Szerző Téma: [ROM][JB]Gyári/ Sammobile romok  (Megtekintve 259865 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sunisanyi

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: GOOGLE MAPS
  • PDA: Samsung Galaxy SIII GT-I9300
Re: [ROM][JB]Gyári/ Sammobile romok
« Reply #4200 Dátum: 2014, 04 20, 19:53:03 »
Sziasztok!

Segítene valaki abban,hogy hogyan tudnám visszatenni a gyári ROM ot a galaxy s2 plus (i9105p) készülékemre?Egyáltalán honnan tudom letölteni és lépésről lépésre hogyan kell végigvinni.Nekem az kell amivel kiadták magyarországon kártyafüggetlenként.Annó samu omnia telefonokra meg tudtam csinálni,de annak már jópár éve,tehát nem vagyok kezdő.
Köszi előre is a segítségetek.

Kellemes Húsvétot mindenkinek!!! :)

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #4201 Dátum: 2014, 04 21, 12:36:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Segítene valaki abban,hogy hogyan tudnám visszatenni a gyári ROM ot a galaxy s2 plus (i9105p) készülékemre?Egyáltalán honnan tudom letölteni és lépésről lépésre hogyan kell végigvinni.Nekem az kell amivel kiadták magyarországon kártyafüggetlenként.Annó samu omnia telefonokra meg tudtam csinálni,de annak már jópár éve,tehát nem vagyok kezdő.
Köszi előre is a segítségetek.

Kellemes Húsvétot mindenkinek!!! :)
Hali,
Sem a You are not allowed to view links. Register or Login sem az xda oldalon nem található ehhez a készülékhez magyar rom. Szerintem ez valamelyik más országra kiadott független rommal jött, de magyar csc-vel. A sammobile oldalról le tudsz tölteni független gyári romot ehhez a készülékhez, amiben benne van a multi csc. Azt odin-nal fel tudod tenni.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #4202 Dátum: 2014, 04 25, 16:11:48 »
hali! van nálam 1 s2 es és nincs hálózat, cm volt fenn feltettem vissza a gyári samut és nem talál hálózatot.. már CM en se talált.. gondoltam visszaállítom az EFS t de nem tudom törölni root explorerrel mert azt írja h az eszköz épp használja v mi.. mi a teendő ilyenkor?

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #4203 Dátum: 2014, 04 25, 19:17:37 »
hali! van nálam 1 s2 es és nincs hálózat, cm volt fenn feltettem vissza a gyári samut és nem talál hálózatot.. már CM en se talált.. gondoltam visszaállítom az EFS t de nem tudom törölni root explorerrel mert azt írja h az eszköz épp használja v mi.. mi a teendő ilyenkor?
sikerült törölni de most nézem h az imei sérült... 00499010640000 / 01 ez az IMEI.. és nem tudtam visszaállítani EFS mentést se.. mert aki legelőször csinálta a telefont nem csinált efs mentést.. megcsináltam mindent úgy ahogy a FAQ ba van és semmi változás.. na ilyenkor mi van?

Nem elérhető benz2014

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9105P
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.2.2
« Reply #4204 Dátum: 2014, 05 04, 20:37:03 »
Sziasztok!
JB 4.1.2 Hungary rom van a telefonom és azt szeretném kérni hogy valaki tud-e  CWM Recovery -t linkelni és Recovery ből telepíthető ROOT-ot ? :)
Előre is köszönöm!

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #4205 Dátum: 2014, 05 04, 22:36:05 »
Sziasztok!
JB 4.1.2 Hungary rom van a telefonom és azt szeretném kérni hogy valaki tud-e  CWM Recovery -t linkelni és Recovery ből telepíthető ROOT-ot ? :)
Előre is köszönöm!
You are not allowed to view links. Register or Login találtam. De miért nem egyszerűbb egy apollot vagy philz-t feltolni odinból, majd triangleaway-el nullázni a flash countert? :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető benz2014

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9105P
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.2.2
« Reply #4206 Dátum: 2014, 05 04, 23:02:19 »
úgy is csinálhatom ha segítesz hogy kell :)

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #4207 Dátum: 2014, 05 05, 01:06:19 »
úgy is csinálhatom ha segítesz hogy kell :)
Letöltesz egy a romodnak megfelelő You are not allowed to view links. Register or Login kernelt, figyelj hogy .tar legyen! Utána fogod, felteszed a You are not allowed to view links. Register or Login ha ez megvan, letöltöd az You are not allowed to view links. Register or Login. Ha ez megvan, teló kikapcs, download mód bekapcs (volume up+power+home) odin megnyit, usb kábel bedug, philz--akármi123abc.tar betallóz a pda-hoz, figyelj hogy odinban ne legyen bepipálva a repart, am mindent úgy hagysz, start, és amikor kiírja h sucess akkor kihúzod :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
Re: Re: [ROM][JB]Gyári/ Sammobile romok
« Reply #4208 Dátum: 2014, 05 05, 13:17:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login találtam. De miért nem egyszerűbb egy apollot vagy philz-t feltolni odinból, majd triangleaway-el nullázni a flash countert? :)
Nekem dori van fenn, szívesen kiprobalnam az apollot, nekem a pbilz nem rootolta ugyan ezt az utolsó 4.1.2 magyar romot, akkor ajánlotta andreas a dorit. :-[

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9100-el

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #4209 Dátum: 2014, 05 05, 20:53:52 »
Nekem dori van fenn, szívesen kiprobalnam az apollot, nekem a pbilz nem rootolta ugyan ezt az utolsó 4.1.2 magyar romot, akkor ajánlotta andreas a dorit. :-[

Dorit azért nem ajánlottam, mert nem tudom milyen stabil... Én mindig siyahhal rootoltam, majd egyből rec-be bootoltam és egy olyan romot tettem fel ami eleve rootolt :D De ha nem így volt (pedig de) akkor meg reboot előtt megküldtem még a romhoz való philz-el is :D

Nem elérhető adroid001

• PDA: Sony Xperia Z3 Compact
  • PDA ROM: 4.4.4
« Reply #4210 Dátum: 2014, 07 02, 15:29:54 »
Sziasztok!

Hátha tudna valaki segíteni......A páromnak Samsung galaxy S II telefonom van gyárilag független.
Fényképessel van gondom.Gyári Samsung rom van rajta!
Töröltem a képeket a memória kártyáról,mert oda volt a képek mentése be állítva.DCIM/Camera törölve lett minden ami könyvtárba volt.Érdekes dologra jöttem rá...Galériát megnyitom,nem latja a Camera mappa alatt a képeket.
Nem értem mi lehet az oka...
Valkainek valami ötlete van,hogy hogy lehetne megoldani a problémát.Már úgy is próbáltam,hogy átmásoltam a képeket a belső memóriába,de úgyse látja....DE Total Commanerbe pedig ott vannak a képek...
Teljesen tanácstalan vagyok...

várom az esetleges segítséget.Előre is köszi mindenkinek!

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #4211 Dátum: 2014, 07 05, 17:03:21 »
Sziasztok!

Hátha tudna valaki segíteni......A páromnak Samsung galaxy S II telefonom van gyárilag független.
Fényképessel van gondom.Gyári Samsung rom van rajta!
Töröltem a képeket a memória kártyáról,mert oda volt a képek mentése be állítva.DCIM/Camera törölve lett minden ami könyvtárba volt.Érdekes dologra jöttem rá...Galériát megnyitom,nem latja a Camera mappa alatt a képeket.
Nem értem mi lehet az oka...
Valkainek valami ötlete van,hogy hogy lehetne megoldani a problémát.Már úgy is próbáltam,hogy átmásoltam a képeket a belső memóriába,de úgyse látja....DE Total Commanerbe pedig ott vannak a képek...
Teljesen tanácstalan vagyok...

várom az esetleges segítséget.Előre is köszi mindenkinek!
Lehet hogy azért nem látod mert törölted? :D Legalábbis a szövegből ez értendő... Amire te gondolhatsz az az, hogy bemásoltad a belső memóriába a képeket és ezek nem jelennek meg a galériában. Erre azt a módszert javaslom hogy állítsd át a kamera appot belső sd mentésre, fotózz egyet, majd oda másold be a többi képet ahol az az egy kép létrejön. Ezután indítsd újra a telefont, mert szükséges egy média szkennelés a telefonnak hogy a galériában megjelenjenek a képek :)

Nem elérhető adroid001

• PDA: Sony Xperia Z3 Compact
  • PDA ROM: 4.4.4
« Reply #4212 Dátum: 2014, 07 09, 13:26:01 »
Lehet hogy azért nem látod mert törölted? :D Legalábbis a szövegből ez értendő... Amire te gondolhatsz az az, hogy bemásoltad a belső memóriába a képeket és ezek nem jelennek meg a galériában. Erre azt a módszert javaslom hogy állítsd át a kamera appot belső sd mentésre, fotózz egyet, majd oda másold be a többi képet ahol az az egy kép létrejön. Ezután indítsd újra a telefont, mert szükséges egy média szkennelés a telefonnak hogy a galériában megjelenjenek a képek :)
Szia!

Nem azért nem látom,mert kitöröltem.ott van kb 400 db fénykép.A .thumbnails könyvtár üres.A 100ANDRO könyvtár üres. Camera könyvtár alatt található az összes fénykép.A belső memóriába az előbb emitt könyvtárak teljesen üresek. A Küsö Sd kártyán szintén a kamera kivételével mert hogy úgy ott vannak a képek.Teljesen mind1 hogy átmásolom a belső mem.re vagy a külső SD mem.-en hagyom sehogy se látom.Ha csinálok új képeket akkor azokat látja,és oda menti a többi közé.

Remélem érthetően leírtam...:)

Valami ötlet?
Köszi előre is

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #4213 Dátum: 2014, 07 09, 22:22:23 »
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata az MS3 rom-ról, érdemes felrakni, jobb az LSS-nél?

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #4214 Dátum: 2014, 07 25, 12:42:25 »
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata az MS3 rom-ról, érdemes felrakni, jobb az LSS-nél?
Sziasztok! Ez a valasz Engem is erdekelne, ha valaki valaszolna megkoszonnenk! :D

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #4215 Dátum: 2014, 07 25, 16:37:37 »
Sziasztok! Ez a valasz Engem is erdekelne, ha valaki valaszolna megkoszonnenk! :D

Segitséget kérnék!
Feltettem a sammobilról letöltött lengyel XXMS7 májusi romot,kerestem az xda-n de nem találtam hozzá kernelt,amivel rootolhatnám!
Megköszönném a segitséget,eddi dorit hasznátam,abból melyik jó hozzá? :'( :oops: :ima:

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #4216 Dátum: 2014, 07 25, 20:48:44 »
Segitséget kérnék!
Feltettem a sammobilról letöltött lengyel XXMS7 májusi romot,kerestem az xda-n de nem találtam hozzá kernelt,amivel rootolhatnám!
Megköszönném a segitséget,eddi dorit hasznátam,abból melyik jó hozzá? :'( :oops: :ima:

Köszönöm már egy másik fórumon megtaláltam a megoldást és sikeresen rootoltam is! :ok:

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #4217 Dátum: 2014, 07 25, 22:20:36 »
Köszönöm már egy másik fórumon megtaláltam a megoldást és sikeresen rootoltam is! :ok:
És megosztanád az utókorral eme becses tudást? ;)

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #4218 Dátum: 2014, 07 26, 09:34:55 »
És megosztanád az utókorral eme becses tudást? ;)
Nem tudom hogy kiirhatom e a fogom nevet ha igen, akkor szivesen megosztom!

Nem elérhető Bala

• PDA: SM-N960F DS 512GB
  • PDA ROM: N960FXXU2ARL2
« Reply #4219 Dátum: 2014, 07 27, 10:41:49 »
Sziasztok! Nem tud véletlenül valaki root-ot az XXMS7 rom-hoz?

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #4220 Dátum: 2014, 07 27, 15:07:30 »
Nem tudom hogy kiirhatom e a fogom nevet ha igen, akkor szivesen megosztom!
Pardon! A mit? :D

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #4221 Dátum: 2014, 07 27, 16:38:20 »
Pardon! A mit? :D

Bocs elirtam a  fórum nevét kiirhatom -e azt akartam irni,csak egy kicsit melléütöttem! ;)

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #4222 Dátum: 2014, 07 28, 13:19:35 »
Sziasztok! Nem tud véletlenül valaki root-ot az XXMS7 rom-hoz?

Állítólag a You are not allowed to view links. Register or Login jó szinte mindenre.
Egy próbát megér, legfeljebb nem rootol. A víruskeresők exploit jelzésével ne foglalkozz, mert tényleg az, csak számunkra nem veszélyes. A lambdára bökve lehet letölteni az .apk fájlt.
Ha rootol, utána SuperSU a Playről, és ha kell, akkor a BusyBox is.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #4223 Dátum: 2014, 07 28, 14:39:40 »
Állítólag a You are not allowed to view links. Register or Login jó szinte mindenre.
Egy próbát megér, legfeljebb nem rootol. A víruskeresők exploit jelzésével ne foglalkozz, mert tényleg az, csak számunkra nem veszélyes. A lambdára bökve lehet letölteni az .apk fájlt.
Ha rootol, utána SuperSU a Playről, és ha kell, akkor a BusyBox is.

Koszi már pu . ben küldtem neki segitseget egy masik forumon kaptam en is! :D

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #4224 Dátum: 2014, 08 28, 18:39:53 »
Lenne egy kérdésem: adott egy S2, ami hüle. Akksit nem tudja feltölteni, random mód újraindul, akku % drasztikusan esik (ma reggel 100%-ra valahogy feltolta magát tök véletlen, hetek óta először szinte), ám töltő lehúzása után rögtön 28%-ot mutatott.

Full gyári ROM-ot tennék rá, ám neki merjek állni ilyen feltételekkel? Odin menne rá 3 fájlossal, legfrissebb Baltic (legfelső az első hsz-ben). Az akksik közül (van 3) legalább egy tuti jó, tegnap vettem, gyári (a másik a karácsonyi, szintén gyári).