2024, 12 03, 21:40:23

Szerző Téma: [ROM][JB]Gyári/ Sammobile romok  (Megtekintve 252408 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Attila651

• Vendég
Re: [ROM][JB]Gyári/ Sammobile romok
« Reply #2725 Dátum: 2013, 02 22, 13:44:11 »
Sziasztok, icipici segítséget kérek, kinek kisujjában van. Hol olvashatom el a spitya.mod felrakásának menetét. Thx.

Nem elérhető Hitman

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Galaxy S4 mini i9195
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 R2 by lackogyerek
« Reply #2726 Dátum: 2013, 02 22, 14:21:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok, icipici segítséget kérek, kinek kisujjában van. Hol olvashatom el a spitya.mod felrakásának menetét. Thx.
Esetleg a topikjában.  :D
Neatrom spityamod

Nem elérhető pumakolyok

• PFC Fan
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: 2.3.2
« Reply #2727 Dátum: 2013, 02 22, 15:12:17 »
Első hsz.-t olvasd át alaposan, elejétől, a végéig. Le vagyon írva minden fehéren feketén, érthetően.  ;)

nagyon jó lett köszi.
az nagy baj hogy az első romot, meg minden hozzávalót tettem fel, nem pedig azt amire azt írta hogy "ha még nem volt a telon jb akkor azt kell előbb"? rakjam újra azzal és utána az elsőt vagy az oroszat amit pár bejegyzéssel előtte írtak?

Attila651

• Vendég
« Reply #2728 Dátum: 2013, 02 22, 15:35:54 »
Esetleg a topikjában.  :D
Neatrom spityamod

:) Jártam ott, nem találtam. Ezért kérdeztem.

Nem elérhető Lajovial

• Navigáció / Navigation: CNS Globe HD - Primo 2 Truck
  • PDA: SGS2 / ST15i Xperia Mini / Imito MX1 / Measy U2C
  • PDA ROM: Wanam 14.1-Dori 8.43 / CM9 / gyári 4.1.1 / Finless 1.7c
Re: Re: [ROM][JB]Gyári/ Sammobile romok
« Reply #2729 Dátum: 2013, 02 22, 15:48:10 »
Kicsit belemélyedtem a Touchwiz-be.
Igazából,csak az hiányzik belőle,hogy az órára bökve nem jön be az ébresztő. :)
Meg megállás nélkül vargyog egy hapsi,hogy éppen mit csinálok. :D
Hát az kegyetlen idegesítő. :D
Meg totál fapad az egész. A tálca be van betonozva.Se scroll, se mappaelhelyezés. De számomra a legnagyobb hibája, hogy nem tudja landscape -be forgatni a főképernyőt. Egérrel katasztrófa a fektetett teló kezelése. De jó, hogy a vartyogásba nem csúsztam bele. Így is JB -n első dolgom volt lecserélni.

Nem elérhető zlatan

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: iPhone 7, iPad 2017
  • PDA ROM: Legújabb IOS :)
Re: Re: Re: [ROM][JB]Gyári/ Sammobile romok
« Reply #2730 Dátum: 2013, 02 22, 16:17:29 »
Meg totál fapad az egész. A tálca be van betonozva.Se scroll, se mappaelhelyezés. De számomra a legnagyobb hibája, hogy nem tudja landscape -be forgatni a főképernyőt. Egérrel katasztrófa a fektetett teló kezelése. De jó, hogy a vartyogásba nem csúsztam bele. Így is JB -n első dolgom volt lecserélni.

Nálam is maradt a nova.:D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #2731 Dátum: 2013, 02 22, 18:34:07 »
nagyon jó lett köszi.
az nagy baj hogy az első romot, meg minden hozzávalót tettem fel, nem pedig azt amire azt írta hogy "ha még nem volt a telon jb akkor azt kell előbb"? rakjam újra azzal és utána az elsőt vagy az oroszat amit pár bejegyzéssel előtte írtak?

Nem kell az Orosz, sem az első JB. Rakjad a három+1 fájlos XWLSD-t oszt csókolom. Direkt azért csináltam meg három fájlosra, hogy ne kelljen kétszer romolni.

Nem elérhető sinesz

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505 Telenor
  • PDA ROM: ANDROID 4.4.2 Telenor
« Reply #2732 Dátum: 2013, 02 22, 19:33:16 »
Egyszerűen nem megy a sammobilról a letöltés! Hogyan kell???? Regisztrálva vagyok. Be is jelentkeztem. Megtaláltam a friss szoftvereket de letölteni nem tudom!  >:(
Irja már le valaki legyen szíves, hogy hogyan kell! Köszönöm.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #2733 Dátum: 2013, 02 22, 19:55:59 »
Egyszerűen nem megy a sammobilról a letöltés! Hogyan kell???? Regisztrálva vagyok. Be is jelentkeztem. Megtaláltam a friss szoftvereket de letölteni nem tudom!  >:(
Irja már le valaki legyen szíves, hogy hogyan kell! Köszönöm.
gond van a szerverrel, jelenleg épp túlterhelik, mivel kidobták egy fél órája a 4.2-t s3-ra...képzelheted....

Sent from SGS III GT-I9300
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sinesz

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505 Telenor
  • PDA ROM: ANDROID 4.4.2 Telenor
« Reply #2734 Dátum: 2013, 02 22, 20:09:04 »
gond van a szerverrel, jelenleg épp túlterhelik, mivel kidobták egy fél órája a 4.2-t s3-ra...képzelheted....

Jahh! Ok. Már vagy 3-4 napja próbáltam akkor sem ment! Várok türelmesen :) Köszi.

Nem elérhető zlatan

« Reply #2735 Dátum: 2013, 02 22, 20:11:07 »

Egész hamar kijött.:)
Még  végén nyár előtt megjön nekünk is.:D

Hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
« Reply #2736 Dátum: 2013, 02 22, 20:14:03 »
Nem kell az Orosz, sem az első JB. Rakjad a három+1 fájlos XWLSD-t oszt csókolom. Direkt azért csináltam meg három fájlosra, hogy ne kelljen kétszer romolni.
Mivel lehet 3 fájlosra szétbontani?

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #2737 Dátum: 2013, 02 22, 20:18:29 »
Mivel lehet 3 fájlosra szétbontani?
Az 1-oldalon szét van bontva Spitya úgy tette fel!!!!!Neked csak odinba betallózni stb kell a 3+1 -t :ok:

Nem elérhető zlatan

« Reply #2738 Dátum: 2013, 02 22, 21:10:32 »
Ha valakinél előjönne a media scanner bug és nem akar külön appot az orvoslásra,akkor: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lesliebig

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S7 EDGE
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLB
« Reply #2739 Dátum: 2013, 02 22, 23:43:13 »
Az 1-oldalon szét van bontva Spitya úgy tette fel!!!!!Neked csak odinba betallózni stb kell a 3+1 -t :ok:
De én más romokat is szeretnék szétszedni... :D

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #2740 Dátum: 2013, 02 23, 10:56:52 »
hali! a google címtár szinkronizálása, google naptár szink. exchange, google csevegő, google keresés, samsung push service, súgó, touchwiz, kobo,zinio, meg a yahoos cuccokat letilthatom vagy kellenek? esetleg ha letíltom rosszabb lesz az akku idő vagy csak jobb lehet?
valaki?  :(

Nem elérhető aron1994

• PDA: Samsung Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: XXUEMK8 4.3 + root
« Reply #2741 Dátum: 2013, 02 23, 11:47:42 »
valaki?  :(
Ha nincs rá szükséged akkor tilthatod nyugodtan:)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #2742 Dátum: 2013, 02 23, 13:44:47 »
Ha nincs rá szükséged akkor tilthatod nyugodtan:)

de melyikeket szabad? nem ám aztán úgy van h ha mondjuk letiltom de kell az androidnak a működéshez akkor értelemszerűen nem találja mert le van tiltva és amiatt merül gyorsabban mert keresi de nem tudja indítani..

Nem elérhető Lajovial

« Reply #2743 Dátum: 2013, 02 23, 15:40:44 »
de melyikeket szabad? nem ám aztán úgy van h ha mondjuk letiltom de kell az androidnak a működéshez akkor értelemszerűen nem találja mert le van tiltva és amiatt merül gyorsabban mert keresi de nem tudja indítani..
Miért nem jó úgy, ahogy a G lehetőséget ad rá? Én több fiókot kezelek, de csak az egyik tartalmazza a címtárat. Ez a levelezéshez használt fiókom. Az alapértelmezett fiókon semmilyen privát dolog nincs, csak a programok. Így azt bármilyen droidnak megadhatom. Minden fiókban meg lehet adni, hogy mit szinkronizáljon. A priváton mindent, ami kell, a többin meg semmit, ami nem. De ismerős mondat.... :)

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #2744 Dátum: 2013, 02 23, 17:18:41 »
Miért nem jó úgy, ahogy a G lehetőséget ad rá? Én több fiókot kezelek, de csak az egyik tartalmazza a címtárat. Ez a levelezéshez használt fiókom. Az alapértelmezett fiókon semmilyen privát dolog nincs, csak a programok. Így azt bármilyen droidnak megadhatom. Minden fiókban meg lehet adni, hogy mit szinkronizáljon. A priváton mindent, ami kell, a többin meg semmit, ami nem. De ismerős mondat.... :)

:ok:

Nem elérhető lackaba

• Navigáció / Navigation: 3 Betűs.
  • PDA: G935F.7.BTU
  • PDA ROM: Nougat 7.
« Reply #2745 Dátum: 2013, 02 23, 20:42:56 »
A Nordic romra tettem a Sidebar Pro. apk-át.Hát sokkal jobb a MultiWindowstól.Nagyon jól testre szabható.Szerényen,de ajánlom spitya mester figyelmébe az alkalmazást. Root nem kell hozzá. :oops:

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #2746 Dátum: 2013, 02 23, 22:59:48 »
hát ezt most nem értem.. nekem a szinkronizálás ki van kapcsolva minden formában.. utálom ha  facebook ismerőseimet berakja a névjegyzékbe vagy akiknek küldtem mailt a gmailon keresztül azokat rakja oda vagy a facebook al összeszinkronizálja vagy bármi ilyet utálok.. :D nekem úgy van beállítva a névjegyzékem mint a nokia 3210 esen volt.. minden alap gyári egyszerű.. minden nevem a simen van a telefonon semmi se kép hozzárendelve semmi.. :P vagy tényleg nem értem ezt h kell értelmezni.. :P

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #2747 Dátum: 2013, 02 23, 23:11:14 »
most ezek vannak letiltva: Zinio, Yahoo News, Yahoo finance Daemon, Yahoo finance, TalkBack, Samsung push service, samsung apps, samsung account, root explorer, readers hub, Nap (Days) Music FX, Kobo, Hangvezérlő, Google +, google play zene, google keresés, google csevegő, game hub, ChatON, arcalapú feloldás, AllShare PLay, google címtár szinkronizáló, és igazából egyikre sincs szükségem vagyis eddig minden működik rendesen.. de ha rámegyek a memóriánál h memória ürítése akkor ilyen 40 alkalmazást még mindig betud zárni csak tudnám honnan.. futó alkalmazásoknál ezek vannak FIXEN: Viber, Térkép (ebből2),Beállítások, Factory MODE, szoftver frissítés,MAPServiceSamsung, google-szolgáltatás, Óra(digitális) szoftverfrissítés, feladat kezelő, exchange szolgáltatás (ezt sztem nem használom), com.sec.phone, egyszerű ébresztő, swype ezek közül van amit még lőjjek ki? amúgy aki időt akarok javítani azért kérdezek.. és nem szeretnék felrakni semmi ilyen-olyan mókolt csicsás ilyen rom olyan romot.. a gyári kinézete formája tetszik a legjobban.. nekem az ilyen lila kék piros meg ilyen effektek nem jönnek be amikkel egyes romok rendelkeznek :P

Nem elérhető Lajovial

Re: Re: Re: Re: [ROM][JB]Gyári/ Sammobile romok
« Reply #2748 Dátum: 2013, 02 23, 23:16:33 »
hát ezt most nem értem.. nekem a szinkronizálás ki van kapcsolva minden formában.. utálom ha  facebook ismerőseimet berakja a névjegyzékbe vagy akiknek küldtem mailt a gmailon keresztül azokat rakja oda vagy a facebook al összeszinkronizálja vagy bármi ilyet utálok.. :D nekem úgy van beállítva a névjegyzékem mint a nokia 3210 esen volt.. minden alap gyári egyszerű.. minden nevem a simen van a telefonon semmi se kép hozzárendelve semmi.. :P vagy tényleg nem értem ezt h kell értelmezni.. :P
Akkor passzolok, mert teljesen másképp használjuk a telót. Nálam nem lehet ilyen keveredés, mert én úgy gondolom, hogy a Facebook, Twitter és társai a társadalom betegsége, ezért az első dolgom ezek eltávolítása a telóról.

Nem elérhető nyzoli72

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Google Maps
  • PDA: OnePlus 7T Pro
« Reply #2749 Dátum: 2013, 02 24, 00:14:39 »
nálam van szinkronizálás meg minden, de a névjegyzékben be lehet állítani hogy mik jelenjenek meg. a névjegyzéknél nyomsz egy menű gombot és az alulról a második opcióval ki tudod választani, hogy mit vegyen figyelembe, én a google fiókomat jelölöm be és így csak azok a névjegyek lesznek láthatók. de ott be lehet állítani hogy a simről adja csak.
ha rosszul értelmeztem a problémát akkor bocsi