0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Újabb hírek ezek szerint rögtön 4.1.2-t fogunk kapniYou are not allowed to view links. Register or Login
A kérdés az hogy mikor?
Azt hittem csak én várom a gyárit!!
Rá is dugtam a töltőre,háthaaaaa
Én is reménykedek, hátha..
Ha már tudják??!! I9100XXLSI miért nem töltik fel hmm
Mert még nincs kész! Meg ne töltsenek már fel sz.rt, mondjuk ami haza vágja a telefont.
Hát ja igazad van ,de van még rajta gari,majd megcsinálják
Én inkább várok mondjuk 2-3-4 nappal többet, de jót töltsenek fel! Nincs szándékomba gariztatni a kapkodás miatt!
Ennyit már én is talán tudok várni, úgyis már csak pár hetet adok a készüléknek, és megválok tőle.
Mi lesz a következő készülék S3 vagy Note?
S3-am már volt, Note 2 az álmom, de ha nem lesz a vodánál akkor beérem ismét egy S3-al..
Csak lesz a vodánál!
Csak November végén kapunk JB-t de az már a hivatalos lesz
Addig gondolom tökéletesedik a cm10, amiből nyúlhatnak forráskódokat. Végül is jó kis taktika . Talán akkor nem futnak bele abba a hibába mint ICs esetén, hogy az első hivatalosak gyakorlatilag kukák voltak
Akkor Télapóra talán főznek belőle a rommerek.
Hehe.. nehogy úgy legyen mint tavaly az ICS-el, romoltam Szilveszterkor mit atom, asszony majdnem világgá ment
Ott vagyunk már???Mivel nálam nagy csalódás az ICS, ha a JB sem lesz jobb, akkor szégyenszemre visszakerül a gyári GB. Az betonstabil volt...
ha nálad nem stabil mondjuk egy LPX vagy LPY 4.0.4 gyári rom, akkor a telóddal van a gond