Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, mert lenne egy-két eddig megválaszolatlan kérdésem. Nem vagyok szakértő a témában, sőt - mondjuk úgy - egyáltalán nem értek hozzá, ez az első PDA-m, ezért lehet, hogy butaságokat fogok kérdezni, de tisztelettel kérem megértéseteket és segítségeteket! (Lehet, hogy a kérdéseim apróságnak tűnnek, de engem sajnos zavarnak. )
A kérdéseim:
1. A kijelző jobb oldalán végig, egy erős 2 mm-es fekete csík van, ami a többi oldalán nincs. Nem tudom, hogy ez normális, vagy esetleg valami problémája van?
2. Ahol idáig olvasgattam teszteket, értékeléseket, mindenhol azt írták, hogy az összeszerelése nagyon profi, sehol egy "nyekergés" stb. Nekem sajnos a hátlap a bal felső oldalon folyamatosan "nyekereg", akárhányszor leveszem-felteszem, soha nem lehet úgy visszatenni, hogy ne legyen a készülék és a hátlap között (a bal felső oldalon) egy kb. 1 mm-es kis rés.
3. Amikor töltöm a készüléket, a kijelző soha nem mutat semmit, teljesen fekete. Ahol vásásroltam a PDA-t, ott a szervizben azt mondták, hogy töltés közben - már nem emlékszem pontosan, hogy hol - a jobb vagy bal felső sarokban ott kellene lennie a töltést jelző ikonnak. Ezzel ellentétben nekem semmi nem látható a kijelzőn töltés közben, csak az állapotjelzőről tudom, hogy feltöltődött-e vagy sem - piros színről zöldre változik az állapotjelző színe.
Erről az apróságról sem tudom, hogy ez normális, másnál is így van-e, vagy hiba-e - esetleg gyári hiba, vagy e nélkül is tökéletesen és hibátlanul működik a készülék?!
Kérlek Benneteket, hogy ha még esetleg fárasztóak is a kérdéseim, segítsetek nekem és írjatok ötleteket, tanácsokat, tapasztalatokat stb.!
Előre is nagyon köszönöm!