Köszi. Látom két éves HTC garanciával árulják. Érvényesíthető is ez a garancia itt Magyarországon?
Mi a SAJÁT, EGYÉNI véleményed a készülékről? Érdekelne, ha elmondanád.
Szia,, igen, megmondják melyik szervizben érvényesíthető, stb. DE! Amit adnak készüléket ugye németországból importált, T-mobil brandinges, magyar nyelv van. Azaz ha nem buherálsz a rendszerben, garancia rendben.
Ha már nyitod a bootloadert, rootolsz, CID-et cserélsz stb, fennáll a veszélye, hogy bukta a garancia. Szerviz függő, meg persze hogy mennyire tudod szerviz előtt gyári állapotba visszaállítani. De ez nem nextteles probléma, fenáll minden esetben
A telefonról magáról:
Sztem baromi strapabíró, könnyű, vékony készülék. Gyorsasággal eddig semmi problémám, hónapokig fut, anélkül hogy újraindítani kéne. Nekem nem hiányzik a microSD bővíthetőség, gondold át hogy a 16 GB memória (ami inkább 10) elég-e neked.
A kijelző szép, bár nem vagyok amoled párti. Nem one X, vagy lumia 920, de sztem vállalható minőségű.
A fényképező nagyon gyors, nem kell már várni szinte semmit az autofokuszra, meg az exponálásra. Minőségileg is jók, kevés fény mellett azért ha mozgás van, még lehetnek homályosak. Igaz fényképezni fényképezőgép való
Egyedül az akksi idejével nem vagyok 100% elégedett, 4.1 frissítés óta közepes használat mellett 1 nap (reggel 6-este
70-80%-ot merül. 4.0.4 mellett 50-60% körül csak. Persze ez rom kérdése is.
Én személy szerint nagyon tudom ajánlani, én pont a mérete miatt vettem, nekem nagy már a 4,7'', hogy one X-et vegyek pl.