2024, 11 30, 01:31:38

Szerző Téma: [ROM][JB]Gyári/ Sammobile romok  (Megtekintve 252181 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető kissati66

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 7.0 Nougat G35FXXU1DQGQ
Re: [ROM][JB]Gyári/ Sammobile romok
« Reply #3275 Dátum: 2013, 04 05, 12:09:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Pedig nagyon várjuk. Nagy titok, hogy miként lehet 3+1 file-t csinálni a *.zip-ből?
Igaz nem tőlem kérdezted és bocs hogy beleugatok, de engedelmeddel leírom én hogy csináltam: az egy fájlos romot kicsomagolod egy mappába, majd a kapott 8 fájlt pl. Total Commanderrel visszacsomagolod .TAR-ként, úgy hogy:

- a Modem.tar-ba kerül a modem.bin
- a CSC.tar-ba kerül a cache.img
- a Code.tar-ba pedig kerül a maradék 6 fájl (boot.bin, factoryfs.img, hidden.img, param.lfs, Sbl.bin, zImage) plusz a data.img (ezt egy gyári 3 fájlos 4.1.2-ből tudod kiszedni, ilyen az LSJ Leak - ha jól láttam, Spitya is ezt használta, de majd kijavít ha nem így van).

Nem elérhető tux

• Navigáció / Navigation: i9100
  • PDA: i9295
  • PDA ROM: KK
« Reply #3276 Dátum: 2013, 04 05, 12:13:34 »
hali! visszaolvastam a 128 as oldalig ahol kiraktátok ezt: Nordic: I9100XWLSN_I9100OXXLS8_NEE.zip | 573.5 MB de letöltő linket nem találtam hozzá! :/ vagy csak átugrott a szemem felette.. valaki adna nekem 1 linket? nem szeretném azt a pucolósat nincs kedvem újra beállítani mindent.. :) köszi előre is!

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #3277 Dátum: 2013, 04 05, 12:28:36 »
hali! visszaolvastam a 128 as oldalig ahol kiraktátok ezt: Nordic: I9100XWLSN_I9100OXXLS8_NEE.zip | 573.5 MB de letöltő linket nem találtam hozzá! :/ vagy csak átugrott a szemem felette.. valaki adna nekem 1 linket? nem szeretném azt a pucolósat nincs kedvem újra beállítani mindent.. :) köszi előre is!

Nem ugrott át a szemed,nem is volt feltéve,szépen letöltöd a sam...ról,ha már regizve vagy,ha nem akkor regizz,ott megtalálod,én is onnan tettem fel.
Csak a root két verziójához van link az uj romhoz nincs! ;)

Nem elérhető jasper

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: [ROM][Aroma] The S ROM v4.0 ♦S4 i9500 Style♦AdFree♦Flash Support★STABLE & Stunning
« Reply #3278 Dátum: 2013, 04 05, 12:45:33 »
Sziasztok!

Gyári 2.3 -ra szeretnék az egyik barátomnak gyári JB-t tenni. Felmegy egyből vagy van esetleg tegyünk 4.0 -át elöbb?
Van tapasztalata valakinek?

Előre is köszi

Jasper

Nem elérhető jasper

• PDA ROM: [ROM][Aroma] The S ROM v4.0 ♦S4 i9500 Style♦AdFree♦Flash Support★STABLE & Stunning
« Reply #3279 Dátum: 2013, 04 05, 13:13:01 »
Itéljetek el, de én megpróbáltam. Fail-al megállt és most be se kapcsol a telo. Segítsetek plz.
Köszi Jasper

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #3280 Dátum: 2013, 04 05, 13:22:58 »
nagyon szépen köszönöm! ezt csak odinba PDA-hoz és start igaz? és megmarad minden beállításom meg mindenem?

Nem elérhető lackaba

• Navigáció / Navigation: 3 Betűs.
  • PDA: G935F.7.BTU
  • PDA ROM: Nougat 7.
« Reply #3281 Dátum: 2013, 04 05, 13:37:08 »
Itéljetek el, de én megpróbáltam. Fail-al megállt és most be se kapcsol a telo. Segítsetek plz.
Köszi Jasper
   Download mód van?Home+ hangerőle+ bekapcsoló kombót egyszerre nyomod.Ha bejött mehet fel egy 3+1 fájlos rom.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
Re: Re: [ROM][JB]Gyári/ Sammobile romok
« Reply #3282 Dátum: 2013, 04 05, 13:38:58 »
nagyon szépen köszönöm! ezt csak odinba PDA-hoz és start igaz? és megmarad minden beállításom meg mindenem?
Lehet hogy rosszul tudom de ha odinbol nyomod akkor nem marad meg semmi. Vagy valami mentést vissza teszel vagy újra be írsz mindent. De alapból tisztán áll fel a rendszer

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető jasper

« Reply #3283 Dátum: 2013, 04 05, 13:41:07 »
   Download mód van?Home+ hangerőle+ bekapcsoló kombót egyszerre nyomod.Ha bejött mehet fel egy 3+1 fájlos rom.
Download mod van...  3 fajlost próbáltam,de már az elején fail-al megáll.

Nem elérhető lackaba

• Navigáció / Navigation: 3 Betűs.
  • PDA: G935F.7.BTU
  • PDA ROM: Nougat 7.
« Reply #3284 Dátum: 2013, 04 05, 13:45:50 »
Download mod van...  3 fajlost próbáltam,de már az elején fail-al megáll.
  Melyik Odint használod?Próbáld meg,hogy akku ki,vársz egy kicsit-download mód,majd odin.Másik USB portot is próbálhatsz.

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #3285 Dátum: 2013, 04 05, 14:00:51 »
Nem marad meg semmid,mint ahogy a fórumtárs irta,én csináltam előtte egy gyári visszaállitást/recoveriből wipe/
Az odinost download módba teszed a telcsit és úgy csatlakoztatod. :taps:

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #3286 Dátum: 2013, 04 05, 14:02:06 »
Lehet hogy rosszul tudom de ha odinbol nyomod akkor nem marad meg semmi. Vagy valami mentést vissza teszel vagy újra be írsz mindent. De alapból tisztán áll fel a rendszer

a spanyol romom volt, a nordicot úgy tettem fel h leszedtem ami itt van első hozzászólásban az 1 file osat és odinnal feltoltam, mindenem megmaradt..

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #3287 Dátum: 2013, 04 05, 14:05:57 »
a spanyol romom volt, a nordicot úgy tettem fel h leszedtem ami itt van első hozzászólásban az 1 file osat és odinnal feltoltam, mindenem megmaradt..

Tedd fel,majd meglátod,puding próbája az evés,nekem még egyik romfeltevésnél sem maradt meg semmi,de nem is baj,mert egy csomó felesleges cucc is törlődik.
Én azért vártam a 3+1 fájlosat,mert az kifejezetten takarít.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #3288 Dátum: 2013, 04 05, 14:14:12 »
Tedd fel,majd meglátod,puding próbája az evés,nekem még egyik romfeltevésnél sem maradt meg semmi,de nem is baj,mert egy csomó felesleges cucc is törlődik.
Én azért vártam a 3+1 fájlosat,mert az kifejezetten takarít.
hát én most nem kínlódom újra az egészet.. akkor marad ez a nordic amúgy se hiszem hogy olyan oltári nagy eltérés lehet a kettő között.. sztem beállítási lehetőség nincs benne több.. sőt.. barátnőm s3 minijén 4.1.1 volt frissítette magát 4.1.2 re erre eltűnt a fodrozódás effekt meg már ott se lehet az órára rámenni és ott állítani ébresztőt mondjuk pont úgy mint most nekem.. a leak volt a legjobb kajakra..

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #3289 Dátum: 2013, 04 05, 14:27:54 »
hát én most nem kínlódom újra az egészet.. akkor marad ez a nordic amúgy se hiszem hogy olyan oltári nagy eltérés lehet a kettő között.. sztem beállítási lehetőség nincs benne több.. sőt.. barátnőm s3 minijén 4.1.1 volt frissítette magát 4.1.2 re erre eltűnt a fodrozódás effekt meg már ott se lehet az órára rámenni és ott állítani ébresztőt mondjuk pont úgy mint most nekem.. a leak volt a legjobb kajakra..
A barátnődé azért frissített,mert nem volt rootolva.
Egyébként ezek a romok,ha figyelmesen olvastad a fórumot,akkor nem kifejezetten M.O-ra irt romok,csak benne vagyunk,mint Hungary.
De ha kijön a mienk és rootolva lesz a telcsid,mint ahogy az enyim is van,akkor sem fogja magától frissíteni a root miatt! ;)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #3290 Dátum: 2013, 04 05, 14:42:13 »
A barátnődé azért frissített,mert nem volt rootolva.
Egyébként ezek a romok,ha figyelmesen olvastad a fórumot,akkor nem kifejezetten M.O-ra irt romok,csak benne vagyunk,mint Hungary.
De ha kijön a mienk és rootolva lesz a telcsid,mint ahogy az enyém is van,akkor sem fogja magától frissíteni a root miatt! ;)
igen enyém is írja h van frissítés de nem tudja telepíteni a root miatt.. vágom én ezt :) amúgy nem sok időm van itt olvasgatni :) néha-néha benézek és próbálom tartani a lépést :)

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #3291 Dátum: 2013, 04 05, 15:31:25 »

Szerintem rosszul tudod. Az 1 fájlos Odinból felrakva nem töröl semmit.
Hacsak nem előtte magad nem csinálsz wipe data/factory resetet.
Illetve pontosítva a rootot törli, és az ezzel kapcsolatos dolgok nem fognak menni az ismételt rootolásig.

A 3 fájlos az töröl a pittel felrakva.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
Re: Re: Re: [ROM][JB]Gyári/ Sammobile romok
« Reply #3292 Dátum: 2013, 04 05, 16:07:53 »
Szerintem rosszul tudod. Az 1 fájlos Odinból felrakva nem töröl semmit.
Hacsak nem előtte magad nem csinálsz wipe data/factory resetet.
Illetve pontosítva a rootot törli, és az ezzel kapcsolatos dolgok nem fognak menni az ismételt rootolásig.

A 3 fájlos az töröl a pittel felrakva.
Ezért írtam hogy lehet rosszul tudom :-) amúgy én ha új romot teszek fel mindig fr-rel teszem .

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #3293 Dátum: 2013, 04 05, 16:43:42 »
Igaz nem tőlem kérdezted és bocs hogy beleugatok, de engedelmeddel leírom én hogy csináltam: az egy fájlos romot kicsomagolod egy mappába, majd a kapott 8 fájlt pl. Total Commanderrel visszacsomagolod .TAR-ként, úgy hogy:

- a Modem.tar-ba kerül a modem.bin
- a CSC.tar-ba kerül a cache.img
- a Code.tar-ba pedig kerül a maradék 6 fájl (boot.bin, factoryfs.img, hidden.img, param.lfs, Sbl.bin, zImage) plusz a data.img (ezt egy gyári 3 fájlos 4.1.2-ből tudod kiszedni, ilyen az LSJ Leak - ha jól láttam, Spitya is ezt használta, de majd kijavít ha nem így van).
Hali,
Köszi a részletes leírást, hétvégén megpróbálom.

Nem elérhető Time

« Reply #3294 Dátum: 2013, 04 05, 18:34:20 »
Ezért írtam hogy lehet rosszul tudom :-) amúgy én ha új romot teszek fel mindig fr-rel teszem .

Vannak erre különböző filozófiák, hozzáállások.  ;) Azt én nem mondom meg, hogy mi a tuti üdvözítő megoldás.  :D Csinálja mindenki, ahogy jónak látja.
Viszont már leírtam néhányszor, hogy a nekem gyakorlatilag a GB XWKE2 óta factory reset nélkül, no wipe-ként ment fel minden főzött ROM. Pedig volt jó pár GB, ICS és JB is azóta rátéve, és nincs semmi problémám a factory reset hiányából.  :ok:
Azért van gyakorlatilag fr nélkül, mert ha volt is közben full wipe néhányszor, utána mindig visszakerült egy korábbi CWM backup, és az folytatódott no wipe telepítéssel később.

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
« Reply #3295 Dátum: 2013, 04 06, 08:16:03 »
Ez az app csak CM romokkal működik? :https://play.google.com/store/apps/details?id=in.zatta.USB_switch&hl=hu
Későbbiekben még jól jöhet valakinek.
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető zlatan

« Reply #3296 Dátum: 2013, 04 06, 08:27:29 »
Az én angolom elég hiányos.
Nem a media scanner buggal mahinált valamit Philz?
Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető Time

« Reply #3297 Dátum: 2013, 04 06, 09:47:15 »
Az én angolom elég hiányos.
Nem a media scanner buggal mahinált valamit Philz?

Ha a szürke idézőjeles ablakban írtakra gondolsz, akkor nem.  :(
Én a JB 4.2.2 mappaszerkezet kompatibilitásának látom a gyári CWM-mel. Egy kapcsoló, hogy a /data/media/ és a /data/media/0 mappa is érvényes legyen, és ne kelljen kézzel másolgatnod a tartalmat, ha 4.2-ről migrálsz.
Személyesen tapasztalatom nincs a problémáról, sosem használtam 4.2-t vagy 4.2.2-t még.

Azután van egy olyan utalás is még, hogy az adatmédia eszközök korai mountolását javítja a /data mappába, de szerintem ez sem az lesz.

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #3298 Dátum: 2013, 04 06, 13:03:07 »
Vannak erre különböző filozófiák, hozzáállások.  ;) Azt én nem mondom meg, hogy mi a tuti üdvözítő megoldás.  :D Csinálja mindenki, ahogy jónak látja.
Viszont már leírtam néhányszor, hogy a nekem gyakorlatilag a GB XWKE2 óta factory reset nélkül, no wipe-ként ment fel minden főzött ROM. Pedig volt jó pár GB, ICS és JB is azóta rátéve, és nincs semmi problémám a factory reset hiányából.  :ok:
Azért van gyakorlatilag fr nélkül, mert ha volt is közben full wipe néhányszor, utána mindig visszakerült egy korábbi CWM backup, és az folytatódott no wipe telepítéssel később.

Szintén fr nélkül teszek fel mindenféle romokat, talán csak az elején volt 1-2. Full wipe is csak ha nagyon szükséges és nincsen azóta se problámám akkor sem ha 4.2.2-ről megyek vissza vagy fordítva.

Nem elérhető zlatan

« Reply #3299 Dátum: 2013, 04 06, 20:37:08 »
Ha a szürke idézőjeles ablakban írtakra gondolsz, akkor nem.  :(
Én a JB 4.2.2 mappaszerkezet kompatibilitásának látom a gyári CWM-mel. Egy kapcsoló, hogy a /data/media/ és a /data/media/0 mappa is érvényes legyen, és ne kelljen kézzel másolgatnod a tartalmat, ha 4.2-ről migrálsz.
Személyesen tapasztalatom nincs a problémáról, sosem használtam 4.2-t vagy 4.2.2-t még.

Azután van egy olyan utalás is még, hogy az adatmédia eszközök korai mountolását javítja a /data mappába, de szerintem ez sem az lesz.

Mondjuk meg is lepődtem volna.
Philz igazából a csak a CWM-ben hajt végre módosításokat a kernelt meghagyja a gyárinak.
Így marad a korábbi verzió.Tök felesleg frissíteni.