Sziasztok!
2 olyan kérdésem lenne, ami a romok újratelepítésénél elő szokott kerülni, hátha valaki van ezekre ötlete:
- Mitől függ az, hogy amikor újratelepítem a ROM-ot, vagy esetleg másikat telepítek fel akkor a Play áruházból elkezdjenek automatikusan települni a formázás előtti programok? Ez az eddigi rengeteg romcserémnél 1 alkalommal fordult elő és nagyon kellemes meglepetés volt. Az adatokat természetesen TB-vel visszaraktam, de szinte automatikusan megvolt mindenem...
- Szintén mitől függ az, hogy a Play Áruház webes felületén ha a Google azonosítómmal belépek, akkor a Beállításoknál a készülékem megjelenik, vagy sem? A Slim Romoknál jellemzően csak pár nap után látni a készüléket, ami azért érdekes, mert pl a névjegyeket a Google adataim megadása után pár mp után szinkronizálódnak. Próbáltam már a Play áruház adatait törölni, rebootolni és a feltételeket ismét elfogadni, de utána sem jelent meg a Samu, csak napok múlva. Onnan sokkal gyorsabban lehet nagyobb mennyiségü progit telepíteni, mint a telefonon egyesével kikereni.
Kérlek, ha van ötletetek a fentiekre írjátok meg.
Előre is köszönöm.