0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Valahogy egyik fejlesztő sem cuppant rá erre az új XWLSJ romra?? Még Wanam sem, pedig eddig mindet megcsinálta. Mi lehet a bibi?? Valaki feltette itt?
A kernel az XWLSJ-nél 2013.feb.26-a a dátum,mig az LSD-nél január.Nálam is ez van fent,és tökéletesen működik,gyorsabb.Valamit csak javitottak benne.
Hát igen.Kétlem,hogy két teljesen ugyanolyan Nordic romot dobtak volna ki.
Sziasztok csakbegy gyors kérdés.akku hasznàlatnâl a cella készenlét 13% az eszközkészenlét pedig 16% ez nem sok?tisztelettel vàrom a vâlaszt.
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy pit-es telepítés esetén a re-partition után hogyan alakulnak a tárhely méretek?
Ennyit arról,hogy nem kapjuk meg a 4.2-őt. You are not allowed to view links. Register or Login
Erre válaszolna valaki aki pit-elt azt megköszönném? Nekem a gyári kies update után 528Mb ROM-ban alig van szabad helyem
HellóKérnék egy kis segítséget. Jó rég jártam erre és most kedvet kaptam egy kis rom frissítéshez. T-mobilos a kütyüm. Az volna a kérdés hogy van-e már rá JB, mert függetlenre látom hogy van. Gyári kéne, főzöttet nem szeretnék. köszi előre is.
Magyar JB még nincs. Se T-Mobele-os, se független. A többit meg az első hsz.-ben találod.
Köszi a gyors választ. Az első hsz legelső romja jó nekem t-mobilos ketyerére, feltehetem? Mivel globál az összes JB igy tudna magyart is vagy nem? köszi
Minél magasabb a kijelző használat annál alacsonyabbak lesznek az általad említettek.De minek nézegetni ilyeneket?
Ja hogy ez érdekel, ez mindig így van, töröld a sallangot root exprolerrel, vagy titánium backup-al, rootolás után. Egyből lesz szabad helyed.
A Magyart tudja, de én nem tudok erre válaszolni neked, mert független a telom. Valaki majd csak írja hogy felment e szolgáltatós telóra.
Szóval a rendszer rom 528 mb ebből a szabad memo 52 mb.ez jo vagy rossz? Spityàhoz szol a kérdés.
Hali!Nekem Telenor függő a telóm. Simán felment. Estleg a hozzáférési pontot kell beállítanod.You are not allowed to view links. Register or LoginEzt találtam hirtelen.Vagy mielőtt nekiállsz, írd le a jelenlegi beállításokat.
5.0-át akartad írni nem??
Nagyon köszi a segítséget. Kutakodok akkor kicsit és gyia, amint időm engedi.
HellóKérnék egy kis segítséget. Jó rég jártam erre és most kedvet kaptam egy kis rom frissítéshez. T-mobilos a kütyüm. Az volna a kérdés hogy van-e már rá JB, mert függetlenre látom hogy van. Gyári kéne, főzöttet nem szeretnék. köszi előre is.[/quoteT-mobilosra pakolgatok én is. Rakhatod nyugodtan még semmi probléma nem volt.
Nem.Jó néhányan vészmadárkodtak,hogy a 4.1.2 lesz az utolsó hivatalos rom.Ezért linkeltem be a cikket.5.0 biztos volt,hogy nem lesz már.