Ide tartozik.
Ez egy plusz infó arról,hogy nem csak a hivatalos szervizben javítanak.
Leírhatnád bővebben mi volt a történet...hasznos lehet.
Legyen leírom!
Egy hónappal ezelött történt amikor mindig kiirta a telefonom, hogy kritikusan kevés a memória. Na ekkor egy másik forumon kezdtem el érdeklődni mert az i900.eoldaon javasoltak után se lett több a memóriám. A másik forumon azt javasolták, hogy csináljak egy HR-t. Megtettem,de azután nem volt képes semmilyen kódot elfogadni az Omnia. Bevittem az EW-be és ott közölték, hogy sajnos fel kell küldeni a szervizbe. 11-én vittem be és azt mondták, hogy maximum 2 hét és szólnak. Nem szoltak, felhívtam őket, hogy még is mi van a telefonnal amikor is közölte velem a nő, hogy ők 19-én küldték Pestre a TELEMAX szervizbe mert velük vannak szerződésben. Mondjuk nem értem, hogy miért nem a hivatalos SAMSUNG-gal?! Mindegy, ez már nem is érdekel. A telemax-ot sikerült a neten keresztül elérni és ott tudtam nekik levelet küldeni,hogy mégis elárulhatnák már igy lassan 3 hét után, hogy hol járnak a szervizelésben. Amikor is jött a válasz még az nap, hogy ők már kiküldték a telefont vissza az EW-be. Az EW persze nem szólt tehát ha én nem hívom fel őket akkor lehet, hogy még ma is ott állna a telefonom!
Üdv,
Andi