0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
És itt a Changelog is: You are not allowed to view links. Register or LoginA következő már 4.2.1-es alap lesz
Változások alapján igényes kis romocska lett ebből az utolsó 4.1.2-ből!
Mi volt a gond? nekem is pont ugyanaz a gondom, hogy a nem tudok vele telefonálni, mert nincs térerő és mintha a SIMet nem regisztrálná a mobil hálóra.
Sziasztok! PowerAmp fixet tudna valaki linkelni ehhez a romhoz?Előre is köszönöm!Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Mármint milyen fixet? Hibátlan a Poweramp alatta...
halihóó! Az lenne a kérésem...,h vki tudna-e nekempontos leirást adni ennek a romnak a telepitéséhez!? - Recoveryt h kellfeltenni?! - Romot feltenni?! - Kernelt?! (melyiket ajánljátok)- stb. Elöre is Thnx!
Első hozzászólást olvastad? Kellene...
Persze....,csak ezt a JW,JLU,JW4 stock vmik?! Dolgokat nem vágom......,volt Spicám 1 éve azt nyomattam,de most SGS-re váltok!
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or LoginMinden le van írva bennük.
Rendicsek! Thnx! ÉS tudnátok vmi Stabil-gyors-játékhoz,Appokhoz való romot??! (kernel-el!?!)Tenk júúú!
ami benne van, az jó lesz.Sent from a GALAXY far far away
Mester Úr!A kiváló akkujelzést hozzá lehetne igazítani a 3.1-hez is esetleg?Már úgy megszoktam. Köszönöm!
no para, a 3.0-nál használt két zip itt is tökéletesen működik. Sent from a GALAXY far far away