0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Fejlesztőiben lehet dpi-t állítaniTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Interface/General UI (magyarul most passzolom hirtelen. )
és az elsőre tudsz vmi megoldást mert a térkép sem akar települni
Állítsd át a dpi-t 240-re, és menni fog. Gondolom ehhez is lesz majd olyan addon, ami mindenféle dpi mellett működő marketet eredményez, mint a korábbiakhoz.
csak az a baj h még mindig nincs meg hol lehet a dpi-t állítanigeneral uiban neminterfacenél nemotaban találtam vmi multidpi playstore-t de az nem tom jó lesz e nekem
Interface/General ui/ LCD DensityTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
sikerköszi de már megtaláltam a dpi állítást a play-t leállítottam adatait töröltem és már megy isde ha lesz multi dpi-s play akktuti vissza állítom sokkal jobban néz ki mint így 240-nelköszi mindenkinek a segítséget
OTA/Addons/ Multi dpi Play storeTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
rom telepítés leírásánál (JB-ről) a rom flash hiányzik !
Pótólva...mi kérünk elnézést...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Gyors volt. En meg felraktam a romot(2.9) Nagyon kicsik a betuk. Betumeretet allitottam, de gondolom nem igy kell.
párral feljebb...dpi-t kell állítanod. Pl a normális érték a 240...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Peti,Ha teheted, írd már be nagy ló betűkkel az első hsz-ba, hogy a rom alapértelmezésban nem 240-es értékkel települ, és mik az átállítas lépései, különben minden oldalon ez lesz a műsor!Sent from a GALAXY far far away
Még abban tudtok-e segíteni hogy ha wifit használk akkor sem az e-mailek sem pedig a facebook üzenetek nem érkeznek meg csak órák múlva. Ha mobilnetet használok akkor pedig minden azonnal. A háttérfolyamatok normálon. Nem csak ezen a romon van így.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Nem tudom szàmít-e, de mikor bekapcsolom a wifit kék a jele fent majd pár másodperc múlva szürke lesz.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
ezt nekem akkor csinálta mikor volt fent olyan app ami ki-be kapcsolgatta a wifit . Pl a greenpower , juice defender.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Nincs fenn ilyen.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Wifi alvásmódot nézted? Sema deep iddle be van kapcsolva?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
2 db igen, rendben vannak.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
"Jó utat, vezess óvatosan" Várjuk a tapasztalatokat... esetleg tracklogot egy szakaszról