott kipróbálni, így hazafelé a buszon nyomogattam. És persze ugyanúgy xar volt.
Volt egy romfrissítés rajta és kész. Ja a garanciajegyet kis sem töltötte, csak egy gari papírt adott, mután átvettem a készüléket eltépett, tehát nyoma nincs arról hogy én valaha javíttattam a készüléket. Szóval egy komolytalan cég, nem ajánlom senkinek.
Már csak azt nem tudom hol tudnám megjavíttatni mert ott ilyen elven lehet nem fog menni... :S
Remélem nem offoltam, de gondoltam megosztom az élményt, hogy mások is tanuljanak az esetből.
Üdv: Egy szomorú Omnia tulaj