0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nekem már az LSN is tökéletesen futott, az LSS gondolom csak jobb lehet.
ok.milyen kernellel jò? A siyah?az elsö oldalon lèvö 3 fájlost felrakhatom? A nordicra gondolok.
Ha valakit érdekel a 3+1 files XWLSS_Baltic You are not allowed to view links. Register or Login
Szia.Fel tudnád rakni esetleg mâshova.mert nem tudom leszedni?nagyon köszi elõre is
Mi probléma vele? Kipróbáltam a letöltést és működött nekem.Végső esetben felteszem a dropboxomra, de ott több darabban tudom csak
Philz elkészítette a kernelt hozzá.
Nem tudom hogy kell innen letölteni.csak mobilrol dolgozok most.
Feltöltöttem:You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login[/url]3+1 files XWLLS_BaltiNagyon köszi.azt irtad xwlls.de akkor ez xwlss?megjött hozzá a philz is.lehet rootolni a syah kernellel?
You are not allowed to view links. Register or LoginLink sem árt!
andreas49 : utólagos engedelmeddel feltettem a gdrive-omra a 3+1 fileos LSS Baltic-odYou are not allowed to view links. Register or Logingyurzso : innen szedheted, de ki kell zippelni es utána odinba bele..
Köszi, valahogy összegubbancolodtak a linkekNem külön linkeltem, hanem egybe az egészet, szét kellett volna szednem, Sorry
Sziasztok!Kérdezném,hogy olyan kernel a baltik LSS-hez,amit odinba lehet betallózni van már?Mert recoveriben nem igazán vagyok oké /LÁMA/
Sziasztok!Feltettem az LSS Baltic-ot Mobile Odin-nal, egyből rootolta is szépen. Szerintetek milyen programmal csináljak a romról mentést, mielőtt telepakolom minden hülyeséggel?
Ha tennél 1 Philz kernelt akkor azzal letudod menteni preload mappástól.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Of korsz. PhilZ-nek van zip és tar verziója is...
Másképp nem lehet?
Mondanám, hody adb meg másolgatás pcre; de rengeteg parancs megkapcsoló mindet rendszergazdaként a parancssorba kellene begépelni.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Akkor nincs olyan egyszerű megoldás, mint a CWM volt régebben? Úgy értem, hogy nincs olyan alkalmazás, ahol egyszerűen rányomok a backup gombra, aztán, ha gáz van akkor meg nyomok e restore-t?