0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mobil odin lite verziot leszedtem xda-rol. Felraktam, de valamit meg le akar tolteni. Mi az? Mit kell meg leszedni?
A mobil odin lite csak arra jó, hogy közölje veled, h vedd meg a fizetőset a playről... De am csak akkor van értelme, ha nincs egy jig a háztartásban, vagy ha még garis a telód, és szervizbe kell vinni
szia boldog karit.nyugodttan ràkattinthatsz a mobilodin csak a szükséges összetevőket szedi le magànak a megfelelő működéshez.én is ezzel raktam fel az új kernelt update zip be beraktam a kernelt aztàn flash framewer ezt nem helyesen irtam de megtalàlod.
nocsak,ráéreztél a mobil odin izére?
Valaki felrakta a beta3 verziót cwm-ből? Működik a cwm-s verzió?Előre is köszi!
szia én fél napja tesztelem.nekem jónak tűnik.spitya deodex simplistik romra raktam.boldog karit.
Nekem nem ment fel cwm-ből a beta3, hibát ír ki! Aki felrakta, hogy rakta fel, odinnal vagy cwm-ből? Akkor marad holnap az odinozás. A PDA-hoz kell betallózni, ugye jól emlékszem? Olyan régen raktam fel kernelt odinnal.
Én alapból odinnal pakoltam fel.Igen,PDA-hoz. Nem tart semeddig dobd fel.
Szóval? Hogy teljesít a leaken a cucc? Hibák, fagyások? Eva, Ibi?
5 perce van fenn, bebootolt, nem fagyott,eddig jó!
Szis én zsolti vagyok spitya mód siplisticen hasznàlom deep sleep reggelre wifi nélkül 97%.fagyàs nem volt.
SiyahKernel S2-v6.0beta4beta3->beta4: updated wifi module (should fix random reboots that some people experience which is related with wifi). Experimental exfat support (please test and report if exfat formatted external sdcards can be used). fixed headphone amplification. (thanks to lyndonguti and THE RED BLUR for testing this beta)You are not allowed to view links. Register or Login
egy gyors kérdés.ha ment a beta 3 akkor ezzel is működik? Mert itt ir valami sd formàzàst.köszi a segitséget előre is.