0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
így már tiszta minden. köszönöm szépen.
Üdv!Rootolni szeretném a készüléket, de úgy, hogy gyári kernel maradjon rajta. Milyen megoldás létezik rá?
Philz kernel az gyári Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Gyári? Semmi változtatás nincs benne?
Sziasztok, nagyon ritkán frissítek romot mostanában, mert nincs rá időm. Az érdekelne, hogy most melyiket ajánljátok, és milyen módszerrel, milyen kernellel, root-tal.Köszönöm!
Ha megvagy elégedve a mostaniddal felesleges lecserélned mert semmi változás nincs az újakban csak a build betüjében.
Ki mondta neked ezt a hülyeséget? Mielőtt leírsz vkinek egy tanácsot legalább vedd a fáradságot és olvass utána. Xda-n van egy link amelyen nyomon lehet követni, melyik buildről áttérve milyen változásokat eszközöltek... Nem azért ad ki a samsung havi firmware-ket csak mert játszani akarnak a build számok frissítésével...
És olyan egetverő változás van az LSJ és az LSW között amit a halandó észre is vesz???
Jól van már na....attól még nem kell leharapni rögtön a másik fejét! Végül is vér nem folyt.
Sziasztok!Kérdezném,hogy valaki kipróbálta-e már az XWLSW romot van belőre német és angol/ir is.
Nekem a neat lite 4.8 erre alapszik . Semmi bajom vele, teszi a dolgát szépen, rendesen.
Sziasztok!Tegnap feltettem végre a 4.1.2 JB-t Odin3-al! Mivel függetlenre ugye még nincs hivatalos magyar régiós így a nordic féle verziót tettem fel! Nagyon tetszik jól működik,de az akksiidő az nagyon legyengült úgy vettem észre! Reggel 7-kor vettem le töltőről és már csak 51% jár az akksi,pedig nem igazán nyúztam! Wifi+3G egy kevés! Már a szeretett élő háttérképemet is lecseréltem mondom hátha az (mondjuk az ICS-nél nem volt baj)!Valaki valami ötlet?Köszi!
HaliAbban kérném a segítségeteket,hogy kaptam egy S2-t és amikor kiírta hogy van frisseb szoftver akkor lefrissítettem, de azóta max 1 percen belül lefagy, és ha kikapcsolt állapotban tölteni akarom akkor bejön az aksi és meg is fagy, próbáltam odinnal a legújabb JB-re de változatlan.Mi lehet a gond?Köszi