0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
megnéztem a *#272*IMEISZÁMOD# Product kódját és XEU Az most jó? Ha felrakom akkor mindenképp az 1 filéset rakom fel nem akarok görcsölni a rootolással meg a biztonsági mentést csinálni az efa mappáról.
a beállitod,hogy tegye akkor igen.
A Nordicot szeretném feltenni,melyik kernelt tegyem fel hozzá,ami az 1.oldalon van a Spitya féle az jó hozzá?Előre is köszi!
Szerintem várd meg a PhilZ-t, mert már ügyködik az LSS kernelen. Addig én sem rakom fel a legújabb FW-t
Akkor elméletileg ha kiadják XEU ra a 4.1.2 akkpr az én telóm is frissülni fog. Hiába is nézegetem én a magyar frissítéseket. nekem ezt kell nézegetnem United Kingdom / Ireland . Ugye vagy áttudom valahogy varázsolni XEH ra.?
Ne foglalkozz a KIES-el, mert mire te friss JB-t kapsz, megőszül az összes hajad. Odinnal Baltic LSS rom azt hadd pörögjön
Gyári recoveryből nem lehet zippet feltenni?Külső SD-ről próbálom,de mindig failed a vége.
És ha belső sd-re rakod?
Ok. Feltolom odimmal az 1 filést de nem csináltam vagyis nem esik jól görcsölni rootolással. Akkor ez az új( Nordic Countries 2013 April I9100XWLSS I9100OXXLS9) jó lesz az (enyémhez United Kingdom / Ireland 2012 July 4.0.4 I9100XWLPT I9100XEULP) ?
Én is nordicot használom. Mellesleg én angolul használom a romokat, szal simán jó erre a nordic.
Van Philz LSS-hez.You are not allowed to view links. Register or Login
Leszedte a linkeket... Nem lehet tölteni jelenleg...
Akkor valami gond volt vele biztos.
Nem tapasztaltam semmit, pedig feltettem a *.zip-et
Ha valakinek kell, amíg nem teszi ki újra :You are not allowed to view links. Register or Loginzip, tehát csak recoveryből .. odinos nincsen még
Sziasztok.csak egy kèrdèsem lenne.A gyári nordic stock rom milyen stabil.laggol e esetleg?