sziasztok, ti tapasztaltatok már olyasmit hogy egy készülék Samu i900 omnia csak egy gépen használható adatkábellel? Nekem most gyógyítottak ilyen jellegű hibát és csak a szervizes emberke gépe látja, másik nem. Mikor oda akartam kukkantani, h pontosan hova dugja az usb-t a gépén, azt mondta, nem fontos, ne az érdekeljen, mert mindegy, blabla... Szal én nem találkoztam még ilyesmivel eddig és sztem itt vmi sumák lehet a dologban. Nem tud vki segíteni, h mitől lehet az, hogy csak egy gép lát egy ilyen pda-t? Se Activesync, se egyéb módon nem látja a készülékemet
Kár lenne érte, mert maximálisan meg vok elégedve vele, csak épp enyi "szépséghibája" van az egésznek, ami ugyebár elég kellemetlen tud lenni. Kártyaolvasóval minden további nélkül lehet olvasni az sdhc-t, de de nem csak arra való az adatkábel, ugyebár? :s
Sztem ez az emberke nem biztos, h meg akarja csinálni nekem, csak egyszerűen ezt a jelentéktelennek tűnő számára apróságot "elfelejtette" közölni velem.
Nos én nem akarok ettől a talán már őskövületnek számító (van ugyebár azóta omnia I8000, meg galaxy és társai is).
Nekem ez tökéletesen megfelel(ne!), ha ez az egyetlen hibája nem lenne, de nemtom, mitévő legyek. 10 ropit azért nem áldoznék még rá, annyira nem tartom drágának ezt a hibát.
Ha vkinek lenne bmi ötlete, készséggel és örömmel fogadnám- azért én sem adom fel olyan könnyedén, még ma megpróbálok a végére járni...
Azt mondják tlefonmániás lettem, de ez nem igaz, mert csak annyit szeretnék, h megjavítsák nekem ezt az egyetlen apró hibát, de csak halogatják, áltatnak vele, így nem tartom magam mániásnak. Mindössze szeretem, ha egy állítólag hobátlan készülék valóban az és nem csak addig amíg nem akarom használni is. Ti mit szólnátok, ha egy funkcióhiányos készülékre azt mondanák, h használjátok lehetőleg minden funkcióját, még azt is, ami nem működik? Nos mindenkitől elnézést kérek, tán el se jutott idáig senki, amit meg is tudok érteni vhol, tán én sem olvastam volna el egy ilyen hosszú beírást. A lényeg, h van egy szervizesszerint hibátlan és nagyon értékes készülékem, amit szerinte nem érdemes lecserélni! Nos könnyen beszél, olyan kütyüt használ, amilyet csak akar, de én örülök, h ezt is sikerült anno megvennem! Ill. eddig örültem, most jönnek a szakszerűen és mesterégesen előidézett problémák, amiért még pénzt is kérnek
Nah asszem kidühöngtem magam egy kicsit, bár a lényegen nem változtat sajna
Üdv mindenkinek, további szép napot és még egyszer elnézést kérek mindenkitől a kifakadásomért
Holnap valszeg bekukkantok ide, ha lesz rá időm
...