0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Gyári Deodexelt romon, egyik sem fog elindulni. Bocsi Odexe romon nem fog. De ki lehet trükközni, ha érdekel leírom.
Halia Pit fájl mit is csinál konkréten? Csak a partíciós táblát írja át és formázza a system partíciót vagy egész belső SD-t kellene formáznia? Mert valaki azt állítja az egészet formázza, valaki pedig azt, hogy nem.
én a három fájlos pit-est lsd-t raktam, nem formázta a belső sd-t minden tartalom megmaradt.
de a progik és a beállítások törlődtek nem?
igen
Hali ismét.Kérdésem az lenne,hogy ha rootolom az 1.hszban megadoot Philz zip fájllal a későbbiekben tudom-e unrootolni,ha igen hogy? Válaszodat előre is köszönöm!
És milyen úton? Unroot fájlt esetleg tudna valaki linkelni? Előre is köszönöm!!!
Új firmware : You are not allowed to view links. Register or LoginGT-9100XXMS1
Nem tudom, hogy jó helyen érdeklődöm -e. Hogyan lehet eltűntetni a programindító oldalsávot? (amit a képernyőn bárhova lehet húzni, és mindig jelen van)Köszönöm a segítséget!
Poland-Lengyel
Nem baj az, minden nyelv benne van XX-es
tudom, csak azért irtam hogy más is tudja.ők már megkapták
Fejlesztői beállításoknál mit célt szolgál a Hardverátfedések letiltása?Érdemes bekapcsolni?A GPU leképezést azt mindig be szoktam pipálni.
beállitások kilyelzö kettös ablak pipa ki.
gondolom mekkora hatalmas változás van a spanyolhoz képest.. :S van intelligens elforgatás? intelligens értesítés? óra widgetre kattintva előjön az ébresztő vagy nem történik semmi?
semmi változás